Bildirim
Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (50. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
A 540 BURSA YEŞİL CAMİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhikan -- 21 Ocak 2007; 20:11:40 > -
@ugurex
dolunay fotoğrafı harika olmuş eline sağlık -
canon a530
-
ugurex fotoğraflar çok güzel hele o ay fotoğrafı mükemmel.Bu arada sitenide çok beğendim.Çekmesini bildikten sonra A530'un yapabileceklerinin sınırı yok galiba..Ellerine sağlık.
Şu küçük fotoğraf ekleme nasıl oluyor cevaplarsan sevinirim. -
ugk1974 kardeş küçük fotoğrafın nasıl ekleneceğini sormuşsun;
örneğin load.imageshack.us/ sitesine elindeki resmi upload edeceksin, sonrasında site sana eklediğin resmin linkini verecek, sana verilen linki forumda cevapla bölümüne yazdığın mesajla birlikte ekle ve link üzerindeki;
[URL] leri [link] ,
[simage] leri de [simage]
olarak değiştir.
(örneğin eklediğin link şöyle olacak;
[@link=http://img367.imageshack.us/my.php?image=pembegl2mt.jpg]
[@image]http://img367.imageshack.us/img367/4307/pembegl2mt.th.jpg[/simage][/link]
tabii @ ler olmayacak, linki görebilmen için ben ekledim.)
valla ben böyle çözdüm olayı belki daha kolay bir yolu da vardır. bir dene bakalım, olmazsa bakarız yine, yardımcı olmuştur inşallah..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurex -- 21 Ocak 2007; 23:46:30 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ugk1974
woop fotoğraflar çok güzel hele ilk fotoğraf süper.
teşekkürler beğenmene sevindim -
Arkadaşlar artık bende yepyeni bir a530 sahibi olarak aranıza katıldım.Çok acemiyim.Bunlarda ilk denemelerimden.Jöle kutusunun neredeyse içine girilerekten çekilmiş makrolarım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih001 -- 22 Ocak 2007; 3:30:20 >
-
@semih001, cihazın hayırlı olsun ilk denemelerine göre güzel çıkmış resimlerin özellikle ilk resim çok değişik olmuş.
Güle güle kullan resimlerin devamını bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratkale -- 22 Ocak 2007; 4:35:31 > -
Semih hayırlı olsun.Çekimlerin çok güzel
Lokomotif resmi de mükemmel Ankara'da mı çekildi ?
Bu arada babam Muğla'ya zeytinliğe gitti makineyi de götürdü 15 gün makinasızım -
quote:
Orjinalden alıntı: fıratkale
@semih001, cihazın hayırlı olsun ilk denemelerine göre güzel çıkmış resimlerin özellikle ilk resim çok değişik olmuş.
Güle güle kullan resimlerin devamını bekliyoruz.
Teşekkür ediyorum güzel sözlerin için..s5600 başlığında gördüğüm fotolarından sonra benim çekimlerime güzel demen bir acemi olaraki beni çok cesaretlendirdi ve mutlu etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih001 -- 22 Ocak 2007; 12:34:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
Semih hayırlı olsun.Çekimlerin çok güzel
Lokomotif resmi de mükemmel Ankara'da mı çekildi ?
Bu arada babam Muğla'ya zeytinliğe gitti makineyi de götürdü 15 gün makinasızım
Teşekkür ediyorum.Bu arada Allah sabır versin 15 gün makinasızlık zordur -
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: soulsmasher
arkadaşlar bu başlık sayesinde kendime canon a530 aldım, mükemmel bi makine gerçekten, istanbul doğubankta 290 ytl idi sıkı pazarlıkla 270 275 e indi. 35e de kart aldım 1gb. garantili tam takım kutulu sadece çanta yok bu başlıktan okuduğum br iki yöntem ile bir makro çektim. umarım beğenirsiniz...
not: klavye değişecek çöplük :D
bu arada yöntemler için döküman benzeri bir şey var mı deneyimli insanların yazdığı dökümanlar gibi, kulalnım kitapçığı biraz sıkıyor ve de her teknik yok
hayırlı olsun fotoraf teknik olarak iyi.
fotoğraf hakkında gerekli kaynak:http://www.fotokritik.com/dokuman/fotoegitim/
-
quote:
Orjinalden alıntı: woop
@semih001 hayırlı olsun jöle güzel çıkmış.
Teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun -
quote:
quote:
arkadaşlar bu başlık sayesinde kendime canon a530 aldım, mükemmel bi makine gerçekten, istanbul doğubankta 290 ytl idi sıkı pazarlıkla 270 275 e indi. 35e de kart aldım 1gb. garantili tam takım kutulu sadece çanta yok bu başlıktan okuduğum br iki yöntem ile bir makro çektim. umarım beğenirsiniz...
bu arada yöntemler için döküman benzeri bir şey var mı deneyimli insanların yazdığı dökümanlar gibi, kulalnım kitapçığı biraz sıkıyor ve de her teknik yok
çok teşekkür ederim yorumun ve verdiğin sayfa linki için :)
-
quote:
quote:
Link için çok sağol WoopTren rayları resmin de harika
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X