Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: afganaf

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Uzun zamandır çektiğim bir şeyi göndermemiştim. Ankara'da çekilecek pek özel bir şey olmaması bunun en önemli nedenlerinden biri tabi. :)

afganaf çekim sırasında flaşta mı kullandın, yakın ve uzak yerler arasında renk farkı var sanki, yakında yeşil tonlar daha baskın gibi de...?

• CANON A 540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhikan -- 14 Ocak 2007; 12:46:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugk1974

İlk fotoğtaf ço hoş Elbirt.İkincide beyaz dengesini ayarlamamışsın sanki..

teşekkürler. ilk fotoğrafın odak uzaklığı farklı olan da vardı ama görüntü kirliliği çok fazlaydı elektrik kabloları falan o yüzden eklemedim. ikinci resim genelde resimleri o şekilde çekmeye çalışıyorum biraz daha canlı oluyor, denge ölçümünü başka bir yerde yapıp çekersen fotoğraf efekti gibi oluyor bu daha da güzel tabi
  • pulstar çiğli kipa değil mi burası? canım izmirim benim! dijital zoom fotoğrafı çok bozuyor kullanma derim optik zoom bana yeterli geliyor
  • canon a530

• quote:

Orjinalden alıntı: muhikan

CANON A 540

Çok güzel foto.Zeytinlere karşı bi sevgim olduğu için çok beğendim
  • Selam,

Link ölü. Yenisini gönderebilirmisin.

Tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: coustic

Burayada ekleyelim

Arkadaşlar farkındayım birçok arkadaşımız Canon A530 veya A540 fotoğraf makinesine sahip olmasına rağmen Türkçe kullanma kılavuzları yok. Bende usanmadan sıkılmadan bendeki kılavuzu scanner ile taradım ve pdf formatına getirdim. Bazı sayfalar biraz kayık ama o kadar kusuru hoşgörün
    Artık güzel güzel resimler çekip bizimle paylaşırsınız. Türkçe Kullanma kılavuzunuzu güle güle kullanın.

Canon a530 & a540 Türkçe Kullanma Kılavuzu

Linke tıkladıktan sonrahttp://rapid-share.de..... ile başlayan satırdaki - işaretini kaldırmayı unutmayın. Dosya boyutu 21.6 mb

Not: emeğe saygı, lütfen dosya adını ve açıklamayı değiştirip başka forumlarda yayınlamayın

• Evet Çiğli Kipa...

Dijital Zoom bende hep kapalıdır...
    O mesajımda da dediğim gibi zoom denemesiydi o fotoğraflar...

quote:

Orjinalden alıntı: elbirt

pulstar çiğli kipa değil mi burası? canım izmirim benim! dijital zoom fotoğrafı çok bozuyor kullanma derim optik zoom bana yeterli geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 14 Ocak 2007; 21:12:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chnyildirim

Selam,

Tşk.

quote:

Burayada ekleyelim

Arkadaşlar farkındayım birçok arkadaşımız Canon A530 veya A540 fotoğraf makinesine sahip olmasına rağmen Türkçe kullanma kılavuzları yok. Bende usanmadan sıkılmadan bendeki kılavuzu scanner ile taradım ve pdf formatına getirdim. Bazı sayfalar biraz kayık ama o kadar kusuru hoşgörün
    Artık güzel güzel resimler çekip bizimle paylaşırsınız. Türkçe Kullanma kılavuzunuzu güle güle kullanın.

Linke tıkladıktan sonrahttp://rapid-share.de..... ile başlayan satırdaki - işaretini kaldırmayı unutmayın. Dosya boyutu 21.6 mb

Not: emeğe saygı, lütfen dosya adını ve açıklamayı değiştirip başka forumlarda yayınlamayın

chnyildirim link ölü değil... yapman gereken linki adres bara kopyalamak ve aradaki - yi kaldırmak arkadaşi oraya yazmış okusaydın görürdün

• EDA
    asıl güzel olan ne biliyormusun? o zeytin ağaçtaki tek ve son zeytindi, biri sanki benim için onu orada bırakmış
    Teşekkürler
  • A 540 Anamur/MERSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhikan -- 14 Ocak 2007; 22:08:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhikan

EDA
    asıl güzel olan ne biliyormusun? o zeytin ağaçtaki tek ve son zeytindi, biri sanki benim için onu orada bırakmış
    Teşekkürler

Ege'li olduğum için zeytinleri çok severim.Memleket özlemi diyim.Mart'da babamla ben de gidebilseydim zeytinliğe ben de çok güzel fotolar yakalardım Muğla'da ama okul nedeniyle malesef.Oysa çok iyi fırsat olabilirdi benim için

Muhikan = Bi fotoğrafçı olarak sana avatarsız gezmek yakışmıyo

BU arada öyle biber,zeytin fotolarını koyup da karnımızı acıktırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 15 Ocak 2007; 22:28:20 >

• http://img364.imageshack.us/my.php?image=resim1nd9.jpg
    [img=http://img364.imageshack.us/img364/4521/resim1nd9.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pluspower -- 14 Ocak 2007; 22:56:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chnyildirim

Selam,

Tşk.

quote:

Burayada ekleyelim

Ölü link diriltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 14 Ocak 2007; 23:22:39 >

• Güle güle kullan. Acaba nekadara nereden aldın
    quote:

Orjinalden alıntı: pluspower

quote:

Orjinalden alıntı: sezerx

Arkadaşlar bende yeni A530 aldım. ama çantası yok. acaba kullanan arkadaşlar hangi çantayı tavsiye eder. Birde ilk çektiğim resimlerden birini gönderiyordum ama dosya büyük diye mesaj geldi.

arkadaşım hayırlı olsun bende dün aldım
    lowepro çanta aldım tam onun iiçin..

• quote:

Güle güle kullan. Acaba nekadara nereden aldın
    quote:

Orjinalden alıntı: pluspower

quote:

Arkadaşlar bende yeni A530 aldım. ama çantası yok. acaba kullanan arkadaşlar hangi çantayı tavsiye eder. Birde ilk çektiğim resimlerden birini gönderiyordum ama dosya büyük diye mesaj geldi.

arkadaşım hayırlı olsun bende dün aldım
    lowepro çanta aldım tam onun iiçin..

ankara köksallar foto dan aldım makina 360ytl kredi kartıma en uygunu buydu..
    çantayı 10ytll verdiler

• A530

• Ugk süper ellerine sağlık.Bi öğrenebilsem darısı başıma
  • işte size bir gece çekimi yorumlarsanız sevinirim
  • a540 da beyaz ayarının etkisi beyaz ayarı yapılmamış resim

beyaz ayarı yapılmış bir resim
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.