Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • görüşlerinizi bekliyorum

• Arkadaslar gecen pazar 320 Ytl verip bende canon A530 sahibi oldum. yanında birde 256 mb sd card hediye verdiler . daha hafıza kartının ambalajını açmadım herhangi bir bilgisayar dükkanına verip 1 Gb lık kart almak istiyorum. bu arada tabii makinaya alışmak için çekimlerim devam ediyor .alırken makina hakkında şöyle etraflıca bilgim yoktu fakat iyi olduğunu duymustum.kullandığımda bende memnun kaldım . Gp 2700 lük pilleri kullanıyorum kutunun içinden çıkan orjinal alkalin piller 1 gün dayandı tabii öğrenme amaçlı olduğundan LCD ekran baya çalıştı neyse normalde 2700 lük piller kaç çekim gidiyor?
  • Arkadaşlar dün Yalçınlardan A540 + 1 GB Sundisk SD kart + Vanguard Kılıfı 485 YTL ye aldım (Peşin). Makinaya daha alışmaya çalışıyorum. Gerçektende güzel bir makina ama hala alışamadım :D. Çok güzel özellikleri var. Bir de pilleri Hepsiburda dan istedim daha gelmedi. O yüzden fazla çekim yapamıyorum. Makinayı keşfedip güzel çekimler yapmaya başlayınca sizinle paylaşmak isterim.
  • A540.. beyaz ayarı ile değil de renklerim modunda değişiklik yaparak çektim.

Renklerim kapalı (biraz titretmişim her halde)

Doğala ayarlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 19 Aralık 2006; 20:40:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

@fıratkale
    hayırlı uğurlu olsun. güzel çıkmış gitar.

@woop
    Mesajın gözümden kaçmış yeni gördüm çok teşekkür ederim sözlerin için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetirmak

görüşlerinizi bekliyorum

Renkler çok canlı çıkmış çok hoş...
  • @ahmet irmak
    Merhabalar. Nacizane fikrim su yonde.. Olmamis. Müsadenizle nedenlerini siralayim. Fotografin bir kompozisyonu yok. oylesine deklansore basmissin. herhangi bir amac olmadan.
    Eger amac zaten buysa ve makinanin ozelliklerinin anlasilmasi icinse o zamanda soyle bir hata var. arabanin farlarinda isik patlamasi olmus. yani uzun pozlamissin. Cozumu, daha yuksek enstantane ayarında daha yuksek ıso degerinde bir cekim olabilir. yada diyafram kisilabilir.
    Bir kac deneme yaparsan bulabilirsin diye dusunuyorum. Ben de amatorum ve elestirilerimi belirtme nedenim hem daha iyi kareler yakalamak hem de makinin ozelliklerinin daha iyi anlasilmasini saglamak icin. bu arada burada yazdiklarimi da bu forumu okuyarak ogrendim.
    Bu isler calisarak ve bol fotograf cekerek oluyor. hergun elimde makina geziyorum. insallah hem makinalarimiza hakim olacagiz hem de guzel kareler yakalayacagiz yakinda...
    Keyifler, iyi calismalar

• quote:

Orjinalden alıntı: metalurjik_bey

Canon A540.

ışıklar fazla parlıyor gibi. onun dışında güzel fotoğraf.
  • A530
  • İlk fotoğrafımı gönderiyorum. Makinayı 2 gn önce almış olmama rağmen dersler yüzünden fazla kurcalayamıyorum. Bugün biraz zamanım oldu ve biraz kuracalayabildim.
    Fotoğrafın herhangi bir sanatsal özellikği yok sadece makinanın ne kadar iyi çektiğini göstermek için gönderiyorum. Ben fotoyu ilk gördüğümde baya şaşırdım. Webcam im tozlanmış da haberim yokmuş :D

http://img248.imageshack.us/my.php?image=img0107xe7.jpg

Şu resmin linkini küçük karede göstermeyi nasıl yapıyorduk yaw bi türlü yapamadım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 20 Aralık 2006; 18:14:49 >
  • a530
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

quote:

Orjinalden alıntı: elbirt
    ya sayın arkadaşlar bu gp 2700 kaç saatte şarj oluyo ortalama? veya dolduğu zaman herhangi bi uyarısı varmı?

Bende de eski makinemin 2500 pilleri var. 2 tane de 2700 almayı düşünüyorum. Şu şarj aleti var.

2500 ve 2700 pilleri kaç saatte şarj eder? (ambalajını ve kılavuzunu atmışım. Sanki lâzım olmayacak gibi). Bir de 2 tane 2500, 2 tane 2700'ü aynı anda şarj edemiyoruz galiba.

Bu GP nin pillerinden memnun musun arkadaşım merak ettim de ben de bir yanılgıya düşüp 2 adet 2500 mh lik GP nin pilinil aldım ama 10 kuruş etmez kodak yada camelion gp den çok daha uzun ömürlü geldi üstelik aynı fotoğraf makinasında denememe rağmen

• quote:

Orjinalden alıntı: TUFANER

quote:

quote:

ya sayın arkadaşlar bu gp 2700 kaç saatte şarj oluyo ortalama? veya dolduğu zaman herhangi bi uyarısı varmı?

Bende de eski makinemin 2500 pilleri var. 2 tane de 2700 almayı düşünüyorum. Şu şarj aleti var.

2500 ve 2700 pilleri kaç saatte şarj eder? (ambalajını ve kılavuzunu atmışım. Sanki lâzım olmayacak gibi). Bir de 2 tane 2500, 2 tane 2700'ü aynı anda şarj edemiyoruz galiba.

Bu GP nin pillerinden memnun musun arkadaşım merak ettim de ben de bir yanılgıya düşüp 2 adet 2500 mh lik GP nin pilinil aldım ama 10 kuruş etmez kodak yada camelion gp den çok daha uzun ömürlü geldi üstelik aynı fotoğraf makinasında denememe rağmen

Gp leri daha geçen hafta Vatan'dan çiftini 11 Ytlye aldım (2700'lük). Doldurdum ama daha kullanmadım. GP 2700 kullananlar genelde memnun.

2500lük bilindik olmayan marka pillerimden ise memnun değilim. Çabuk bitiyor. Gerçi piller daha önce düzensiz kullanındı, bazen bitmeden dolduruldu.

• arkadaşlar sonunda beklediğim canon a 530'um geldi. Fakt 4 tane fotoğraf çektdikten sonra artık foto çekemedim.
    Turuncu ışık yanıyor çekim yaptım zannediyorum resimlere bakınca resim yok diyor. 3 tane kart denedim. Olmuyor Olmuyor
  • benim 530 da bugün geldi nihayet
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUFANER

quote:

quote:

valla arkadaşım ben bu pilleri promosyon olarak aldım özel almadım, yani bilmiyorum ama sanki pilleri kullanınca performansı artıyor gibi oldu bilemiyorum. Ortalama olarak 250-300 arası çekim yapıyorum heralde, genelde resimleri manual ayarda çekiyorum bunun için çok fazla ayar gerektiriyor haliyle lcd çok açık kalıyor. Bende başka marka pil almayı düşünüyorum hem yedek olması için hem de test etmiş olucam...

• a530

bu arada woop resimler çok iyi tebrikler!

• quote:

Orjinalden alıntı: muratkeys

arkadaşlar sonunda beklediğim canon a 530'um geldi. Fakt 4 tane fotoğraf çektdikten sonra artık foto çekemedim.
    Turuncu ışık yanıyor çekim yaptım zannediyorum resimlere bakınca resim yok diyor. 3 tane kart denedim. Olmuyor Olmuyor

vizorün yanıdaki iki ışıktan üstteki yanıyorsa deklanşöre yarım basıyosun demektir. sıkı bas şuna. inşallah öyledir. bi sorun yoktur makinede.

• @elbirt teşekkürler. senin ikinci fotoğraf güzel olmuş. yeşil olanı.

işte bu da yeni
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.