Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk resmim pazar günü aldm canon a530 daa hiç bi fikrim yok makineyle ilgili. zaten kurcalayamadan pili bittipiller dolsun daha güzellerini eklerim bu ilki.hoşuma. paylaşmak istedim

http://img66.imageshack.us/my.php?image=mumlg7.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: muhikan

quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Uzun zamandır çektiğim bir şeyi göndermemiştim. Ankara'da çekilecek pek özel bir şey olmaması bunun en önemli nedenlerinden biri tabi. :)

afganaf çekim sırasında flaşta mı kullandın, yakın ve uzak yerler arasında renk farkı var sanki, yakında yeşil tonlar daha baskın gibi de...?

Flash kullanmadım. Bahçenin sağ tarafında bir elektrik direği var. Ağaçları aydınlatan ışık oradan geliyor.

• herkese selamun aleykum ;
    arkadaşkalar benim bir sorum olacak makro çekimler yapmak için en uygun mod hangisi ben yeni aldım makinayı bir kaç tane makro denemesi yaptım çok kötü çıktı forumdaki resimlere bakınca iştahım kabarıyor ama beceremiyorum bir türlü :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_tama

ilk resmim pazar günü aldm canon a530 daa hiç bi fikrim yok makineyle ilgili. zaten kurcalayamadan pili bittipiller dolsun daha güzellerini eklerim bu ilki.hoşuma. paylaşmak istedim

http://img66.imageshack.us/my.php?image=mumlg7.jpg

güzel fotoğraf olmuş eline sağlık...

--------------------------------------------------

ugk1974 yol fotoğrafları harika bi an kendimi ezilecekmişim gibi hissettim ayrıca matrix reloaded filmindeki otoban sahnesi aklıma geldi. (what is the matrix ulan)

• arkadaslar ben de pazartesi günü bir A530 sahibi oldum hepsiburada dan aldım şatj aleti pilleri sarj etmiyor ben mi beceremedim anlamadım.aynı sorunu yasayan war mı merak ettim..siteye msj attım ama cwp henüz gelmedi..gercekten ben de sizin resimlerinize imrenerek bakıyorum..çektiğim fotoğraflar pek de iç açıcı değil ama iyi cekmeye baslayınca yollayacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

canon a530

ah keşke o direk orda olmasaydı güzelim fotoğraf gitmiş yaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: NostrdamuS

arkadaslar ben de pazartesi günü bir A530 sahibi oldum hepsiburada dan aldım şatj aleti pilleri sarj etmiyor ben mi beceremedim anlamadım.aynı sorunu yasayan war mı merak ettim..siteye msj attım ama cwp henüz gelmedi..gercekten ben de sizin resimlerinize imrenerek bakıyorum..çektiğim fotoğraflar pek de iç açıcı değil ama iyi cekmeye baslayınca yollayacağım...

o sorun bende de var sanırım piller sorunlu yada dediğin gibi şarj aleti şarj etmiyo olabilir. çok kısa sürede pil bitiyor pili çıkarıp tekrar takıyorum çekmeye devam ediyor komik! yarın yeni pil ve şarj aleti alıcam deneyip sana da bilgi veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: NostrdamuS

arkadaslar ben de pazartesi günü bir A530 sahibi oldum hepsiburada dan aldım şatj aleti pilleri sarj etmiyor ben mi beceremedim anlamadım.aynı sorunu yasayan war mı merak ettim..siteye msj attım ama cwp henüz gelmedi..gercekten ben de sizin resimlerinize imrenerek bakıyorum..çektiğim fotoğraflar pek de iç açıcı değil ama iyi cekmeye baslayınca yollayacağım...

Benim makineyle gelen piller şarjlı pil değidi yani doldurulmuyordu.Ama şarj aleti içindeki piller çok iyi çıktı.Bu arada makine verilen hediyeler genelde kalitesiz ve elde kalanlar sanki.

@Elbirt yorumlar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugk1974 -- 16 Ocak 2007; 19:01:18 >
  • teşekkürler arkadaslar..bugün sordum zaten şarj aletleri cok bişii deilmiş..yeni bi tane alcam o zaman..
  • Forum içerisinde küçük fotoğrafları yan yana veya alt alta nasıl ekliyoruz?Hani üzerine tıklandığında büyüyen, çok uğraştım ama başaramadım. Örnek olarak afganaf 'ın en son eklediği fotoğrafı gösterebilirim.
  • galiba çözmeye başladım. bütün resimleri manuelde çekiyorum. program diye bi seçenek var o ne ve resimleride eksiklerimi sölerseniz sevinirim

canon a530

http://img237.imageshack.us/my.php?image=img0130tr8.jpg

http://img237.imageshack.us/my.php?image=img0285uj1.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_tama

galiba çözmeye başladım. bütün resimleri manuelde çekiyorum. program diye bi seçenek var o ne ve resimleride eksiklerimi sölerseniz sevinirim

canon a530

http://img237.imageshack.us/my.php?image=img0130tr8.jpg

http://img237.imageshack.us/my.php?image=img0285uj1.jpg

fotoğraflarında eksik mi? bence senin fotoğraflar gayet güzel de simitçinin biraz eksiği var gibi baksana simitin altı biraz kararmış sanki, bu simiti yemedin dimi? veya hala iyimisin?.. şu program seçeneğini bende bilmiyorum sadece bildiğim extra özellik galiba iso hızı bu seçenekte auto olarak da var. ha bir de poz telafi ayarı diye bişey vardı galiba ama ne kadar faydalı onu bilmiyorum

• Bir kış esintisi...

• ARKADAŞLAR İLK MAKRO DENEMEM MAKİNAYI YENİ ALDIM FAZLA BİLGİM YOK BU MAKİNALAR HAKKINDA KİTAPÇIĞINI OKUDUM .MAKRO ÇEKİMLER HANGİ MODDA DAHA İYİ OLUR BEN SCN MODUNDA AŞAĞIDAKİ MAKRO ÇEKİMİ YAPTIM NASIL OLMUŞ SİZCE ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanery_2 -- 17 Ocak 2007; 9:28:58 >

• makro denememden biri...

• ya bi türlü resim ekleyemedim yaa bi büyük diyor. bi hata veriyor. ama bu sefer oldu galiba

izmirden gün batımı

• ya neden bi mesj 5 resim almıyo tek tekmi yüklücem.

• napaım tek tek yükleyecez.

• gemiden

• bostanlı

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.