Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tahminimce bu foto makina sabitlenerek enstantene 5 veya uzerinde cekilmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 5 Eylül 2006; 22:49:56 >
  • ben a530 kullanıcısıyım makineyi fazla kullanamadım asıl sorum bu damla fotoğraflarını manuel ayardan nerden yapıyorsunuz teşekkür ederim
  • a 530 da enstantane ayarı var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tornado_35

ben a530 kullanıcısıyım makineyi fazla kullanamadım asıl sorum bu damla fotoğraflarını manuel ayardan nerden yapıyorsunuz teşekkür ederim

Kardeş arada arkadaşların damla çekimlerinin en stantane ayarlarını sormuşsun sanırım,
    sözkonusu M den poz/silme tuşuna basarak enstantane ve perde ayarlarını yapabliyoruz,
    damla resimleri için ens. in 1/2000 ~~ (ışık/flaş ayarları ortama göre değişir) değerinde olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 9 Eylül 2006; 14:05:52 >
  • Resim oldukça güzel arkadaşlar değerleri sormuş sanırım,
    uzun bir pozlama süresi ve tripod (vb ürün) kullanılmış olmalı,
    ve sanırım Canon A530 un en güzel özelliklerinden olan 16:9 resim formatı kullanılmış!
    profesyonelin resmi amatörün çenesini yorarmış

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • canon çok iyi makina
  • Merhabalar!
    Bugün ben de A 530 sahibi oldum. İnşaallah çektiğim fotoğrafları paylaşacağım. Manuel çekimi çabuk öğrenmek istiyorum. Sizin başınızı çok ağrıtacağım. Şu işi bir öğreneyim SLR makineye geçerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

Resim oldukça güzel arkadaşlar değerleri sormuş sanırım,
    uzun bir pozlama süresi ve tripod (vb ürün) kullanılmış olmalı,
    ve sanırım Canon A530 un en güzel özelliklerinden olan 16:9 resim formatı kullanılmış!

Aynen bu degerler tripod yerine kıyıda demirlikleri kullandım.

Yalnız 15 sn. yüksek perde hızı hatalı bir karar oldu. Çünkü dikkat ederseniz odak konusu olan Haydarpaşa'nın bazı bölümleri ışık patlamasından dolayı görünmüyor.

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Eminönü'deyim

Ayrıca hayırlı olsun AzeriLawyer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 10 Eylül 2006; 7:26:58 >
  • BİR MAKRO ÇEKİM EKLEYİM DEDİM. HEP MANZARA GELİYOR. BÖCEK ZARARSIZDIR

• Bu haftasonu çektiğim fotoğraflardan birkaçını ekleyeyim.Hepsi Edirne'de çekildi.

Meriç Köprüsü (gündüz)

Meriç Köprüsü (gece)

Dolunay

Selimiye Cami

Eski Cami ve Selimiye Cami

Atatürk Heykeli arkada dolunay (pozlandırma süresi biraz fazla olmuş düzeltmek için photoshop kullandım itiraf ediyorum)

Ters Lale Heykeli

Odaklama deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 11 Eylül 2006; 20:20:43 >

• Arkadaşlar video bölümü varsa kusura kalmayın burayaı kirlettik...
    A530 daki renk atamaya örnek vermek isterim...
    ayrıca istediğimiz rendi istediğimiz renk olarak gösterebilme özelliğini de belirtmek isterim...
  • weblebi.com'da 560 ytl
  • Arkadaşlar kararımı verdim ve bu hafta sonu nakit 450 YTL ye CANON A540 aldım
    Bellek olarak da 1 GB Kingston SD Kart aldım. Fiyata dahil değil tabiki...
    Sizce nasıl fiyatı CANON A540 ın ?
  • Arkadaşlar bende a75 ve a70 vardı a70 çalındı bir tane daha almam gerekiyor. a540 düşündüm ama:
    dpreview de resim kalitesinin cok kotu olduğu, resimlerinin keskin olmadığı gibi yorumlar gordum, hatta a70ten bile kotu diyor adamın biri resimlerin netligi icin.
    steve's digicam sitesinde de kamerayı ove ove bitiremiyor ama sample photos bölümündeki fotograflara bakıyorum gerçekten kotu fotograflar. Bir yorumunuz var mı? Yardım!!!

