Şimdi Ara

Samsung ML-1640 yazıcı çipli tonerde yazdırmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese, benim milattan önceden kalma bir Samsung ML-1640 yazıcım var. Kendisiyle bugüne kadar gayet mutluyduk ama tonerini doldurmama rağmen silik yazdırdığı için PrintKing marka yeni bir toner aldım. Bu yeni aldığım toner çipli bir toner eskisinde çip yoktu. Neyse yeni toneri taktım ilk birkaç sayfayı güzel yazdırdı ama sonrasında kırmızı ışık yanmaya başladı. Yazıcı yazdırmaya çalıştığım hiçbir şeyi yazdırmıyor. Nedenini anlayamadım. Öğrenciyim ve sınava hazırlanıyorum yazıcımın bozulması eğitim hayatımın bitmesiyle eş değer :/ Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler. Bu arada eski toneri (çipsiz) takınca yazıcı normale dönüyor ve yazdırıyor.

• Aynı yazıcı bende de var. Ben hayatımda bu kadar insanı kanser eden bir yazıcı görmedim hocam. Toneri değiştirdiğimden beri kömür gibi basıyor. Ne yaptıysam düzelmedi. artık fotoğlafların şeffaflığını %50 civarı ayarlayıp öyle yazdırarak çözüm sorunu.

Sizin sorun toner kaynaklı yazdığınız üzere. Nasıl çözersiniz tam olarak bilemiyorum ama ben zamanında firmware atmıştım cihaza. Ayrıca cihazın içini açıp anakartının üzerindeki çiplerden birinin bacaklarını kısa devre yaptırınca bu toner sorunu çözülüyor. Aradan yıllar geçtiği için hatırlamıyorum ama araştırırsanız bulabilirsiniz eminim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    hocam aynen öyle bana kriz geçirttirdi en sonunda. bu yazıcıya sahip olanı bu yazıcıya sahip olan anlar
    hocam ben de eski toneri doldurttuğumdan beri yazdırdığım kağıdın üstüne bi şeyler yazmak için elimi koyarsam bütün mürekkep elime geçiyor yazıcıdan çıkan yazılar toz olup dökülüyor. en son yeni toner aldım onunla ilk bi kaç sayfayı temiz güzel çıkardı derken sonra bi daha asla kabul etmedi o toneri. çip resetleme vs araştırdım yaptım ama bana mısın demiyor. kısa devre işine girsem bi daha toplayamam makineyi eminim kendimden. aç kurtların önüne atıp parçalanışını izlesem anca içim rahatlar gibi

• lowIQdetector L kullanıcısına yanıt
    Hocam benim öğrencilik hayatım bittiği için üzerine düşmedim ancak ihtiyacım olursa doldurulabilir kartuşlu yeni bir yazıcı alacağım. Cidden insanı çileden çıkartan bir model. Çözümünü bulana kadar çöp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowIQdetector

hocam aynen öyle bana kriz geçirttirdi en sonunda. bu yazıcıya sahip olanı bu yazıcıya sahip olan anlar
    hocam ben de eski toneri doldurttuğumdan beri yazdırdığım kağıdın üstüne bi şeyler yazmak için elimi koyarsam bütün mürekkep elime geçiyor yazıcıdan çıkan yazılar toz olup dökülüyor. en son yeni toner aldım onunla ilk bi kaç sayfayı temiz güzel çıkardı derken sonra bi daha asla kabul etmedi o toneri. çip resetleme vs araştırdım yaptım ama bana mısın demiyor. kısa devre işine girsem bi daha toplayamam makineyi eminim kendimden. aç kurtların önüne atıp parçalanışını izlesem anca içim rahatlar gibi
    yeni aldığınız topnerin çipini bantla kapamanız gerekiyordu bantlayıp denermisin

• sadece hanım eller kullanıcısına yanıt
    denedim işe yaradı çoookk teşekkür ederim ya
  • eski tonerinde bıçağını temizle sadece toz koyarsan güzel yazmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.