Şimdi Ara

canon mp610 foto baskı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alalı 3 gün oldu foto cıkarayım dedim cıkan fotolar kırmızı renk ağırlıklı cıktılar nedir bu olay????neden olabilir_?cıldırmak içten bile değil.

• Yanında gelen yazılımın içerisinde bulunan Yoğun Kartuş Temizleme fonksiyonunu kullan kartuşlar tıkalı olabilir.
  • dostum selam.

öncelikle hayırlı olsun diyorum. süper bir makina almışsın.
    şimdi öcelikle yazıcını direk dahili menüsünden püskürtme ucu desenini yazdır, ordaki renkleri kontrol et, eğer kartuş yada kafa da herhangi bir sorun varsa bozuk olan kartuş/kafa yad hiç basmıyacak yada çizik çizik basacaktır..

eğer burda herhangi bir sorun yoksa; yaxılımsal bi sorun var demektir; kullandığn kağır nedir, bence canon yada rpson kağıt kullanmalısın max kalite için. canon yazıcıar hp kağıtlarla çok iyi sonuç vermiyor.

foto baskısı alırken kağıt seçeneğini doğru girmrlisin_önemli bir noktadır

sorun yine çözülmediyse; driveri sil komple yazıcıyı ve pc bağlatısın kesip driveri yeniden kur, sonra yazıcıyı bağla..

ayrıca bu bahsettiğn sorunu sadece foto da mı yapıyor yoksa diper çıktılarnda sorunlumu?

dediklerimi yaptıktan sonra sorun çözülmediyse bana pm at

• biraz gec oldu ama kusura bakma dediklerini yaptım foto kağıdını alt tepsiden alınca foto cıktısında ciddi renk kayıpları ve bozulmalaar oluyor...üsten alınca sorun yok gibi!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.