Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adana
  • quote:

Orjinalden alıntı: coustic

Bir arkadaş istemiş bende silenen dosyayı rapid'e yeniden yükledim.

quote:

Burayada ekleyelim

Arkadaşlar farkındayım birçok arkadaşımız Canon A530 veya A540 fotoğraf makinesine sahip olmasına rağmen Türkçe kullanma kılavuzları yok. Bende usanmadan sıkılmadan bendeki kılavuzu scanner ile taradım ve pdf formatına getirdim. Bazı sayfalar biraz kayık ama o kadar kusuru hoşgörün
    Artık güzel güzel resimler çekip bizimle paylaşırsınız. Türkçe Kullanma kılavuzunuzu güle güle kullanın.

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Canon a530 & a540 Türkçe Kullanma Kılavuzu

Linke tıkladıktan sonrahttp://rapid-share.de..... ile başlayan satırdaki - işaretini kaldırmayı unutmayın. Dosya boyutu 21.6 mb

Not: emeğe saygı, lütfen dosya adını ve açıklamayı değiştirip başka forumlarda yayınlamayın

çok teşekkür ederim coustik kardeşim

• senjizu kardeşim video atmak için bayabi uğraşmıştım fakat atamadım programını falanda aramıştım onuda bulamadım bi bilgim olursa buraya eklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Bir tanede mum ışığı resmi

Amatör olduğuna eminsin değil mi? Ya da bu fotoğrafları Canon A530 ile çektiğine

Çok güzel bir fotoğraf daha

amator kardesım amator prolar genellıkle kompozısyonu daha ıyı oturtur cekılen objeyle kenarlar arasında daha orantılı bır ayarlama olur ama pro yolu var bu admda

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Kadıköy'e geçerken , vapurdan . A 530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLiKaratas -- 1 Kasım 2006; 0:52:26 >

• arkadaşlar,
    bugün a530 aldım..
    Bir sorum var..tarih saat koymayı başaramadım..kitapçığını da inceliyorum ama kartpostal modunda evet koyuyor ama normal modda(AUTO) tarih saati ekleyemiyomuyuz acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan3159

arkadaşlar,
    bugün a530 aldım..
    Bir sorum var..tarih saat koymayı başaramadım..kitapçığını da inceliyorum ama kartpostal modunda evet koyuyor ama normal modda(AUTO) tarih saati ekleyemiyomuyuz acaba..

erkan3159, makinen hayırlı olsun arkadaşım. Sanırım makinede o özellik yok bende bulamadım kolay gelsin.
  • arkadaşlar ben de a530 almaya karar verdim 540la arasında çok fark var mı? teknik özelliklerde pek anlamam yalnız
    fiyatlara baktım arada 100 ytl gibi bir fark var değer mi sizce?
    bir de bu fotolara baktım hangisi 540 ait hangisi 530'a anlayamadım.
  • arkadaslar A530 kameramda hani şu renk dönüştürme olayı var ya.bugün kamerayı aldım elime renk dönüştürücü menüye getirdim bir baktım ki renk dönüştürüyor ama deklanşöre bastığım zaman video kayıt yapıyor yani foto çekmesi gereken yerde video çekiyor.daha önceden sayısız kere renk dönüştürerek foto çektim sorun olmadı.bugün ilk defa böyle oldu her hangi bir ayar falan değiştirmedim ama foto çekmiyor kayıt yapıyor nedir sebebi lütfen yardım?
  • Arkadaslar bugun itibariyle a 530 sahibi oldum.Makina mükemmel fakat manuel ayarları bir türlü beceremiyorum acaba nasıl ögrenebilirim...Belli baslı seyleri biliyorum...a 530 un diyafram ı ayarlanabiliyor mu??
  • Buda ilk fotografım

• guneyonur, makinanız hayırlı olsun diyafram tam manasıyla kontrol edilmiyor, sadece iki değer verebiliyorsunuz. bide yaptığınız zoom miktarına göre değişiyor.
  • bir topik okudum tüm hayatım değişti....

agnosi.. coustıc ve bu başlık altında denemelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler...sağolsunlar...görsel bir şov oldu...2 akşamımı sadece bu topiğe bakmaya ayırdım...sağolun varolun...bir Canon'da bana aldıracaksınız sonunda olacağı bu...

birkaç resimde bizden olsun....

http://img454.imageshack.us/img454/9663/motorpicture009kn2.jpg

[img=http://img454.imageshack.us/img454/9663/motorpicture009kn2.jpg]

http://img454.imageshack.us/img454/5518/motorpicture010jd1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_han9999 -- 11 Kasım 2006; 21:03:25 >

• Makina mı cok seviyorum...Tüm manuel ayarlarını bulmak üzereyim
  • çok harika fotolar ellerinize sağlık
  • Arkadaşlar bende hepsiburada dan Canon a530 aldım dün elime ulaştı.Burada fotoğraf yollayıp makine hakkında bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürler..Bir çok makine kullandım.Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Canon a530 un şu fiyat/performans oranında hiç bir rakibi yok.Çektiğim fotoğraflar beni fazlasıyla tatmin etti.Ben de ilk fotoğraflarımdan bir tanesini yolluyorum tesadüfen evde gül vardı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerobi -- 18 Kasım 2006; 18:37:42 >

• A540 2 hafta oldu.Öğrendikçe daha güzel çekimler yapılabiliyor.çok memnunum...

• Manuel ayarları A540'ı öne çıkarıyor.Karşıma bu ayarlar olmadan çekilmesi imkansız olan şeyler çıkıncaya kadar diğerlerinden fazla bir fark göremedim.Tripodla oldukça karanlık ortamlarda net resimler çekebildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdro -- 18 Kasım 2006; 23:33:36 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.