Merhabalar. Canon MX-410 almayı dusunuyorum (bitmeyen murekkep sistemli). Birde MP495 var kafamdan gecen. Aslında fax'a ihtiyacım yok ama MX410'daki ustten 30 sayfa kagıdı verip otomatik taratma ve fotokopi cekebilme ozellikleri benim icin onemli. Bu nedenle MX410 alacagım sanırım. Bitmeyen murekkep sistemli modeli nerden alabilirim, en guvenilir olarak. Benim derdim; sistemin montajı ile ugrasmak istemiyorum, uzerinde hazır kurulu olması onemli. Yardımınız icin simdiden tesekkurler arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: kirelli
Merhabalar. Canon MX-410 almayı dusunuyorum (bitmeyen murekkep sistemli). Birde MP495 var kafamdan gecen. Aslında fax'a ihtiyacım yok ama MX410'daki ustten 30 sayfa kagıdı verip otomatik taratma ve fotokopi cekebilme ozellikleri benim icin onemli. Bu nedenle MX410 alacagım sanırım. Bitmeyen murekkep sistemli modeli nerden alabilirim, en guvenilir olarak. Benim derdim; sistemin montajı ile ugrasmak istemiyorum, uzerinde hazır kurulu olması onemli. Yardımınız icin simdiden tesekkurler arkadaslar
http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-MX-410-Kablosuz-FAXLI-VE-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI-OCP-MUREKKEPLI,PR-850.html kurulum basit mürekkepler dolu hortumler depo ve kartuşlara takılı olarak geliyor sadece makina üzerinde tanklar için hazırlanmış tesbit bölümü var tırnaklı kartuş ve tank hortumlarını dışarıda rengine göre birleştirip tankın musluğunu açıyorsunuz sora devam satış sonrası hizmetleri mükemmel (bana göre)7/24 canlı iletişim kurulabiliyor firma yetkilisi ile(ben denedim)
hiç bir şekilde işlem yapmadan doğrudan pc kurup çıktı alabilirsiniz sistem hazır bir şekilde geliyor ve bütün resetleme yazılmları da üçretsiz olrak faydalana biliyorsunuz kargo üçretiyok ve gercek ocp mürekep kulanılmakya dır kesinlik le üniversal mürekep kulanılmamak tadır.