arkadaşlar bugün dergide gördüm bu yazıcıyı sanırım bimeks te.şuan fiyatı nakit 62 ytl.sizin de görüşlerinizi almadan almak istemiyorum yoksa çok uygun benim için kaçırmak istemiyorum.yorum yazın lütfen.TIKLAA burdan bakabilirsiniz cihaza sanırım foto yok ama özellikler var.
ben mp150 sini kullandım..evde vesikalık felan da çoğalttık gayet kalitelidir canon yazıcılar..kotu yonu ise dısardan kartus doldurtursan onu tanımıyor..hep sıfır kartus istiyor benim deneyimim bu...hp ler dısrdan dolma kartusları kabul ediyor ama canon nazlanıyor yani..
ooo! baya bi kötü yanıymış =) ben çok çabuk kartuş bitiren birisiyim iflas ederim ozmn.çok saol arkadaşım bilgi için.
peki önerebiliceğiniz bi yazıcı varmı? 100-150 ytl arası bi bütçem var.yazıvı/fotokopi/tarayıcı modunda bişi arıyorum.
arkadasım senin söölediğin model tarih oldu beee üretimden kalkalı 2 sene oluo mp 140 onun üstüne 150 daha sonra 160 daha sonra 180 ve simdide 210 ve 220 modelleri cıktı alıcaksan dolum olan hp 4180 yada 4280 modellerini al yazıcı tarayaıcı fotokopi 150 ytl civarında biraz daha düşükde bulabilirsin kartuşları cok ii dolum oluo ama saglıklı bi yere doldurman lazım