Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oasisinet

arkadaslar A530 kameramda hani şu renk dönüştürme olayı var ya.bugün kamerayı aldım elime renk dönüştürücü menüye getirdim bir baktım ki renk dönüştürüyor ama deklanşöre bastığım zaman video kayıt yapıyor yani foto çekmesi gereken yerde video çekiyor.daha önceden sayısız kere renk dönüştürerek foto çektim sorun olmadı.bugün ilk defa böyle oldu her hangi bir ayar falan değiştirmedim ama foto çekmiyor kayıt yapıyor nedir sebebi lütfen yardım?

Yok mu bir cewap bu soruya???Kimse bilmiyor mu arkadaslar!!!
  • arkadaslar yarın vatan 'a(izmir) e a530 almaya gıdıcem fotoları gorunce ne kadar guzel bi makina oldugunu anladım inş bende eklerım fotolarımı.. :)
  • al dostum da ben daha bir türlü öğrenemedim yav
    arkadaşlar iki sorum olacak:
    1. su damlalarını nasıl çektiniz? benimki sizin çektikleriniz gibi olmadı.
    2. gp şarj cihazı iki pili şarj etmiyor mu, illa ki 4 pili birden mi takmak gerekiyor? ikisini taktım ışığı yanmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

al dostum da ben daha bir türlü öğrenemedim yav
    2. gp şarj cihazı iki pili şarj etmiyor mu, illa ki 4 pili birden mi takmak gerekiyor? ikisini taktım ışığı yanmadı.

ah bide usb den şarj olsaymıs :/ cep tel gibi fişden fln . daha iyi olurmuş sanki ?
  • merhaba arkadaslar, bende 2 gun once A530 kullanıcıları arasına girdim nihayet... bu modeli seçmemde en önemli etki kesinlikle bu topic oldu... umarım güzel çekimler yapmaya en kısa zamanda başlarım, şimdilik daha çok gündüz çekimleri ve makrolar üzerine yoğunlaştım çünkü gece çekimlerim bi türlü istediğim gibi olmuyor. sanırım titremeden dolayı... neyse zamanla onuda halledecez bi şekilde, işte kaydadeğer ilk makro çekimim :)

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmuz -- 19 Kasım 2006; 22:09:07 >

• quote:

al dostum da ben daha bir türlü öğrenemedim yav

1.Makinanın kullanma kılavuzunu ve üzerindeki ayarları kurcalıyarak öğrenebilirsiniz.Başarana kadar sürekli çekin olmazsa başka bir şey deneyin bu makinayla mutlaka başaracaksınız.
    2.pilleri ikişer ikişer şarj ederken ya ikisinide ortaya yada ikisinide kenarlara takmak gerekir.
  • quote:

Ya 1.-2. yuvaya takacaksın ya da 3.-4. yuvaya takacaksın. Yani iki pilde 2.-3. yuvaları kullanmayacaksın.
  • bu güzel sitede sizlerin yorumlarınız doğrultusunda A 540 ailesine yeni katıldım ve yeni makinamla 4 gün önce ILGAZ lardan çektiğim fotoğraflardan bazılarını sizlerle paylaşayım dedim ,umarım beğenirsiniz ...

http://show.imagehosting.us/show/1759619/0/nouser_1759/T0_-1_1759619.jpg

http://show.imagehosting.us/show/1759667/0/nouser_1759/T0_-1_1759667.jpg

http://show.imagehosting.us/show/1759681/0/nouser_1759/T0_-1_1759681.jpg

• arkadaşlar uzun zamandır bir a530 ya da a540 almayı düşünüyorum ancak yine sitede şu adrestehttp://forum.donanimhaber.com/m_5383278/mpage_48/key_/tm.htm sony ericsson 2mp telefonların çektiği resimler dikkatimi çekti sice de daha canlı ve keskin değil mi fotograflar? garibime gitti telefon fotograf makinesinden daha canlı çekebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsadvocate -- 24 Kasım 2006; 13:05:12 >
  • Arkadaşlar ben de 540 aldım ama daha bana ulaşmadı. Daha önceki pek kaliteli olmayan makinemle bas-çek yapıyordum. Yazdıklarınızı okuyup bilgi edinmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

quote:

Orjinalden alıntı: historical

canon a540 kullanan arkadaşlar,piller ne kadar gidiyor çoğu kimse 540 ın pillerinin çok çabuk bittiğini söylediler doğrumu.

A540'ı ilk aldığımda 2. el duracell piller kullandım flaşlı olarak 30-40 çekim ancak yapıyordu. Sonra GP 2700 pil ve şarj aletini aldım. 1 Gb. lık hafıza kartını, (Flaşlı/flaşsız resimler ve video çekimleri ile dolu olan) 4 kez doldurup boşaltıyorum. Ancak bitiyor. Makinayı elimden düşürmüyorum. Çekimleri sürekli LCD ekrandan yapıyorum. O yüzden şiddetle GP 2700 pil ve şarj aletini tavsiye ederim.

ya sayın arkadaşlar bu gp 2700 kaç saatte şarj oluyo ortalama? veya dolduğu zaman herhangi bi uyarısı varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: elbirt
    ya sayın arkadaşlar bu gp 2700 kaç saatte şarj oluyo ortalama? veya dolduğu zaman herhangi bi uyarısı varmı?

