Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşkkürler woop .Diğer forumcuların iyi veya kötü pek görüş yazmaya vakti yok galiba
  • a530
    makinayı bugün aldım.
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

okuldayken denklanşöre bastığım anlardan biri. sadece resmi biraz kırptım o kadar. gökyüzünün maviliği makinenin renk ataması özelliğinden ileri geliyor.

makine a530
  • Arkdaşlar makinaya üst limit olarak 2GB kart takılabildiğini yazmışsınız. Peki bu kartı takdığımda 1 GB a göre bir kasma olur mu?
    Bir de 2GB mantıklı mı? Yoksa 1GB da yeterli geliyor mu? Özellikle 2 Gb kullanan varsa memnun mu onu merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

okuldayken denklanşöre bastığım anlardan biri. sadece resmi biraz kırptım o kadar. gökyüzünün maviliği makinenin renk ataması özelliğinden ileri geliyor.

makine a530

Güzel bir fotoğraf.Keşke bulutlar daha az olsaydı mavilik çok daha hoş görünebilirdi diye düşünüyorum.
  • a530 makro-
    yorumlarsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturk -- 14 Aralık 2006; 22:49:05 >
  • @woop foto gerçekten çok hoş photoshopda herhangi bir oynama yaptın mı yoksa canondan böyle mi çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturk

@woop foto gerçekten çok hoş photoshopda herhangi bir oynama yaptın mı yoksa canondan böyle mi çıktı.

fotoğrafta photoshop ve benzeri bir program kullanmadım. sadece adımı yazdım altına o kadar. burada gece gökyüzü turuncu oluyor bazen.
    alperturk senin macro çalışmanda çok güzel olmuş. benim macro çekimlerimde arka taraf o kadar bulanık olmuyor onu nasıl yapıyorsun. diyaframı açınca olması lazım bildiğim kadarıyla ama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woop -- 14 Aralık 2006; 23:03:30 >
  • o fotoyu tamamen aut mod da çektim.herhangi bir ayar yapmadım.hatta özensiz çekmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturk -- 14 Aralık 2006; 23:35:40 >
  • köpekcikler hariç hepsi kötü
  • gökyüzü harika çıkmış bu fotoğraf için çok şanslıymışsın heralde... güzel fotoğraf tebrikler tabi otopark falan iyi olmamış ama gökyüzü yeter

quote:

Orjinalden alıntı: woop

a530
    makinayı bugün aldım.

• woop altına imzayı nasıl koydun, makineyle verilen cd'de böyle bir program var mı, yoksa nerede bulabiliriz?

Rötüj

• quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

woop altına imzayı nasıl koydun, makineyle verilen cd'de böyle bir program var mı, yoksa nerede bulabiliriz?

photoshop ile yaptım.
    @b.hidayet
    kediye iyi makyaj yapmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woop -- 16 Aralık 2006; 1:10:17 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woop -- 16 Aralık 2006; 12:43:03 >
  • arkadaşlar bu resme ne dersiniz
  • vitamin deposu

• Arkadaslar a530 veya a540 pılle nekadar cekım yapabılıyorsunuz? 150-200 buluyormu?
  • Merhabalar. Canon A540 makina ile cekilmis bir fotografi yorumlariniz icin gonderiyorum. Yagmurlu havada cekilmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalurjik_bey -- 17 Aralık 2006; 0:36:02 >
  • @metalurjik_bey çok güzel bir fotoğraf. sadece görüntü değil duygu da var içinde. sonbaharın o kasveti çok güzel çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.