www.steves-digicams.com
    Canon Powershot A540 Review - Steve's Digicams
    http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/a540_samples.html

resimlere kotu diyorum cunku aynı ortamda bircok makinayla cekilmis resimleri goruyorum 2 yıldır, bunlar bariz kotu.
    renkler cok hosuma gitmedi ayrıca keskin degil resimler. Örneğin çatılı evin tuğlaları ve çatısı 3-4-5 MP birçok kamerada tertemiz net çıkıyordu...

• Uzun süren araştırmalar sonucu A540 a karar verdim ve cumartesi günü aldım makineyi.
    Bence makine güzel, odaklamayı düzgün yapabilirsen gayet net fotografları. 100 e yakın foto çektim bulanıklar çoğunlukta (manuel ayar yaptım) , çünkü makineyi kullanmayı tam anlamıyla bilmiyorum henüz.
    a540 için kötü söz duymadım genelde, kullananların çoğunluğu memnun.
    İstersen bir de buradaki incelemeye bak. Asıl inceleme aşağıdaki web sayfasında bence. Steve's incelemesindeki in resimler yanıltabiliyor insanı.
    Imaging Resource
    Canon A540 Review - Samples
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/A540/A540A7.HTM

quote:

Orjinalden alıntı: xeon82
    Arkadaşlar bende a75 ve a70 vardı a70 çalındı bir tane daha almam gerekiyor. a540 düşündüm ama:
    dpreview de resim kalitesinin cok kotu olduğu, resimlerinin keskin olmadığı gibi yorumlar gordum, hatta a70ten bile kotu diyor adamın biri resimlerin netligi icin.
    steve's digicam sitesinde de kamerayı ove ove bitiremiyor ama sample photos bölümündeki fotograflara bakıyorum gerçekten kotu fotograflar. Bir yorumunuz var mı? Yardım!!!

www.steves-digicams.com
    Canon Powershot A540 Review - Steve's Digicams
    http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/a540_samples.html

resimlere kotu diyorum cunku aynı ortamda bircok makinayla cekilmis resimleri goruyorum 2 yıldır, bunlar bariz kotu.
    renkler cok hosuma gitmedi ayrıca keskin degil resimler. Örneğin çatılı evin tuğlaları ve çatısı 3-4-5 MP birçok kamerada tertemiz net çıkıyordu...

• Orada da benzer bir ev resmi var ama tatmin etmedi beni.
    çatıdaki ve özellikle çimlerdeki detaylar yeterli değil. belki öğle vakti çektiklerindendir, detaylar kaybolmuş, hatta çimlerde detay yok.
    Bir canon kullanıcısı olarak şaşırdım

A700 ün de verdiğin incelemede flash dolum süresi 11sn!!!! diğer sitelerde 4-5 sn diyordu. 2 pil flaşa yetmiyor demekki, ben daha hiç flaş için beklemedim.

Galiba 4piili olan a620 daha iyi bir seçim olacak benim için...
  • Bu türden kompakt fotograf makineleriyle çekilen fotograflar benim için de çok tatmin edici olmuyor aslında. Uzun yıllar boyunca yarı profesyonel anlamda kamera (betacam) kullanınca böyle oluyor demekki. Ben çok şey beklemiyorum A540 dan. Günlük fotografları çekebilecek güzel makine yeter ev kullanıcısına.
    Ama iş olunca D-SLR almak lazım. Sanırım sen iş için kullanacaksın makineyi.
    Benim gözüm aslında halen KODAK P880 de. Benim tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak bir makine ve sana da tavsiye ederim şiddetle. Bu kamera süper özelliklere sahip....
    Kodak P880 incelemesi.....

• sayfaları inceleyince fotogralara hayran olmamak elde değil.sizlerin arasına katılabilmem için bir makinada bana lazım. uygun yer ve uygun fiyatı olan varmı arkadaşlar
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 14 Mart 2009; 0:35:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.