Bende de eski makinemin 2500 pilleri var. 2 tane de 2700 almayı düşünüyorum. Şu şarj aleti var.

2500 ve 2700 pilleri kaç saatte şarj eder? (ambalajını ve kılavuzunu atmışım. Sanki lâzım olmayacak gibi). Bir de 2 tane 2500, 2 tane 2700'ü aynı anda şarj edemiyoruz galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 26 Kasım 2006; 17:20:34 >

• evet arkadaşlar bir haftadır A 530 sahibiyim. bu işe yeni başladığım halde bana göre güzel fotograflar çekebiliyorum. bu makina (A530) harika birşey, fotolar zaten süper ayrıca video kalitesi de bana göre harika, özellikler tv den izlediğinizde çok güzel oluyor kesinlikle tavsiye ederim ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
    işte benden bir kaç foto.. ileride daha güzelleri de olacaktır eminim. (fotoları ancak bu şekilde gönderebildim)

fotograf çekimi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini ve fotograflarını bizlerle paylaşırlar ise bizler de bilgilenmiş oluruz...

http://ultrashare.net/hosting/fl/e44468d021/

http://ultrashare.net/hosting/fl/f9a1d7b4fb/

http://ultrashare.net/hosting/fl/b55c8ee433/

http://ultrashare.net/hosting/fl/61568a0a65/

http://ultrashare.net/hosting/fl/7b1c80243d/

• amatör olduğumu söylemiştim ama fotoğraf çekmeye karşı da acayip bir merakım var bu makinayı (A530) da o yüzden aldım zaten.
    konuyu bilen arkadaşlardan bir ricam olacak; enstantene ve diyafram nedir ve nasıl kullanılmalı?? forumu ve kullanım kitapçığını inceledim ama pek birşey anlamadım bu terimlere yabancıyım çünkü,
    çok kısaca anlatabilirseniz çoook iyi olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbirt

quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

quote:

Orjinalden alıntı: historical

canon a540 kullanan arkadaşlar,piller ne kadar gidiyor çoğu kimse 540 ın pillerinin çok çabuk bittiğini söylediler doğrumu.

A540'ı ilk aldığımda 2. el duracell piller kullandım flaşlı olarak 30-40 çekim ancak yapıyordu. Sonra GP 2700 pil ve şarj aletini aldım. 1 Gb. lık hafıza kartını, (Flaşlı/flaşsız resimler ve video çekimleri ile dolu olan) 4 kez doldurup boşaltıyorum. Ancak bitiyor. Makinayı elimden düşürmüyorum. Çekimleri sürekli LCD ekrandan yapıyorum. O yüzden şiddetle GP 2700 pil ve şarj aletini tavsiye ederim.

ben bu pilleri daha yeni aldım dün 10 saat civarı şarjda tuttum şarj aletinin ışığı falan sönmedi bende dolmuştur diye çıkarttım ama şarj çok kısa sürede bitti nasıl oluyor 1 gb kartı dolduruyor anlamadım..arkadaşlar yardımcı olurmusunuz...

• A 530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugk1974 -- 27 Kasım 2006; 1:25:16 >
  • Merhaba Arkadaşlar bende bir a540 almayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var. Acaba video çekimleri sesli mi(gerçekten bilmiyorum) ve şu anki son fiyatı nedir geçen hafta bimekste günün indirimi olarak 199auro+Kdv fiyatla satılıyordu ama şu video olayı nedebniyle tereddüt ettim.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: yamac6

Merhaba Arkadaşlar bende bir a540 almayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var. Acaba video çekimleri sesli mi(gerçekten bilmiyorum) ve şu anki son fiyatı nedir geçen hafta bimekste günün indirimi olarak 199auro+Kdv fiyatla satılıyordu ama şu video olayı nedebniyle tereddüt ettim.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

a540'ın son fiyatı hakkında bir bilgim yok ama videoları sesli çekiyor ayrıca 640*480'de 30 fps ile çekiyor.

Uzun zamandır fotoğraf çekmiyordum. Bir tane çektim yayınlıyayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 27 Kasım 2006; 23:06:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Bende de eski makinemin 2500 pilleri var. 2 tane de 2700 almayı düşünüyorum. Şu şarj aleti var.

2500 ve 2700 pilleri kaç saatte şarj eder? (ambalajını ve kılavuzunu atmışım. Sanki lâzım olmayacak gibi). Bir de 2 tane 2500, 2 tane 2700'ü aynı anda şarj edemiyoruz galiba.

Bende de aynı şarj aleti var. Yardımcı olması için kutusundaki değerleri veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 27 Kasım 2006; 23:19:41 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.