Şimdi Ara

Canon mu? Nikon mu? Tavsiyeniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: esmurates

evet ya şimdi hatırladım haklısınız Teleskobumda netleştirme ayarı vardı . Teşekkür ederim. çok yardımcı oldunuz.

Rica ederim.
  • Hangisi hoşunuza giderse onu alın derim çünkü bu seviye modelerin hepsi aynı kalitede çekim yapıyor. iso nun yüksek olmasının hiç bir önemi yok zaten gece manzara çekmeyi düşünüyorsanız imaj kalitesi için isoyu en düşükte tutmanız gerekli. Canon da yüksek isoda noise daha az olsada en düşük isoda çekilmiş fotoğrafla iso yüksek olarak çekilmiş fotoğraftaki farkı hemen anlarsınız. iso ve mp olayına takılmayın. Canona sempati duyduğumdan canon 1100d alın derim. Video fotoğraf makinesinde bana göre gereksiz bir özellik olduğundan o kısma girmiyorum yani 1000d, 1100d, 450d, 500d, d3100, d5000 bunların hepsi bana göre aynı af noktası fazlaymış daha yüksek iso varmış mp si bukadarmış hepsi pazarlama stratejisi. bi kaç ekstra özellik koy kasa yapısını değiştir vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Hangisi hoşunuza giderse onu alın derim çünkü bu seviye modelerin hepsi aynı kalitede çekim yapıyor. iso nun yüksek olmasının hiç bir önemi yok zaten gece manzara çekmeyi düşünüyorsanız imaj kalitesi için isoyu en düşükte tutmanız gerekli. Canon da yüksek isoda noise daha az olsada en düşük isoda çekilmiş fotoğrafla iso yüksek olarak çekilmiş fotoğraftaki farkı hemen anlarsınız. iso ve mp olayına takılmayın. Canona sempati duyduğumdan canon 1100d alın derim. Video fotoğraf makinesinde bana göre gereksiz bir özellik olduğundan o kısma girmiyorum yani 1000d, 1100d, 450d, 500d, d3100, d5000 bunların hepsi bana göre aynı af noktası fazlaymış daha yüksek iso varmış mp si bukadarmış hepsi pazarlama stratejisi. bi kaç ekstra özellik koy kasa yapısını değiştir vs.

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.