Şimdi Ara

CANON PİXMA MP 150 RESİMLİ KARTUŞ DOLUMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
17.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar buradaki kolay dolum olangı nedeniyle canon u seçtim ve gayet memnunun.size bi sorum olacak
    ben kartuşumu aynen arkadaşın dediği gibi doldurdum çok da güzel çıktı alıyorum kalitede aynı
    tek sorun bilgisayardan yazıcıya bişey gönderdiğimde
    Mürekkep haznesi boşalıyor. Mürekkep ayrıntılarını görüntüle.
    diye bi yazı cıkıyor ve mürekkebin az olduğu uyarısı var
    dünden beri 40 sayfa çıktı aldım hala canavar gibi ancak bu uyarıyı veriyor nedeni nedir acaba?
    şimdiden cvplarınız için teşekkürler
  • ya arkadaşım kartuş yazıyormu sen ona bak boş ver gerisini . o yazsın dursun.
  • Bende mp160 var ve ilk kez siyah kartuşu bitti, silik yazıyor.Kendim doldurmayı düşünüyorum fakat nasıl yapacağımı henüz bilmiyorum.Acaba aynen anlattığın şekilde MP160 ı da doldurabilirmiyim yoksa bi farklılık var mıdır?
  • yoktur heralde benim mp180 var aynı kartuşları kulanıolar mp160 ında öleyse oluodurda

(arkadaslar normal dolma kalem murekkebi olurmu cünkü deneyecemde)
  • 1. MP150-MP460 arası bütün makinelerin kartuşları aynıdır. Yani aynı şekilde dolum yapabilirsiniz.

2. Kaliteli mürekkep ve dolum kiti için InkMate Türkiye mümessilini (www.portbilgisayar.com) önerebilirim. Temasa geçtiğinizde çok ilgili olduklarını göreceksiniz. Ayrıca forumda da bu işi yapan Bir_Bilen adlı bir arkadaş var. Açtığı topic'lerden ulaşabilirsiniz. Ancak mürekkeplerinin kalitesi hakkında bir bilgim yok çünkü kullanmadım.

Rastgele.
  • süper anlatmışsın emeğine sağlık
  • arkadaşlar aranızda bu mp serilerinin renkli kartuşlarını dolduran varmı?
    doldurması çok zor diiyorlar.
    bende mp150 var.siyah kartuşu iki kere oldurdum bi sorun çıkmadı.
    renki olan kartuş çoktan bitmişti artık onuda doldurmak istiyorum.
    sizce çokmu zor?

edit:pardon arkadaşlar topici okudum dolum yapan varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 19 Nisan 2007; 0:03:22 >
  • benim de sizlere tavsiyem 4ml den fazla koymayın (renkliler için ) ve de ameliyat eldivenlerinden kesinlikle kullanın..
  • tüm kartuşlarda aynı mantık üzerinden gidiyosun sadece renklerin yerleri farklı işin püf noktası sarı ile kırmızıyı karıştırmamamk ilk yaptığımda karıştırmıştım renkerli ayırt etmek için minik bir damla peçeteye damlatın o kadar bide mürekkebi kaliteki alın yoksa kartuş tüpünü bozarsını ve günde bir kez çıktı alınki donma yapmasın donmalarında çözümü war tabi
  • Renkli mürekkepleri nerede bulabiliriz?
  • merhaba arkadaşlar,

ithal ettiğimiz mürekkeplerin kalitesini görmek için firmamızın başlatmış olduğu ücretsiz mürekkep kampanyasından yararlanabilirsiniz. mürekkeplerin en büyük özelliği uzun süre beklemelerde tıkanıklık oluşturmaması ve fotoğraf çıktılarının uzun süre bekleme sonucunda renk solmalarının yaşanmamasıdır. iddia ettiğimiz bu özellikleri görmek için "inkser" mürekkepleri ile tanışabilir ve kendiniz mürekkeplerimizi test edebilirsiniz.

ürünlerimizi:

www.inkser.com ve

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/INKSER_-_Kartus_Dolumu/arama.php?cat=bif adlı sanal mağazalardan ulaşabilirsiniz. ayrıca gittigidiyor üzerinden yapılan yorumlar ile inkser mürekkepleri ve ürünleri hakkındaki yapılan yorumları okuyabilirsiniz

vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz

• www.transfermatik.com bütün ürünler bu sitede
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.