Şimdi Ara

Kalem Aldım Yazarken Uç İçine Kaçıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl düzeltebilirim beyler mekanizmayı söktüm. Yazarken hafif bastırsam uç içine giriyor direk. Napabilirim? Gidip değiştirin demeyin aldığım yer çok uzak.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uçlu Kalemin Ucu İçine Kaçıyorsa Yapılacaklar

Uçlu kaleminizin ucu içine kaçıyorsa, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem mevcuttur:

• Hafifçe sallayın: Kalemi hafifçe sallayarak ucun yerinden çıkmasını sağlayabilirsiniz.
    • Ucu temizleyin: Kalem ucunu ve gövdesini yumuşak bir bezle temizleyin. Bu işlem, biriken toz veya pisliğin ucun yerinden çıkmasını engelleyebileceğini ortadan kaldırır.
    • Kalemi ısıtın: Kalem ucunu birkaç saniyeliğine bir saç kurutma makinesiyle ısıtmak ucun gevşemesine yardımcı olabilir. Dikkatli olun ve ucu fazla ısıtmayın.
    • Ucu çıkarın: Ucu kalem gövdesinden dikkatlice çıkarın. Bir cımbız veya ince uçlu pense kullanabilirsiniz. Ucu çıkarırken nazik olun ve kırılmasını önleyin.
    • Ucu tekrar takın: Ucu kalem gövdesine yeniden takın. Ucun sıkıca oturması gerektiğini, ancak aşırı sıkılmaması gerektiğini unutmayın.

Tahta Kalemlerde Uç Kaçması:

Tahta kalemin ucu içine kaçarsa, aşağıdaki yöntemler uygulanabilir:

• Ucu yeniden keskinleştirin: Kalem ucunu bir kalemtıraş kullanarak yeniden keskinleştirin. Bu işlem ucun çıkmasına yardımcı olabilir.
    • Ucu ısıtın: Tahta kalem ucunu saç kurutma makinesiyle ısıtmak ucun gevşemesine yardımcı olabilir.
    • Ucu çıkarın: Ucu kalem gövdesinden dikkatlice çıkarın. Bir çivi veya iğne kullanabilirsiniz.

Bu yöntemleri uyguladıktan sonra bile kaleminizin ucu içine kaçıyorsa, kalemin hasar görmüş olması muhtemeldir. Bu durumda yeni bir kalem almanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Garantiye gönderin.
  • .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

.

Ulan kalem bozuk yazamıyorum sığır herif. Akşam akşam sinirlendirmeyin insanı çık git şu konudan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

.

Ulan kalem bozuk yazamıyorum sığır herif. Akşam akşam sinirlendirmeyin insanı çık git şu konudan.

+ ladım. Belki uç yanlıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Plastik mekanizmalı kalemlerde olağan durumlar bunlar ya kalemi değiştir aldığın yerden yada at gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Kalem diye bir üye vardı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.