Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • apolloturk2 Eda_fb eyw. . .
  • rondo kardeş, s800 ün topiğini inceledim ve fotolar beni hayal kırıklığına uğrattı.şu şartlarada s800 sadece video çekim süresi olarak artısı var. manuel ayarları canonun gerçekten iyi.estantenesi 15'' sn ile 1/2000 sn arası, diyaframı 2.6 ile 8.0 arası, iso 800, flaş gücünü ayarlıyabiliyosun.ayrıyetten estantene ve diyafram öncelikli modlar var. artı scn modunda renk dönüştürücü(bi foto çekerken istediğin bi rengi mesala kırmızıyı sabitliyo diğer bütün renkler siyah-beyaz çıkıyo) ve renk atama(bunda da mesala kırmızı renkli bir koltuğu istediğin renk yapabiliyosun) modları var.bu modlar video çekimindede var. ben canon ve nikon arasında kalmıştım. ikisini de inceledikten sonra canonda karar kıldım.gerçekten hakkını veren bi makina. pişman olmayacağına eminim. ha birde s800 topiğinde birisi şöyle demiş 'Ancak tek kusuru tüm S serisinde var, videoda zom yaparken ses kaydı yapamıyor' .bence bunuda düşün
    selamlar

• BU RESİMLERDE BENDEN KARADENİZİN KARA SULARINDA YETİŞEN ALABALIKLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanery_2 -- 14 Şubat 2007; 15:33:40 >

• tayel kardeş teşekkürler zaten a540 da karar kıldım aldığımda inşallah bende fotoğraflarımı paylaşırım.saygılar
  • bekliyoruz kardeş...saygılar
  • Ee nerde resimler Benim makina salı günü geliyo tam gaz başlıyacam
  • Arkadaslar asagida yazan forumdaki bir arkadasimizdan alintidir bunu masa ustune kopyalayip diger arkadaslarin yazdiklarini okudum ve asagida yazili olani denedim, kim yazdi hatirlamiyorum suan ve hangi sayfada oldugunuda hatirlamadigim icin arkadasi bulamadim (daha dogrusu sayfalari tekrar dolasmak zor geldi)

denklansöre yarim basildiginda çikan -2...0...+2 degerleri gözle görülen ile çekilecek fotograftaki
    isik doygunlugunun farkini ifade ediyor.. (standart poz ile mevcut ayarlarla elde edilen poz arasindaki fark yani)

-2 ... 0 ... +2 bu aralikta (degerler kirmizi -2 ve kirmizi +2 olmadigi sürece) herhangi bir deger seçerek
    fotograf çekebilirsiniz. illaki 0 olacak diye bisey yok.. (+1) degerinde parlak ama çok farkli göze hos görünen
    fotograflar yakalayabilirsiniz.. veya (-) degerlerde karanlik az detay içeren ama etkileyici fotograflar çekilebilir.

(bu degerlerin disina çikildiginda -2 ve +2 degerleri kirmizi olacaktir!! bu degerler beyaz olana kadar
    enstantene ve isoylsa oynayin.. yoksa fotograf tamamen beyaz veya tamamen siyah çikar)

(-2 kirmizi) --> fotografin simsiyah çikmasina sebep olur
    -2
    -1 2/3
    -1 1/3
    -1 --> daha karanlik çikar
    -2/3
    -1/3
    +- 0 --> gerçek isik degerlerinde çekim yapar..
    +1/3
    +2/3
    +1 --> daha aydinlik çikar
    +1 1/3
    +1 2/3
    +2
    (+2 kirmizi) --> fotografin bembeyaz çikmasina sebep olur ensantre hiz li nesneler icin kullanilir ama ensantre artikca isik azalir

---------------------------------------------------------------
    ben bu sekilde denedim ama sorun bendemi benim makinadami anlamadim, asagida kirmizi -2 yaziyor resim cekiyorum ama bazen fotograflar arkadasin dedigi gibi sim siyah cikiyor bazen ise oldukca beyaz cikiyor, bunun sebebi ne,

bu soruma cevap verirken oldukca acemi oldugumu unutmayin lutfen,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 17 Şubat 2007; 14:14:21 >

• arkadaşlar koysepete den canon a540 almak istiyorum en uygun fiyat orada ancak erkayalar garantisi var diye bir bilgiyok, diğer makinalarda ekayalar garantisi diye belirtmişler. kendilerine bukonuda mail attım. bu konuda bilgi verecek arkadaşımız varmı, son anda bu konu dikkatimi çekti ve siparişi vermedim.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

arkadaşlar koysepete den canon a540 almak istiyorum en uygun fiyat orada ancak erkayalar garantisi var diye bir bilgiyok, diğer makinalarda ekayalar garantisi diye belirtmişler. kendilerine bukonuda mail attım. bu konuda bilgi verecek arkadaşımız varmı, son anda bu konu dikkatimi çekti ve siparişi vermedim.teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_7047908/tm.htm
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

gece cekiminde isiklardan cikan o cizgileri nasil yok edebilirim, cektigim yer hakkinda ufak bir bilgi, burada bulunan isiklar cok buyuk spotlar, fabrika oldugu icin bunlari koymuslar ama yakindaki isik normal sokak lambasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 18 Şubat 2007; 15:28:02 >
  • aranıza artık bende katıldım.yeni a540 aldım.Cihaz gercekten harika.....
    fotoğraf cekmesi hareketli görüntü birton manuel özellik.........
    bu foruma katkısı olanlara teşekkür ediyorum.
    Bir sorum var:bilgisyardaki hareketli avi görüntüyü a540 a nasıl gönderebilirim.Resim gönderebiliyorum ama avi görüntüsü gönderemedim.
  • pastil hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
    usb kablosunu taktığında sağ üstteki anahtarı play moduna al ve makinayı aç
    açıldıktan sonra ekrana Direkt Aktarım gelir
    oradan istediğin modu seçip resim ve videoları aktarabilirsin
    sana tavsiyem Yeni Resimler modunu seçersen bilgisayar en son çekilen foto ve videoları atar. yani önceki attıklarını bidaha atmaz.
  • onbaşım sağol....
    benim sorduğum bilgisayardan canona nasıl avi yükleyecez.
  • pastil kopyala yapıştır yapmıyormu
  • hayır .....
  • ama foto makina çıkarılabilir disk olarak bilgisayar görmüyormu bildiğim kadarı ile pc de sürücülerin orada çıkarılabilir disk olarak görmean lazım,,aynı sürücü gibi
  • evt cıkarılabilir disk olarak görüyo.ama copy ettiğim avi yi yapıştır yapamıyom.yapiştır seceneği aktif olmuyo...
  • valla kardeş bişey diyemicem acaba makina içinde ramda kilitmi var bi bak derim, yada seçtiğin dosyayı kopyala demiyormusun birde sürükle bırak yap
  • sürüklediğimde de olmuyo.kilit olsa fotoğraf upload da edemezim.bilgisyardan makineye kendi programı ile foto gönderebiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.