Şimdi Ara

CANON EOS 350D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar CANON eos-350D modelini kullanan varmı dostlar?
    Bu makinanın iyisi kötüsü hakkında bana sağlam fikirler verecek olan dostlar birde kendi makinalarını nereden ve kaça aldıklarınıda yazarlarsa.

***Ben bugün fiyat araştırması yaptım ankarada.1590'dan 1450 kadar fiyat buldum bu fiyat 1450 olan sadece 2 günlük fiyat.Fazla kar marjinalim yok dedi sadece avcaba bu fiyat konusunda şüpheye düştüm ne yapsamki?

Birde PS S3 modelini bekliyorum eğer olmazsa onu alacağım tam bir çıkmazın içindeyim yardım edin arkadaşlar.

CANON EOS 350D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 28 Mart 2006; 18:12:14 >

• s3 ıs le eos 350D yi karşılaştırma bile. ben kesinlikle ikisinin arasından eos'u al derim ama slr'lar arasından da 350D yi alacağına konica-minolta dynax 5D'yi al derim kesinlikle.
  • Bilmiyorum kararsız kaldım her gittiğim yer bana farklı model sundu insanın aklındaki modelde gidiyor ne alacağıı bilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 28 Mart 2006; 19:48:45 >
  •  CANON EOS 350D

MErceksiz bunlar böyle satılıyor dışarıdada kutusundada.İçi tozlanmıyormu yaw?
  •  CANON EOS 350D
  • bende durmadan dslr makineleri araştırıp duruyorum..

canon eos 350D ile nikon D70s arasında kaldım... canon un kasası biraz ufak ele nasıl oturur bilmiyorum denemek lazım... onun dışında herkes ikisi içinde güzel şeyler söylüyo ama benim kafama takılan lens durumu...

ilerde gövde değişir ama aldığınız lens ler elinizde kalabilir! o yüzden canon mu nikon mu diye takıldım kaldım!!....
  • Şöyle diyim Canonun kral lenslerle uyumlu olduğunu duydum...Bu konuda makina olarak karar versem içim rahat olacak lens bulmak sorun değil...

Arkadaşlar birde şu uyarıya dikkat edin...
    bBugün gezdiğim samimi bir fotoğrafçı bazı slr makinalarını kullanıp 1000 poz diyelim çekip,temiz kullandıktan sonra yani tadına baktıktan sonra geri 0 diye satıyorlarmış yuh dedim yani yuh ulan bu adilik fotoğrafçılığada sıçradı yani.
    Ben onun için erkayalardan özel sipariş yada ürün açılmamış olarak kutu içinde alacağım.Bazı yerler vitrinde satıyor ama bazılarıda kullandıktan sonra kutu içinede koyuyormuş ne yapacağız peki????
    Çok dikkat etmek lazım saman değl para veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 28 Mart 2006; 20:31:52 >

• Açılmış Ambalaj Kesinlikle Belli Olur Bunun İçin bende Teknosa gibi yerleri tercih ediyorum
    sıradan bir satıcıyla uğraşıpta başımı belaya sokmamak için Alırkende İade Etme Hakkın Bile oluyor
    Az Fazla olsun Başım Ağrımasın diyorum.
  • Teknosada çok fazla kar koyuyor yaw egemen.Adamlar 1650 diyor 1700 diyor bugün uzun incelelem sonucu makinayı 1450ye buldum.
  • 200 300 ytl Fark Fazla tabiiki Bulunduğun Yerde Erkayalar satış mağzası yokmu Birde Peşinmi Kredi Kartı ilemi SAtış Koşullarıda Fiyata Etken 2007 Ocak inşallah bende EOS 350D D70S belki Yeni Bir model Çıkar.
    Allah izin ederse alıcam.
  • Fiyat güzel makinede güzel aklın kalmaz merak etme. Ben 3 ay önce 1650ye almıstım. Memnunum. Bugun okulda bankta otururken yan taraftaki eleman ben dijital alsam bunu almazdım, bana göre ufak dedi ama benim çok hoşuma gidiyor ufaklığı ve övünürümde. Tercih meselesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Şöyle diyim Canonun kral lenslerle uyumlu olduğunu duydum...Bu konuda makina olarak karar versem içim rahat olacak lens bulmak sorun değil...

