Bildirim
Canon Pixma MP810 ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
[size=2]PIXMA MP 810 GURUBUNU LİDERİ OLAN BİR MAKİNE
9600X2400 DPI BASKI ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ. 1 PL LİK BASKI KAFASI İLE KUSURSUZ FOTOĞRAFLAR BASABİLİRSİNİZ
AYRICA 5 KARTUŞ KULLANMASIDA BASKI MALİYETİNİ MİNİMUMA DÜŞÜRÜYOR... VE SARF MALZENESİ TEM DOLU OLARAK KULLANICIYA SUNULUYOR. BİR RENK BİTSE BİLE SİĞER RENKLER BASKI VERMEYE DEWAM EDİYOR. (EPSON VE HP DE DURUM TAM TERSİ).
DİREK CD/DVD BASKISI YAPABİLİYOR..KISACA BASKIDA BİR NUMARA.. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN...
Bora Ağırbaş
Canon Ankara Bölge Satış ve Tanıtım Hiz. Sorumlusu
0555 405 93 31 -
evet canonlar bi kartuş bittiği zaman diğer renklerden baskı alabiliorsn. ancak her print tuşuna bastıgında yada pc bağımsız fotopoi çektiğinde ekranda küt diye beliren bi yazıı....
lütfen kartuş sipariş ediniz aksi takdirde baskı kafası ciddi anlamda zarar görebilir, oluşacak arızadan canon sorumlu tutulamaz yınede baskı almak istıormusunuz( canon mp600) kendım gördüm -
bi arkadaş dün almış .ama bir türlü tanıtamadı yazıcıyı aygıt yöneticisinde mp810 görünüyor ama üzerinde ünlem işareti var.sürücüyü güncelleştir dediğimde ve cd den driveri gösterdiğimde yükleme sonunda hata veriyor (gerekli sürücü girişi windows inf dosyasına yüklenmemiştir gibi)Bu aygıtın yüklemesini tam olarak bilen var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X