Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunlarda su damlası denemelerim..suyun rengi kullandığım kaptan dolayı yeşil oldu.%100 den cropladım fotoları.Aslında efekt uygulanınca çok daha iyi göünebiliyorlardı ama ham haliyle idare edin artık..Hala istediğim gibi bir damla çekemedim ama azimliyim

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih001 -- 9 Şubat 2007; 0:31:46 >

• arkadaşlar kumlanmamı var 540 ın fotolarında banamı öyle geliyor. birde özellikle 540 kullanan arkadaşlar bir ricam olcak. video kaydı yaparken zomlama yapabiliyormusunuz. ve 1 gb karta kaç dk video kaydı yapabiliyorsunuz.
  • kumlanma tabiki var. iso 800 ile çekersen tabi.
  • iso oranı arttıkça kumlanma olması doğaldır.
    A540 ile video çekimi yaparken optik zoomu kullanabilirsin.
    1gb karta standart çekim modunda 640/30 da çekersen yakalşık 9 dk,
    hızlı kare çekim modunda 640/60 da çekersen 12 dk,
    ve çözünürlüğü ve saniyedeki kare sayısını düşürürsen süre artar,
  • Nostrdamus çok müstehcen gördüm seni
  • NostrdamuS
    harika olmuş
  • bir adet daha çekim

http://i93.photobucket.com/albums/l52/flexor1/su.jpg

yalnız bazen manuel çekimde netlik yakalamak zor oluyor 125 /2.6 da bazen bulanık çekiyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı
  • A530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugk1974 -- 12 Şubat 2007; 0:27:01 >

• A530

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugk1974 -- 12 Şubat 2007; 0:37:08 >

• canon a 540 ın kullanma klıvuzunda video çekimi esnasında DİJİTAL ZOOM yapılabiliyor diyor yanlışmı yoksa optuk zoom mu demesi lazım kullanma kılavuzunu okuyan ve makinayı kullananarkadaşlar varmı acaba
  • ayrıca canon a540 ile samsung s800 ü karşılaştıracak arkadaşlar varmı acaba yüzdük yüzdük bu ikisinde kaldım. rica etsem birbirlerine göre eksileri artıları manuel ayarlardaki farklılıkları gibi
  • teşekkürler woop
  • Vav arkadaşlar a530-40 konumuz coşmuş (Jelibonlar gibi )
    Nostradamus - Süper
    Sem,h - Su damlaların çok güzel ve Ugk,en sevdiğim çiçek paapatya fototlarından alıntı (-ç li) yaptım.Masaüstü
  • iki gün önce a530 aldım.fakat vakitsizlikten dolayı fazla foto çekemedim...
  • arkadaşım rondo
    a 540 ile çekim esnasında optik zoomu kullanabilirsin. ayrıca çekime başlamadan önce zoomu ayarlayıp buna dijitalde dahil, öyle çekimde yapabilirsin.
    samsung s800 ün a540 göre artısı 8.1 mp ve ses kayıt özelliğinin olması başka bi artısı yok. A540 ın s 800 göre artıları ise:iso oranı 800(400), optik vizör, usb 2.0 hi-speed, lcd 2.5(2.4), minimum çekim hızı 15 sn(8 sn) ki bu gece çekimleri için önemli, ve en önemliside diyafram önceliği ve estantane önceliği çekim modlarının olması
    (parantez içindekiler s800ün)
    istediğin makinayı şu siteden karşılaştırabilirsin:http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare.html
  • @uranus

fotonuz kotu sayilmaz ancak, kanimca kadraj iyi oturmamis bu da seyir zevkini olumsuz etkilemis haliyle. Bunun yaninda eger manuel modda cekildi ise perde hizinizi biraz daha kisaltip diyaframi biraz daha acsaymissinz daha keskin bir sonuc elde edilebilirmis. Tabi ki kompozisyonunuzda yumusak renk gecisleri de psikolojik etki acisindan karenize olumlu katkida bulunmus diye dusunuyorum. Ayrica bu tarz fotolarda cerceve de buyuk katki yapar kompozisyona. 1.5 cm siyah golgeli 3 cm beyaz fon uzerine cok iyi giderdi bu kare. Cerceve yapimi icin de oncelikli tavsiyem tabi ki photoshoptur(cs2versiyon) ancak o olmazsa photoframing, gimp veya daha basitinden photofilter veya picasa2 isinizi gorur. yeni fotolarda gorusmek dilegi ile iyi calismalar.

not : eklemeden edemiyecegim keske bir de sepia olarak cekseymissiniz. Bunun yerinde bir tercih olacagini dusunuyorum...
  • tayel kardeş daha önce sanyo s60 aldım ama pişman oldum gerçi iyi makina idi. başka bir arkadaşa devrettim. hatta ilk taksiti ben ödedim ve zararım oldu. şimdi daha iyşi araştırıp alıcam. s800 ve a540 arasında kaldım.sence tavsiyen ne olur manuel ayarları iyi ve çok olan video çekimi iyi olan hangisi olur s800 video kaydı daha uzun, 540 ın biraz az galiba.bunu eksi saymazsak. 540 almak daha akılcımı. s800 ünde diğer topikte baya kullanıcıları var ve memnunlar
  • NostrdamuS

jelibonlar çok kral olmuş birde videolarını çeksene
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.