Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri enstantane,iso ve F yi açıklayabilir mi Belki rezil olacak ama forumda geçiyor makinede de var ve ne olduğunu anlayamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Biri enstantane,iso ve F yi açıklayabilir mi Belki rezil olacak ama forumda geçiyor makinede de var ve ne olduğunu anlayamıyorum

bu konular forumlarda çok işlendi ama bildğimi anlatayım.iso: eski adıyla ASA:eskiden filmin hızı veya duyarlılıgı deniliyordu.yani iso ...100-200-400-800 gibi aralıklarla olur. iso yukseldıkçe karanlıkta daha aydınlık foto çekilir.yani gece iso yukseltılır,aydınlıkta düşürülür.Ama zamanımızda makıne bunu otomatık yapıypr.enstantene: fotograf makınesinin 1 saniyedeki açılıp kapanma hızı.örnnegin, enstantene gölge karanlıkta düşük olur,15-60 gibi..çok aydınlıkta veya hareketli ögelerde 2000 kadar çıkar.tabii makıne bunu da otomatık yapıyor.f:diyafram. makınenın içindeki yaprakcıkların açıklık ,veya kapalılık degeri. F:2.8 dan 8 e kadar ısık kaynagına gör e açılıp kapanır.tabii isonun yuselmesinin alçalmasının avantajı oldugu gibi,dezavantajları da var.

bir de buraya bak detay var:http://forum.donanimhaber.com/m_1304283/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 26 Ocak 2007; 22:30:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

quote:

Biri enstantane,iso ve F yi açıklayabilir mi Belki rezil olacak ama forumda geçiyor makinede de var ve ne olduğunu anlayamıyorum

bu konular forumlarda çok işlendi ama bildğimi anlatayım.iso: eski adıyla ASA:eskiden filmin hızı veya duyarlılıgı deniliyordu.yani iso ...100-200-400-800 gibi aralıklarla olur. iso yukseldıkçe karanlıkta daha aydınlık foto çekilir.yani gece iso yukseltılır,aydınlıkta düşürülür.Ama zamanımızda makıne bunu otomatık yapıypr.enstantene: fotograf makınesinin 1 saniyedeki açılıp kapanma hızı.örnnegin, enstantene gölge karanlıkta düşük olur,15-60 gibi..çok aydınlıkta veya hareketli ögelerde 2000 kadar çıkar.tabii makıne bunu da otomatık yapıyor.f:diyafram. makınenın içindeki yaprakcıkların açıklık ,veya kapalılık degeri. F:2.8 dan 8 e kadar ısık kaynagına gör e açılıp kapanır.tabii isonun yuselmesinin alçalmasının avantajı oldugu gibi,dezavantajları da var.

bir de buraya bak detay var:http://forum.donanimhaber.com/m_1304283/tm.htm

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 27 Ocak 2007; 22:47:57 >

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • Woop çok güzel...BAhçenin çitleri de çok hoşuma gitti.Bıktım bu betonlardan...
  • quote:

Woop çok güzel...BAhçenin çitleri de çok hoşuma gitti.Bıktım bu betonlardan...

saol. orası atların koştuğu alan. çitlerin arasında atlar koşuyor.
  • ankara dan satılık canon a 540

http://forum.donanimhaber.com/m_11874601/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi covanni111 -- 27 Ocak 2007; 18:26:41 >
  • Benden de bitane Kusura bakmayın Ankara'da çekecek manzara yok Ağaçlardaki kar değil kırağı
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 28 Ocak 2007; 20:53:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: woop

resmini çook beğendim bu resim tripod la mı çekildi die soracaktım
  • arkadaşlar eklenen resimlerin çoğuna hayran kaldım. Şu anda A530'da çoğu yerde kampanya var ve paket halinde veriliyor ancak A540 için öyle birşey göremedim. Ben A540 almayı düşünüyorum ancak sadece makine 470 ytl civarında buna hafıza kartı da eklendiği zaman 500 ytl'ye geliyor. İnternetten hafıza kartıyla beraber daha ucuza alabileceğim bir yer biliyormusunuz. forumda birileri 400ytl gibi rakamlardan bahsediyor ama ben bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrieal -- 28 Ocak 2007; 20:36:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagrieal

Süper tatlı ya ben de hamsterciyim
    Çekimleri çok zor oluyo bunların durdusu duracağı yok hayvanın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cagrieal

Süper tatlı ya ben de hamsterciyim
    Çekimleri çok zor oluyo bunların durdusu duracağı yok hayvanın

gerçektende çekmek çok zor ya.. bu hemstırda arkadaşın.. geçen getirmiş zar zor çektim bi kaç tane

• Bir resim de benden

• Yarıyıl tatiline çıktık ya, hava da kötü.
    Evde can sıkıntısından bulduğum bir büyüteçle yaptığım denemeler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 29 Ocak 2007; 17:17:40 >

• quote:

Benden de bitane Kusura bakmayın Ankara'da çekecek manzara yok Ağaçlardaki kar değil kırağı

Güzel fotoğraf eline sağlık

• Bugünün gün batımından bir kare

• @varg = Yorumun için sağol kardeş
    Semih001 harikasın
  • semih001 fotoğraf çok iyi, tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.