Şimdi Ara

canon powershot A400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde kodak cx 6330 var.gece çekimleri bana göre pek güzel değil.kardeşim istiyor ona vermek niyetindeyim.yerine 350-400 YTL civarında makine alacam.canon A400 nasıl bir makine.kodak'a göre fazla üstünlüğü varmı.çekim kalitesi nasıl acaba.bi de hemen aynı fiyatta nikon 3200 var.hangisini tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirkoc -- 9 Ocak 2005, 20:24:23 >

• bende canon a 400 var 2 aylık satiim sana 290 milyon:)
    canon a 400 + çantası + sarj aleti + pilleri

gece çekimi son derece güzel bir makine..istersen gece çekim resimlerini yollarım

saygılar

not: hiçbir zaman canonlar ile kodakları karşılaştıramazsın..
    canon : ferrari

kodak : opel türü bişi.
  • Sevgili Nadir,

Canon A400 ve Nikon 3200'ü özelliklerine göre kısaca kıyaslayacak olursak.

Canon A400'ün artıları: Nikon'a göre çok daha net LCD ekran (115.000 Pix), daha büyük CCD sensör, daha iyi ISO yelpazesi.

Nikon 3200'ün artıları: Canon A400'e göre çok daha fazla geniş açılı fotoğraf çekebilme, daha yüksek zoom kabiliyeti, daha iyi macro odak mesafesi, daha geniş diyafram aralığı, daha iyi max ve min enstantane değeri, 1m daha fazla uzağı aydınlatabilen flash, daha büyük LCD ekran, sürekli çeikmde biraz daha falza hız.

Bence bu seçimde Nikon 3200'ü satın almak daha doğru bir tercih olur. Bir de, bu makineler ile çekilmiş örnek fotoğrafları bulup incelersen daha iyi olur.

Kolay Gelsin.

• 4 gün önce Canon A400 Sirkeci'de "330 ytl" Nikon 3200 "380 ytl" idi(peşin fiyatlar).
    Nikon 3200 aldım, tavsiye ederim...
  • arkadaşlar aydınlara gittim önceki gün a400 kalmamış,inceleyemedim ama nikonu inceledim.hoşuma gitti bende 3200 nikon aldım.çektiğim fotoğraflardan memnunum bayağı.kodak a göre zaten artısı çok.canonu almadığım için üzgün değilim.7 taksit 420 ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirkoc -- 13 Ocak 2005, 20:40:45 >
  • Sevgili Nadir,

Yeni fotoğraf makineni en güzel günlerde güle güle kullan, hayırlı ve uğurlu olsun.
  • sağolun umarım makinadan memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirkoc -- 13 Ocak 2005, 21:38:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.