Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoların hepsi güzel ellerinize sağlık
  • @seboist64
    çiçek makrosu güzel olmuş. eline sağlık.
  • sisle hava normalde öylemi gözüküo? yoksa onun 1 ayarımı war bulutlar çok youn ve güzel gözüküo nasıl oluo :D
  • arkadaşlar canon a530 ile a540 hakkında güvenlik uyarısı yayınlamış ..

www.steves-digicams.com
    400 Bad Request
    http://www.steves-digicams.com/diginews.html#canon_safety

ne demek istediğini tam anlayamadım...
    bakmanızı tavsiye ederim..

• pil kapağı ile ilgili bir sorun. seri numarası 21,22,23,24 ile başlayanlarda görülüyomuş. benimkisi 24 ile başlıyor ama anlayamadım. kapaktaki yayla ilgili . bu arada yanlış yere mesaj atmışsın. burası fotoğraf bölümü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

pil kapağı ile ilgili bir sorun. seri numarası 21,22,23,24 ile başlayanlarda görülüyomuş. benimkisi 24 ile başlıyor ama anlayamadım. kapaktaki yayla ilgili . bu arada yanlış yere mesaj atmışsın. burası fotoğraf bölümü.

İngilizcem yok. Ne yazdığını anlayamadım. Oradaki yay biraz uzun gibi sanki. Benimkinin öyle değil.
    Benimki de 28'le başlıyor ama pil kapağı kapalıyken ok istikametinde ileri geri biraz oynuyor. Sorun bunla ilgili olabilir mi? Senin makinenin pil kapağında oynama var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

quote:

pil kapağı ile ilgili bir sorun. seri numarası 21,22,23,24 ile başlayanlarda görülüyomuş. benimkisi 24 ile başlıyor ama anlayamadım. kapaktaki yayla ilgili . bu arada yanlış yere mesaj atmışsın. burası fotoğraf bölümü.

İngilizcem yok. Ne yazdığını anlayamadım. Oradaki yay biraz uzun gibi sanki. Benimkinin öyle değil.
    Benimki de 28'le başlıyor ama pil kapağı kapalıyken ok istikametinde ileri geri biraz oynuyor. Sorun bunla ilgili olabilir mi? Senin makinenin pil kapağında oynama var mı?

benim makinede de pil kapağı oynuyor biraz. sanırım sorun birinci resimdeki olay. yani pil kapağındaki yay dışarı çıkmışsa sorun. dokunmayın falan diyor. diğer ikisi sorunsuz olan. benim anladığım bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: intelset

sisle hava normalde öylemi gözüküo? yoksa onun 1 ayarımı war bulutlar çok youn ve güzel gözüküo nasıl oluo :D

Hocam hiç bir özel ayar yok (ve program edit yok), zaten otobuste olduğum için zaman çok azdı auto mod da çökmek zorunda kaldım... Dediğim gibi daha gusel bi açıdan mükemmel fotolar elde edilirdi malzeme çok hoştu... Ayrıca saatte çok erkendi 07:00 civarı, sabah sisi... Küçük bir köy...
  • quote:

benim makinede de pil kapağı oynuyor biraz. sanırım sorun birinci resimdeki olay. yani pil kapağındaki yay dışarı çıkmışsa sorun. dokunmayın falan diyor. diğer ikisi sorunsuz olan. benim anladığım bu.

Tamam o zaman. Ben de zorladım da laçkalaştı mı diye düşünmüştüm. Zaten çok fazla da değil oynama.
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • seboist64 ve elbirt fotoğraflarınız harika elinize sağlık
  • seboist fotoğraflar çok güzel eline sağlık, yol fotoğrafı gerçekten güzel olmuş. İnsanın böyle güzel kareler yakalayabilmesi çok sık olmuyor, sürekli aramak ve tabi ki de gezmek lazım sanırım sen işinden dolayı şanslısın benim böyle bir imkanım yok sürekli çalışıyorum tabi haliyle daha az güzel kareler yakalayabiliyorum. ha bu arada ilk kedi resmi biraz vahşi çıkmış çok iyi.. ölüdeniz sahil fotoğrafı da çok güzel tekrar tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugk1974

seboist64 ve elbirt fotoğraflarınız harika elinize sağlık

teşekkürler senin de resimlerin çok güzel ama son zamanlarda hiç göndermiyorsun...
  • Estağfirullah kimin ne zaman ne yakalacağı hiç belli olmaz...
    Olay fotoğraflarının böyle bi avantajı var fakat doğa manzara veya makroda iyi bişiy yakalamaktan çok makinanın iyiliğine bakıyo...
    İnşallah bi gün o makinalara da ship oluruz...
    Hepinize teşekkürler beğendiğinize sevindim
    elbirt ve ugk1974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 21 Ocak 2011; 21:46:51 >
  • Arkadaşlar canon A530 la denemelerim devam ediyor. bir şey sormak istiyorum ıso ayarını 400 ve 800 yaptığımda fotolarda çok kumlanma oluyo mesala en son gece foto çekerken pozlamayı biraz düşürüp ıso ayarını artırıyım dedim müthiş kumlanma oluştu. ıso ışığın az olduğu ortamda kullanılmaktan başka nerelerde kullanılır? birde bu gece çekimlerinde ıso sebebiyle olan fazla kumlanma engellenemez mi?
  • Evdeki yapay çiçeği çektim..

Çiçeğin 1600x1200 orjinal boyutlu hali aşağıdaki linktedir :

http://img411.imageshack.us/img411/1011/cckzl0.jpg

Bir de Macro denemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratkale -- 30 Aralık 2006; 23:23:28 >

• Arkadaşlar merhabalar şu kameradaki güvenlik uyarısına değinmek istiyorum. Sitede yazdığına göre soldan sağa 21,22,23,24 ile başlayan A530 ve A540 modellerinin bazılarının pil kapaklarının içerisindeki yay dizaynı yüzünden pil yuvasında aşırı ısınma ve pilin çabuk tükenmesi söz konusu olabiliyormuş.Dolayısıyla aşağıdaki resimlere göre fotoğraf makinanızda sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Sorunlu olan dizayn:(Yaya dikkat! Yay dışarı çıkmış)

Aşağıdaki iki dizayn da sorunsuz:

Sonuç olarak arkadaşlar makinanızda yay dışarı çıkmışsa pilleriniz çabuk tükeniyor ve aşırı ısınmalardan dolayı pil kapağını açtığınızda elinizi yakabilirmişsiniz.Dolayısıyla dokunmamanız öneriliyor ayrıca garanti kapsamı içerisinde tamir ettirebilirmişsiniz.

Umarım kimsede hiç bir sorun olmaz...

• Canon Powershot A530 alarak aranıza katıldım merhabalar

Ördek resmi biraz bulanıkmış gibi göründü gözüme.Ama dha yeni başladım hiç bişey bilmiyorum inşallah yazdıklarınızı bir bir okuyarak öğrenicem :)

Makineyi yeni aldım 170 dolar sizce uygun mu (İçinde 512 lik hafıza kartı da var) ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 1 Ocak 2007; 17:14:02 >

• eda
    hayvan çok güzel bakıyo. kendimi tren gibi hissettim.
    makineyi çok uygun fiyata almışsın.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.