6 megapiksel cozunurlukte 2.5 inch displaye sahip marka olarak ta guvendigim birkac model sectim. Kullanmis olanlar veya karsilastirmis olanlardan yorum rica ediyorum.
Canon Poweshot A540 Nikon L6 Olympus Mu (mikro isareti varya hani) 600 Olympus SP 320 Olympus FE 180
Nikon guvendigim bir marka ve pil omrune 1000 cekim vuruldum ama gorunusu cok cazip gelmedi acikcasi...Ilk izlenimlerim sonucu vede yillardir Canon SLR kullanan birazda Canon A60 kullanmis biri olarak Canona meylim var. Olympus hic kullanmadim ama yazdigim uc model Canon A540 fiyati civarinda, zarif, kullanisli menusu olan, bide brosurlerinde zayif isik kosullarinda iyi cekim yapabilen modeller olarak reklam edilmisti.
Fikirlerinizi bekliyorum. Bu besinden birini alacagim mutlaka.
olympus sp serisi bir makinayi oneririm fotograf kalitesi cok iyidir ; canon lar ise biraz soft fotograflar uretiyor o yuzden pek sevmiyorum ben , gerisi senin goz zevkine kalmis .. forumda olympus un mju ve sp serisi makinalarini kullanan bir cok kisi var hatta topic leri bile var
Zalman tesekkurler, Evet ayni konuda bircok mesaj varmis dedigin gibi. Once onlari okuyayim, su ana kadar gorduklerim canon A700 ile mu800 u karsilastirmis ama en azindan powershot ve mu yu sinif olarak karsilastirmis olurum. Tekrar tesekkur