Şimdi Ara

canon/nikon/olympus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 megapiksel cozunurlukte 2.5 inch displaye sahip marka olarak ta guvendigim birkac model sectim. Kullanmis olanlar veya karsilastirmis olanlardan yorum rica ediyorum.

Canon Poweshot A540
    Nikon L6
    Olympus Mu (mikro isareti varya hani) 600
    Olympus SP 320
    Olympus FE 180

Nikon guvendigim bir marka ve pil omrune 1000 cekim vuruldum ama gorunusu cok cazip gelmedi acikcasi...Ilk izlenimlerim sonucu vede yillardir Canon SLR kullanan birazda Canon A60 kullanmis biri olarak Canona meylim var. Olympus hic kullanmadim ama yazdigim uc model Canon A540 fiyati civarinda, zarif, kullanisli menusu olan, bide brosurlerinde zayif isik kosullarinda iyi cekim yapabilen modeller olarak reklam edilmisti.

Fikirlerinizi bekliyorum. Bu besinden birini alacagim mutlaka.

• olympus sp serisi bir makinayi oneririm fotograf kalitesi cok iyidir ; canon lar ise biraz soft fotograflar uretiyor o yuzden pek sevmiyorum ben , gerisi senin goz zevkine kalmis .. forumda olympus un mju ve sp serisi makinalarini kullanan bir cok kisi var hatta topic leri bile var
  • Zalman tesekkurler,
    Evet ayni konuda bircok mesaj varmis dedigin gibi. Once onlari okuyayim, su ana kadar gorduklerim canon A700 ile mu800 u karsilastirmis ama en azindan powershot ve mu yu sinif olarak karsilastirmis olurum.
    Tekrar tesekkur
  • kesinlikle Olympus Sp500
    hepsinden mükemmeldir
  • Kesinlikle
    www.dpreview.com sitesinden söylediği modellerin karşılaştırmalarını incele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON 5D
    8 yıl önce açıldı
    Canon 70D
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.