Şimdi Ara

Samsung ML-1610 Toner Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung ML-1610 yazıcımın toneri bitince burda aldığım toner tozu ile ve bu sitede okuduğum yöntemle doldurdum.Ancak şimdi kağıdın sol tarafında yukarıdan aşağı koyu bir kuşak şeklinde siyahlık var.İlk önce yeni doldurduğum için böyledir diye düşündüm.Defalarca çıktı almama rağmen hep aynı sonuç.Nedenini ve çözümünü bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• kimse bu konuda yardım etmeyecekmi
  • toneri doldurduktan sonra başladıysa eger:
    1 kartuşun atık kısmını boşalttınmı
    2 toner merdanesi bıçagını yerinden söktüysen eger, o egilmiştir eger o egildiyse merdaneye toneri kalın sarıyordur ve druma degiyodur
    3 bunları kontrol ettikten sonra drumu degiştir

kolay gelsin.............
  • ilginiz için teşekkür ederim.Evet sorun toneri doldurduktan sonra başladı.Toneri doldururken atık toneri boşaltmıştım.Ayrıca bahsettiğiniz şeffaf plastik parça ise evet onu da sökmüştüm.Drumun sol tarafı sürekli siyah halde yani toner bulaşmış halde.
  • benim dedigim parça ince saçtan (parlak metal) çok hassas bi parça bu parçayı sökmediyseniz eger galiba drum un degişmesi gerekiyor............
  • merhaba arkadaşlar benimde sorumun bu başlığı açan arkadaşın sorununa benzer bi problem.samsung 1640 kullanıyorum 6. dolumu yaptım daha önce yazıcımla ilgili hiç bi problem yaşamamıştım kağıtlarda en ufak toner artığı yada kuşak çizgiler vs. cinsinden ancak son dolumu yaptıktan sonra sayfanın sol kısmında lastik izine benzer kuşağa rastladım.ve problemi bi türlü çözemedim.toneri açtıgımda drumı cıkardım altında bahsettiğim sol köşede toner tozu gördüm birikmiş oraya merdaneyle drum arasına temizledim tekrar taktım sonuç değişmedi.sayfa görüntüsünü yükledim bi de siz bakın bilgisi olan arkadaşlarım lütfen bi yardım etsinler...

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/10/6740.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resdemx -- 10 Kasım 2010; 23:02:47 >

• evet arkadaşlar yardım bekliyoruz
  • epsiloncopy arkadaaşın dediği gibi yaptım:Toner bıçağı eğilmiş onu düzeltince sorun ortadan kalktı şimdi ilk günkü gibi süper yazıyor fakat şimdi de tık tık diye bir ses peyda oldu,yazıcı açılırken ve yazdırma esnasında oluyor diğer zamanlarda bu ses yok.Acaba bu ses ile ilgili yardımcı olacak arkadaş var mı,şimdiden teşekkür ediyorum.
  • evet böyle bir sorunun neden kaynaklandığı bulundu.daha önceden hiç bi sorun yaşamadıysanız tonerle ilgili ve bi anda toner artıgı bırakıyorsa özellikle sayfanın sağ veya solundan kesinlikle drum bıçağınız eğilmiş,bükülmüştür..benim toneri açtığımda da benzer sorunu gördüm çünkü :)
  • Bıçakta veya magrollerde veya recovery bladede sorun yok. %60 Dram sorunlu %40 silindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.