Şimdi Ara

Canon mp610 Hata: U150 aşağıdaki kartuşlar tanınmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır CANON MP610 çok faksiyonlu yazıcım da dolan kartuş kullanmakta idim. Bugün kartuşlar tam bitmemişti, fırsat bulmuşken doldurmak için söktüm sonra geri taktım ve U150 diye bir hata aldım yazıcının ekranda. Hiç bir şey yapmamada izin vermiyor. Sonra söktüm 5 kartuşuda eski bir bölümü bitmiş, bir bölümü dolu orjinal kartuşlarını taktım hiç bir değişiklik olmadı. U150 "aşağıdaki kartuşlar tanınmıyor" gibi kartuş hatası veriyor. Sonra yarısını orjinal yarısını dolan çipli kartuş taktım yine tık yok.

Yeni orjinal kartuş almak mıdır durumun çözümü? (30-35 tl*5 adet=190-200 tl civarı tutuyor :( ) Birde sonrasında tekrar doldurma kartuşlarla devam edebilecek miyim? Yada orjinal kartuş almak sorunu çözmez mi servis yolu mu gözüküyor? Yazıcımdan çok çok memnundum elinden her iş gelen bir alet idi. :(

reset meset bişiy deyin ağalar. Yol yordam gösterin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slay06 -- 5 Eylül 2013; 20:40:30 >

• Kartuş bitti uyarısı alıyorsunuz. Kartuşları değiştirirseniz sorununuz çözülecektir. Orijinal kartuşlara o kadar para vermenize gerek yok. Kolay dolum kartuşu alın bir kere, ondan sonra sürekli doldurarak kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slay06

Uzun zamandır CANON MP610 çok faksiyonlu yazıcım da dolan kartuş kullanmakta idim. Bugün kartuşlar tam bitmemişti, fırsat bulmuşken doldurmak için söktüm sonra geri taktım ve U150 diye bir hata aldım yazıcının ekranda. Hiç bir şey yapmamada izin vermiyor. Sonra söktüm 5 kartuşuda eski bir bölümü bitmiş, bir bölümü dolu orjinal kartuşlarını taktım hiç bir değişiklik olmadı. U150 "aşağıdaki kartuşlar tanınmıyor" gibi kartuş hatası veriyor. Sonra yarısını orjinal yarısını dolan çipli kartuş taktım yine tık yok.

Yeni orjinal kartuş almak mıdır durumun çözümü? (30-35 tl*5 adet=190-200 tl civarı tutuyor :( ) Birde sonrasında tekrar doldurma kartuşlarla devam edebilecek miyim? Yada orjinal kartuş almak sorunu çözmez mi servis yolu mu gözüküyor? Yazıcımdan çok çok memnundum elinden her iş gelen bir alet idi. :(

reset meset bişiy deyin ağalar. Yol yordam gösterin..

kartuşların chiplerini okuyan yerleri sil

• Çok teşekkür ettim ilginiz için. 1-2 gün ellemedim. Sonra bir açayım bakalım ne olacak dedim. Çalıştı. Sorun kendiliğinden çözüldü. Teşekkür ediyorum cevap için.
  • slay06 S kullanıcısına yanıt
    :D u 150 demek yazıcı kafası arızalanmış demek yazıcı kafasının fiyatı 60 dolar yanı 150- 160 tl arası .. çözüm mü yazıcıyı at yenisini al
  • Yenisini aldım ama yazıcıyı atmaya kıyamadım. Piyasada bu emsalde yazıcı kalmamış. :( Keşke birisinin işine yarasa.
  • Allah rızası için yardım. canon mx 340 yazıcım var bitmeyen kartuş sistemli dün kartuşu söküp temizleyip tekrar taktım ancak ekranda u150 hatası veriyor ne yapmam lazım. AAAAAAAAAACCCCCİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de mp280 de akıllı tank takınca e05 arızası aldım; chip leri önce kolonyali mendille sonra da peçete ile sildim nafile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.