Arkadaşlar birde şu uyarıya dikkat edin...
    bBugün gezdiğim samimi bir fotoğrafçı bazı slr makinalarını kullanıp 1000 poz diyelim çekip,temiz kullandıktan sonra yani tadına baktıktan sonra geri 0 diye satıyorlarmış yuh dedim yani yuh ulan bu adilik fotoğrafçılığada sıçradı yani.
    Ben onun için erkayalardan özel sipariş yada ürün açılmamış olarak kutu içinde alacağım.Bazı yerler vitrinde satıyor ama bazılarıda kullandıktan sonra kutu içinede koyuyormuş ne yapacağız peki????
    Çok dikkat etmek lazım saman değl para veriyoruz.

Kesinlikle katılıyorum.Bana da kullanılmış vermek istediler,adam vitrinde 3 gün önce de gördüğüm makineyi,yarım saat önce çıakrdık diye vermeye çalıştı kabul etmeyince alt taraftan sıfır makine çıkardı.Makine+ 18-55 mm objektifle 1000 euro ya aldım.Güzel makine ben memnunum.Araştırdıkça insanın kafası daha çok karışıyor.1 ay etrafa baktım sonra gidip canon aldım..

• 1450ye buldum ama peşin fiyatına diğer türlüde 4 taksite yapıyor bu fiyatı.Tabi vade farkı bankaya gidiyor.130 küsür.
  • Arkadaşlar daha önce kullandığım makinada makina ile çektiğiniz fotoğrafın bilgisayardaki dosya adı aynı zamanda o makina ile çekilmiş kaçıncı foto. olduğunu belirliyordu.(kusura bakmayın cümle biraz karışık oldu) örneğin fotoğrafa ait dosya adı dsc001782 ise o foto. o makina ile çekilmiş 1782. foto. anlamına geliyor. Diğer makinalarda bu böylemi bilmiyorum. Eğer öyle ise ne kadar kullanıldığı hakkında bilgi sahibi olursunuz.
  • Yaw öylede onuda resetliyorlar fotoğraf makinasından.Benim bildiğim kadarı ile.
  • Türkiye de spot 0 Eos 350D yi Kit olarak en ucuz kaça buluruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Teknosada çok fazla kar koyuyor yaw egemen.Adamlar 1650 diyor 1700 diyor bugün uzun incelelem sonucu makinayı 1450ye buldum.

abi biz burda 1450 YTL ye süper fiyat diyoruz bu makine yurt disinda 700 dolar'a satılıyor
    neden Turkiyede bu kadar pahali, tamam vergisi, şuyu buyu var ama daha da uygun olamaz mı
    buyrun

http://www.prestigecamera.com/product~id~cneosrdxtkitblk.htm

• Çünkü Biz Üretmeyen Ve Teknolojiyi İzleyen Bir Ülkeyiz. Üretime Katkıda Bulunmak İçinde Bu Tür Cihazları Ülkemize Pahalıya Sokuyoruz Pahalıya Gelince Belki Burada Üretiriz Diye Herhalde Vergiler Yüksek
  • EOS 350D birçok arkadaşımızın beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek nitelikte bir cihazdır. Bildiğimiz gibi SLR makineler amaca hizmet eden makinelerdir. Yani amacımız neyse objektif.te ona göre seçilebilir ya da kitle gelen objektif kullanılabilir. Ben kullandığım için biliyorum ki kitle gelen 18-55 mm objektifin kalite yönünden zaafları var. Hatta birçok online alışveriş sitesinde şu anda sigmanın objektifleriyle kit halinde satıldığını fark edebilirsiniz.

Ben şahsen kit objektifini kullanmıyorum. Sigma.nın 24-135 mm f 2.8 objektifini alarak rahata ve daha güzel fotoğraflara kavuştum. Bence bu cihaz parasının değerini hak eden bir ürün ancak alacaksanız ya metal bağlantılı canon objektiflerle ya da canon uyumlu sigma objektiflerle birlikte satın alın. Tabi ki böyle bir ürünün alternatifleri de vardır. Örneğin Nikon D70 eğer sizin için fotoğraf boyutu çok önemli değilse daha iyi sonuçlar verebilen bir makinedir bence.

• yarınhttp://www.metrofotograf.com/ tan canon 350d alıyorum yaklaşık 1 aydır dslr peşindeyim kredi kartı bu gün kesiliyor ...gerçekten sabırsızlanıyorum.....havalarda ısınmaya güneşte yüzünü gösterdinmi deyme keyfine... bu arada toplam 1680 ytl 12 taksit bonus a 18-55 lens 1 gb extreme cf kart ve grip dahil....tüm forumlarda metroyu övüyorlardı geçen hafta gidip görüştüm benimde kafama yattı...bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replaawake -- 30 Mart 2006; 15:04:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.