Merhabalar. Canon pixma e514 ürününde kapak açık uyarısı alıyorm. siviçte birsorun yok. içini açtım siviçin pağlantı yerinde soğuk lehim veya başka bir durumda yok. siviçin bağlı olduğu yerden malum iki kaplo çıkıyor. hata verdiğinde kablolardan birine barmağımı değdirdiğimde bir müddet çalışıyor,durduğunda tekrar dokunuyorm çalışıyor. topraklama sorunudur diye düşündüm bir delilik yapıp o kabloyu topraklama hattına bağladım makine durup durup çalışıyorşimdi. elektirikte ben böyle bir durum ilk defa göryorm
bu siviç olayını kokten kaldırmanın bir yolu varmıdır elektirikten anlayan arkadaşlardan rica ediyorm... teşekkürler...
switch arızalıdır muhtemelen, yada kablonun biri içten hasarlıdır.Kablo uçlarını kesip birleştirin kısadevre yapın öyle kullanın. Bazı swiçler kısa devre yani kablo uçları birleşik, yada açık devre yani uçlar açık olarak çalışır.Deneyin. Bir ihtimalde yazıcının anakartında bir arıza olabilir, uygun yollu gitgel imkanı varsa servise garantiye vermeniz daha sağlıklı olabilir.
barracuda_53
kullanıcısına yanıt
swich i tamamen devre dışı bırakırsan kartuşun bittiğinde doluma ihtiyacın olduğun da nasıl çıkartmayı dşünyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: Tunahan20
swich i tamamen devre dışı bırakırsan kartuşun bittiğinde doluma ihtiyacın olduğun da nasıl çıkartmayı dşünyosun.
kapak swich i ile kartuş arasında bağlakntı kurdun ki ? kartuşları kendim doldurup sıfırlıyorm. onda bi sıkıntım yok.
barracuda_53
kullanıcısına yanıt
kapak la swich arasında şöyle bir bağlantı var swich aktiften kartuş kafası nozzle pad üzerinde sabit durur deaktif olduğunda da nozzle pad kartuş kafasını sökeceğin konuma getirir bu şekilde bi bağlantı kurdum
quote:
Orijinalden alıntı: Tunahan20
kapak la swich arasında şöyle bir bağlantı var swich aktiften kartuş kafası nozzle pad üzerinde sabit durur deaktif olduğunda da nozzle pad kartuş kafasını sökeceğin konuma getirir bu şekilde bi bağlantı kurdum
dostum senn söylediğin kapak benm söylediğim kapak farklı. benm yazıcı önden beslemeli ve kağıt besleme kapagından söz ediyorm... zaten kaployu toprakladım takıla takıla yazıyo biraz zaman alıyo ama napalm simdilik çare bulamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme