Şimdi Ara

Canon PIXMA G4400 Donma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazıcı devamlı açık olduğu halde her gün çıktı alınmadığı taktirde donma yapmaktadır.Her gün 4 sayfa grafik çıktı aldığımız halde ilk sayfayla son sayfa arasında renk farklılığı ortaya çıkmaktadır. Duyumlara göre bu model kartuş türü bir başlık kullandığından dolayı bu tür hata yapıyormuş. Bu problemden dolayı 2 defa servise götürdük normal olduğunu söylediler ve günlük grafik almamızı normal soylediler.

NOT: Ev kullanıcısıyım. Doğal olarak sürekli çıktı almıyorum. Almadığım zamanda böyle bir problem yarattı. 2 yıl oldu alalı artık gına geldi.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Kartuşları dolum mu, orijinal mi?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Orjinal hocam
  • Hocam bunlarda kartuş başlığı ısıtma olayı var sanırım. Ayarlarını biraz kurcalayın. Yazıcıyı fişinden çekmeyin hiçbir zaman. Arada kendi kendine çalışarak kartuşların donmasını engelliyor.
  • Tam bundan almanın arefesinde sizin konu süper oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yazıcıyı aldığımdan beri hiç fişinden çekmedim ve kapatmadım. Bu ayarı ilk defa duydum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. En kısa sürede ayarlarını kurcalayıp geri dönüş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosa -- 29 Aralık 2019; 5:39:28 >
  • rahimavci kullanıcısına yanıt
    Sizde araştırma yapıp edindiğiniz bilgiler olursa paylaşırsanız çok sevinirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lycosa

Yazıcıyı aldığımdan beri hiç fişinden çekmedim ve kapatmadım. Bu ayarı ilk defa duydum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. En kısa sürede ayarlarını kurcalayıp geri dönüş yapacağım.
    Hocam eskiden farklı bir modeli vardı bende, arada 2/3 saniye çalışıp kartuşların donmasını önlüyordu. Bu daha üstü bir model olduğu için aynı özellik vardır tahmin ediyorum. Beraberinden gelen tüm yazılımları kurdunuz mu siz?
    Kurdum hocam hem yazıcı üzerinden hem yazılım üzerinden bakındım ama bu ayarı göremedim. Genelde bu yazıcı modelini ev kullanıcısı için değil ofis için tavsiye ediyorlarmış. Her gün kesinlikle çıktı alınması gerekiyormuş. Daha detaylı şekilde bakınmaya devam ediyorum. Bu arada size yardımınız, görüşünüz, fikriniz için çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lycosa

Kurdum hocam hem yazıcı üzerinden hem yazılım üzerinden bakındım ama bu ayarı göremedim. Genelde bu yazıcı modelini ev kullanıcısı için değil ofis için tavsiye ediyorlarmış. Her gün kesinlikle çıktı alınması gerekiyormuş. Daha detaylı şekilde bakınmaya devam ediyorum. Bu arada size yardımınız, görüşünüz, fikriniz için çok teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.