Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canon a540 kullanan arkadaşlar,piller ne kadar gidiyor çoğu kimse 540 ın pillerinin çok çabuk bittiğini söylediler doğrumu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: historical

canon a540 kullanan arkadaşlar,piller ne kadar gidiyor çoğu kimse 540 ın pillerinin çok çabuk bittiğini söylediler doğrumu.

A540'ı ilk aldığımda 2. el duracell piller kullandım flaşlı olarak 30-40 çekim ancak yapıyordu. Sonra GP 2700 pil ve şarj aletini aldım. 1 Gb. lık hafıza kartını, (Flaşlı/flaşsız resimler ve video çekimleri ile dolu olan) 4 kez doldurup boşaltıyorum. Ancak bitiyor. Makinayı elimden düşürmüyorum. Çekimleri sürekli LCD ekrandan yapıyorum. O yüzden şiddetle GP 2700 pil ve şarj aletini tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirmert

quote:

Orjinalden alıntı: oasisinet

quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

quote:

Orjinalden alıntı: oasisinet

Arkadaşlar A530 kameramda 1 gb kingston kullanıyorum.sorun şu ki hafıza kartındaki resimleri topluca nasıl sileceğim?kameranın menüsünde toplu olarak sil bulamadım ama hafıza kartını formatla var ben de formatladım.resimler silindi ama bu yaptığım doğru mu yani resimleri silmek için her seferinde hafıza kartını formatlamam mı gerekiyor???

A540'a göre tarif edeyim. Sanırım menüleri aynı.

İzleme modunda iken "menü" düğmesine basarsan listelenen menüden 5. sıradaki "hepsini silme..." Bunun üzerine gelip "func/set" e bas. "tamam" ın üzerine gelip "func/set" bas. tüm resimler ve videolar silinmiş olur. her seferinde kartı formatlamana gerek yok.

Evet denedim ve oldu çok teşekkür ederim

KArtı formatlamanın karta ne zararı var anlayamadım

Ben fortmatlama zararlı demedim. Her seferinde format atmana gerek yok dedim. En azından tüm resimleri silmek format atmaya göre daha hızlı ve menülerden silme kısmına daha çabuk ulaşılabiliyor.
    Hatta %100 emin olmamakla birlikte bir zararı olacağını sanmıyorum.

• bana bitanesi 530 kullanmasını ögretse yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasitg

bana bitanesi 530 kullanmasını ögretse yaaa

Genel kullanım için kullanım kitapçığı sana fazlasıyla yetecektir. Kullanım kitapçığın yoksa, önceki sayfalarda bir arkadaşın scannerde tarayıp linkini veriği bir pdf dosyası var onu indir.

Bir özelliği ile ilgili sormak istiyorsan, o konuyu belirt. değilse hiç kimsenin makinanın tüm kullanımını anlatacağını sanmam
  • Uzun zamandır örnek foto koyulmuyordu...

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

A540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjizu -- 16 Ekim 2006; 1:20:22 >
  • Merhaba Arkadaşlar, elimde canon A540 yeni orjinal kutusunda satılık makina var. Ürün yurtdışından geldigi icin bütün kitapçıkları japonca, Türkce yada inglizce kullanma kılavuzu internetten rahatlıkla bulunabilir. İlgilenen arkadaşlar için 450 YTL satıyorum. bu ürünle ilgili sayfamda bilgi var.www.pazarsayfam.com Yanında tripod ve canon çanta ve LCD koruma sticker hediyesi var. Ben izmirdeyim, izmirde elden, istanbulda ise arkadaşın perpadaki yeri vasıtasıyla satabilirim.
  • Canon A530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy07 -- 16 Ekim 2006; 22:20:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: linuxci

Merhaba Arkadaşlar, elimde canon A540 yeni orjinal kutusunda satılık makina var. Ürün yurtdışından geldigi icin bütün kitapçıkları japonca, Türkce yada inglizce kullanma kılavuzu internetten rahatlıkla bulunabilir. İlgilenen arkadaşlar için 450 YTL satıyorum. bu ürünle ilgili sayfamda bilgi var.www.pazarsayfam.com Yanında tripod ve canon çanta ve LCD koruma sticker hediyesi var. Ben izmirdeyim, izmirde elden, istanbulda ise arkadaşın perpadaki yeri vasıtasıyla satabilirim.

İstanbulda bu makinayı rahatlıkla 355ytl gibi bir fiyattan almak mümkün üstelik 2 sene garantili olarak . bkz. doğubank

• a540 355 YTL'ye satılıyor mu? nerede?
  • Doğubankta nerde satıldığını söylermisin, hangi katında, hangi dükkanda, gidip bende ordan alayım madem?
  • Hakkaten yahu ben de A530 u 350 ye bulduğuma seviniyodum
  • arkadaşlar,ben canon a 520 kulanıcısıyım. canon a540 almak istıyorum.kullanan arkadaşlar lutfen yorum yapabilirlermi.özellkle lcd ekranın 2.5 inc olması beni cezbetti
  • quote:

Orjinalden alıntı: linuxci

Doğubankta nerde satıldığını söylermisin, hangi katında, hangi dükkanda, gidip bende ordan alayım madem?

Bu konunun bu başlık altında konuşulması pek de doğru değil aslında ama medem sordunuz doğubank giriş katında sonlara doğru soldaki dükkanların birisinde(adını hatırlamıyorum) 355ytl'ye mevcut ayrıca bunun yanısıra birçok dükkan 360-365 ytl ye bırakıyor zaten makineyi. Ben makinemi amerikadan almıştım fakat Türkiyedeki fiyatlarda inanılmaz cazip doğrusu ben pişman oldum yurtdışından aldığıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 19 Ekim 2006; 0:49:24 >
  • Arkadaşlar size faydalı olması için çok güzel bir link veriyorum. Ben bu siteyi referans kabul ediyorum. Bunun gibi yine bir çok digital camera ile ilgili sitelerde kendi sınıfında canon A540 en popüler ve en çok satılan bir makina. Hatta canon makinalar içerisinde de en çok satan modeller listesinde en üst sıralarda. Siteyi incelemenizi tavsiye ederim, burada sitenin sahibinin (Dave's picks) ve okuyucuların en popüler modelleri megapiksel gruplarına göre.... ve ayrıca bütün marka ve modellerin yorum ve karşılaştırmalı resimleri var.
    www.imaging-resource.com
    Best Cameras, Dave's Picks - Imaging Resource
    http://www.imaging-resource.com/WB/WB.HTM

• Merhaba arkadaslar
    Yaklasık 2 haftadır yazdıklarınızı Guest olarak okuyorum ve soru isaretlerimi birer birer yok ediyorum. Bütün söylediklerinizden ve gönderdiginiz resimleri inceledikten sonra A540 almaya karar verdim ve dün aksam makinamı aldım. Ve foruma üye olarak hepinize tesekkür etmek istedim. Umarım makinayı kısa zamanda ögrenir ve foruma katkı yapmaya baslarım.
  • canon a540

• canon a540

• canon A540

• Çok önemli bir sorunum var ve makinam henüz yeni olduğu için çözümün ne olduğunu bilmiyorum. A540 ile video kaydı yapıyorum ve sonra bilgisayara atıyorum. Bilgisayarda video yu açtığım zaman ekranın üst tarafınca kocaman "PIC VIDEO" ve alt kısmında ise "WWW.JPG.COM" yazıyor. Bu nasıl bişeydir? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Çok hevesim kırıldı.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.