Degerli arkadaslar, yazici, scanner ve fotokopi ozellikleri olan printer almak istiyorum. evde hp D1460 printerim var fotograf baskisi da yapmak istiyorum, evdeki printer fena baski yapmiyor acikcasi. opsiyonlar hp C4780, canon mp250 veya mp492. fotograf baskisi hangisinde en iyidir? canon degisik teknolojiler kullaniyor gibi hp nin kalitesi asagi yukari bendeki printerla aynidir diye dusunuyorum ama canonu bilmiyorum sizce hangisini alayim? tesekkurler
ayrica canonun kartuslari hp ye gore daha pahali..
Merhaba,
HP C4780 bildiğim kadarıyla PHOTOSMART MULTIFONKSIYONEL yazıcı...Şu anda kullandığınız yazıcı klasik siyah-renkli baskı için yeterli ancak kaliteli bir foto baskısı için yeterli olmayan bir yazıcıdır...
Size ,her sorana söylediğim gibi HP 'yi tekrar önerebilirim.Şu anki yazıcınızla kıyaslamayın bile.Ancak kaliteli bir foto baskısı için size kesinlikle 5-6 kartuş kullanan CANON veya EPSON'U önerebilirim.5-6 renk içeren kartuşlarda LIGHTCYAN, LIGHTMAGENTA kartuşlar bulunduğu için,tabii ki,fotoğraf basımı tartışmasız daha kaliteli olacaktır.
HP'nin de foto kartuş içeren,günde 40-50 foto baskısı yapabileceğiniz yazıcıları bulunmakta.Bu yazıcılar ayrıyetten foto kartuşlar da barındırmakta.Ancak fiyatları biraz daha pahalı...
Siz yine de forumları imceleyin,fiyat araştırması yapın.Bazı kartuşlu yazıcılar maalesef,KARTUŞLARI YANLIŞ DOLDURULDUĞU İÇİN de kullancılara sıkıntı yaratmakta,ihale de yazıcının markasına kalmaktadır.
Gittigidiyorda faaliyet gösteren dükkanımızda her marka kartuş ve kartuş çiftleri için dolum setleri bulunmakta.Buradaki ürün sayfalarımızda dolumla ilgili doğru-yanlışları,hiçbir menfaat gözetmeden ,alışveriş yapan veya yapmayan tüm ziyaretçiye açık bir şekilde yayınlamaya devam ediyoruz.Göz atmanızı tavisye ederim.
Her ne kadar dijital ürünlerde Canon piyasada sağlıklı bir yerde olsada yazıcı yada ofis malzemelerinde birkaç adım daha önde olan HP'dir. Saygılarımızla..
HP
selamlar, hp glboal pazarlama firmasıdır. dediğin büro makinaları grubunda printer-scanner-mfp ürünler baskılama ve tarama ile ilgili ürünlerinin, üretici canon dur. yani aldığın her hp yazıcı,tarayıcı,fotokopi ve fax cihazı. canon üretimi ve teknolojisidir. saygılarımla.
evet pahal olabilir. haklısın bu konuda ama eksik bilgi vererek yanlış yönlendirme yapmayalım, çünkü; canon mürekkepleri hp mürekkeplerden ml bazında daha yüksek kapasiteli ve daha fazla baskı imkanı sunmaktadır. aynı kopyayı daha yüksek rakama mal etme söz konusu değildir.