Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Eda_fb ve @WhiTeRaVeN güzel yorumlarınız için çok teşekkürler
  • arkadaşlar bnde kısa sürede burada fotoları koyarım inşallah a540 aldm,

canon a540+transcend 1gb sd+4 tane 2100mah varta rechargable pil ve sarj adaptörü+case logic taşıma kılıfı ile 300ytl ye aldım,
    tabii ki ikinci el ama erkayalardan garantili ve de bir aylık bile olmayan bir makine, sizce fiyat iyi mi?

bi de bi çok kişi makineyi kötülemiş bnde ilk denemelermde titremeye karşı a510(daha önceden kullandm)a göre daha fazla duyarılı old nu gördm ve pek iyi fotolar çekemdm canm sıkıldı,
    öncelikli olarak fiyat nasıl, snrasnda tercih iyi mi

@semih,
    o fotoyu sen mi çektn, hngi makine ilen? sen çektysen ve makine de a540 sa mtlu oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: semih001

Bugünün gün batımından bir kare

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

bılmeyenler ıcın soylıyım resım canon A530 ıle cekılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Benden de bitane Kusura bakmayın Ankara'da çekecek manzara yok Ağaçlardaki kar değil kırağı

hadı hadı

almıssın bı gonzi
    habire onu cekıyon

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

arkadaşlar bnde kısa sürede burada fotoları koyarım inşallah a540 aldm,

canon a540+transcend 1gb sd+4 tane 2100mah varta rechargable pil ve sarj adaptörü+case logic taşıma kılıfı ile 300ytl ye aldım,
    tabii ki ikinci el ama erkayalardan garantili ve de bir aylık bile olmayan bir makine, sizce fiyat iyi mi?

bi de bi çok kişi makineyi kötülemiş bnde ilk denemelermde titremeye karşı a510(daha önceden kullandm)a göre daha fazla duyarılı old nu gördm ve pek iyi fotolar çekemdm canm sıkıldı,
    öncelikli olarak fiyat nasıl, snrasnda tercih iyi mi

@semih,
    o fotoyu sen mi çektn, hngi makine ilen? sen çektysen ve makine de a540 sa mtlu oldum

Foto yu ben çektim.makinam a530.Bu arada makinan hayırlı olsun.A540 ın a530 dan fazlası var eksiği yok dolayısıyla için rahat olsun..Bence fiyatta çok iyiBen tripod kullanıyorum ve sonuçlarından da oldukça memnunum..İlk fotoların kötü çıkması çok normal..İnsanın eli alışana kadar facia sonuçlar çıkabiliyor tabiCan sıkacak hiçbirşey yok bence.Makinanın keyfini çıkar

• @semih001,
    teşekkr ederm içimi rahatlattın valla, bnde bir tripod alayım o zmn en kısa zmnda,
    bana pm den maliyeti veya ne özellkte alınması gerekli bilgi verirsen memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Benden de bitane Kusura bakmayın Ankara'da çekecek manzara yok Ağaçlardaki kar değil kırağı

hadı hadı

almıssın bı gonzi
    habire onu cekıyon

Kıskanmayın Karamel'imi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

hadı hadı

almıssın bı gonzi
    habire onu cekıyon

Kıskanmayın Karamel'imi

ne zaman karamel oldu
    bı gun gaffur dıyordun, bı gun kakule

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

@semih001,
    teşekkr ederm içimi rahatlattın valla, bnde bir tripod alayım o zmn en kısa zmnda,
    bana pm den maliyeti veya ne özellkte alınması gerekli bilgi verirsen memnun olurum

Benim tripodum öyle çok özel birşey değil ama çok memnunum.orite marka c3512 nolu modeli.131 cm e kadar çıkabiliyor.Ben 17 milyona almıştım.Birde biraz daha kısası vardı 20cm gibi bir fark vardır en fazla onunda fiyatı 12 milyondu.Dediğim gibi ben bu işin uzmanı değilim henüz o yüzden elimdeki bana fazlasıyla yetiyor

• @Comiser = Hayırlı olsun fotolarını bekliyoruz
    @The_web = Zevkime göre değişiyo ismi
  • Bu resimlerde makro ve manuel netlik örnekleri.Bu manuel olayı cidden çok güzel oluyor istediğin objeyi netleştiriyorsun diğer yerler fluu oluyor
    Canon A530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahin Abi -- 30 Ocak 2007; 18:52:04 >

• Arda ben manuelde onu yakalayamıyorum berbat oluyor.
  • quote:

Arda ben manuelde onu yakalayamıyorum berbat oluyor.

Alışınca çok basit geliyo.Ortada bi ekran çıkıyor manuele alınca ufak,işte onu çekmek istediğim objeye ortala yada odakla sonra sağ sol yön tuşları ile yukarıda yazan değeri düşür.Hani varya 50 falan yazıyor bi beyazlık var onu sola basarak düşür eğer obje yakındaysa.O objeye olan uzaklık sanırsam yani objeye yakınsan düşür o değeri uzaksan yükselt.İnşallah yardımcı olabildim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

quote:

Alışınca çok basit geliyo.Ortada bi ekran çıkıyor manuele alınca ufak,işte onu çekmek istediğim objeye ortala yada odakla sonra sağ sol yön tuşları ile yukarıda yazan değeri düşür.Hani varya 50 falan yazıyor bi beyazlık var onu sola basarak düşür eğer obje yakındaysa.O objeye olan uzaklık sanırsam yani objeye yakınsan düşür o değeri uzaksan yükselt.İnşallah yardımcı olabildim.

Teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

quote:

Teşekkürler

Sorun değil

• Eğer bütün sayfalara bakarsanız fotoğraflar hoşunuza giderse ve Canon A530 almaya karar verirseniz bana PM atın yardımcı olurum size arkadaşlar [:'(
  • yorumlarınız nedir acaba

• evet buda devamı

• buda benden son resim arkadaşlar bu 3 resmim için lütfen yorum yaparmısınız

• @Ahmetırmak - Ahmet resimler çok hoş.3.Resmi gerçekten sevdim çok yakından yakalamışsın renkler damlanın üzerinde çok hoş parlıyor.Ama lütfen resimleri ya küçültün ya da önizlemesini koyun
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.