Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ADCOM

Teşekkür ederim. Daha bir sürü fotom var ama okadar denememe rağmenresimleri link olarak değilde fotoğraf şeklinde (önizleme resmi) olarak koyamadığım için diğerlerini ekleyemedim. Nasıl önizleme resmi olarak resimleri up load edebiliyrsunuz?

URL leri küçük harfle İMG leri image şeklinde değiştirerek dene
  • arkadaşlar bunlar benim çektiğim ilk resimler zaten makinayıda bu gün aldım nasıl sizce acemi birine göre güzelmi ben beğendim ama sizinde görüşlerinizi almak istedim
    http://img250.imageshack.us/my.php?image=img0312fo6.jpg
    http://img256.imageshack.us/my.php?image=img0120zi5.jpg

• Bunlarda benim ilk çalışmalarım;
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

• Oohhh konumuz yine canlanıyor
    ADCOM fotolar çok güzel Ama hepsini birleştirip bi mesajda yazmayı dene daha az karışıklık olacaktır.BU arada hayali elmayı nasıl yaptığınızı açıklar msımnız ?
  • Bir ankara manzarası kocatepe camii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 27 Şubat 2007; 23:40:02 >
  • benım soruma hala cvb gelmemiş
    quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

Arkadaslar asagida yazan forumdaki bir arkadasimizdan alintidir bunu masa ustune kopyalayip diger arkadaslarin yazdiklarini okudum ve asagida yazili olani denedim, kim yazdi hatirlamiyorum suan ve hangi sayfada oldugunuda hatirlamadigim icin arkadasi bulamadim (daha dogrusu sayfalari tekrar dolasmak zor geldi)

denklansöre yarim basildiginda çikan -2...0...+2 degerleri gözle görülen ile çekilecek fotograftaki
    isik doygunlugunun farkini ifade ediyor.. (standart poz ile mevcut ayarlarla elde edilen poz arasindaki fark yani)

-2 ... 0 ... +2 bu aralikta (degerler kirmizi -2 ve kirmizi +2 olmadigi sürece) herhangi bir deger seçerek
    fotograf çekebilirsiniz. illaki 0 olacak diye bisey yok.. (+1) degerinde parlak ama çok farkli göze hos görünen
    fotograflar yakalayabilirsiniz.. veya (-) degerlerde karanlik az detay içeren ama etkileyici fotograflar çekilebilir.

(bu degerlerin disina çikildiginda -2 ve +2 degerleri kirmizi olacaktir!! bu degerler beyaz olana kadar
    enstantene ve isoylsa oynayin.. yoksa fotograf tamamen beyaz veya tamamen siyah çikar)

(-2 kirmizi) --> fotografin simsiyah çikmasina sebep olur
    -2
    -1 2/3
    -1 1/3
    -1 --> daha karanlik çikar
    -2/3
    -1/3
    +- 0 --> gerçek isik degerlerinde çekim yapar..
    +1/3
    +2/3
    +1 --> daha aydinlik çikar
    +1 1/3
    +1 2/3
    +2
    (+2 kirmizi) --> fotografin bembeyaz çikmasina sebep olur ensantre hiz li nesneler icin kullanilir ama ensantre artikca isik azalir

---------------------------------------------------------------
    ben bu sekilde denedim ama sorun bendemi benim makinadami anlamadim, asagida kirmizi -2 yaziyor resim cekiyorum ama bazen fotograflar arkadasin dedigi gibi sim siyah cikiyor bazen ise oldukca beyaz cikiyor, bunun sebebi ne,

bu soruma cevap verirken oldukca acemi oldugumu unutmayin lutfen,

• Resimlere devam.....
  • quote:

benım soruma hala cvb gelmemiş
    quote:

Arkadaslar asagida yazan forumdaki bir arkadasimizdan alintidir bunu masa ustune kopyalayip diger arkadaslarin yazdiklarini okudum ve asagida yazili olani denedim, kim yazdi hatirlamiyorum suan ve hangi sayfada oldugunuda hatirlamadigim icin arkadasi bulamadim (daha dogrusu sayfalari tekrar dolasmak zor geldi)

denklansöre yarim basildiginda çikan -2...0...+2 degerleri gözle görülen ile çekilecek fotograftaki
    isik doygunlugunun farkini ifade ediyor.. (standart poz ile mevcut ayarlarla elde edilen poz arasindaki fark yani)

-2 ... 0 ... +2 bu aralikta (degerler kirmizi -2 ve kirmizi +2 olmadigi sürece) herhangi bir deger seçerek
    fotograf çekebilirsiniz. illaki 0 olacak diye bisey yok.. (+1) degerinde parlak ama çok farkli göze hos görünen
    fotograflar yakalayabilirsiniz.. veya (-) degerlerde karanlik az detay içeren ama etkileyici fotograflar çekilebilir.

(bu degerlerin disina çikildiginda -2 ve +2 degerleri kirmizi olacaktir!! bu degerler beyaz olana kadar
    enstantene ve isoylsa oynayin.. yoksa fotograf tamamen beyaz veya tamamen siyah çikar)

(-2 kirmizi) --> fotografin simsiyah çikmasina sebep olur
    -2
    -1 2/3
    -1 1/3
    -1 --> daha karanlik çikar
    -2/3
    -1/3
    +- 0 --> gerçek isik degerlerinde çekim yapar..
    +1/3
    +2/3
    +1 --> daha aydinlik çikar
    +1 1/3
    +1 2/3
    +2
    (+2 kirmizi) --> fotografin bembeyaz çikmasina sebep olur ensantre hiz li nesneler icin kullanilir ama ensantre artikca isik azalir

---------------------------------------------------------------
    ben bu sekilde denedim ama sorun bendemi benim makinadami anlamadim, asagida kirmizi -2 yaziyor resim cekiyorum ama bazen fotograflar arkadasin dedigi gibi sim siyah cikiyor bazen ise oldukca beyaz cikiyor, bunun sebebi ne,

bu soruma cevap verirken oldukca acemi oldugumu unutmayin lutfen,

Normaldir çünkü burası paylaşım topiği
    http://forum.donanimhaber.com/m_7047908/tm.htm buraya sor istersen
    Bu arada Mehmetgenç akvaryumun çok güzelmiş balık beslemiyor musun içinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 1 Mart 2007; 1:20:01 >

• akvaryum harbiden süpermiş..bayağı emek ister o....

@eda_fb varya zaten bi sürü balık içinde görmedin herhalde..akvaryumun sağ tarafına bakarsan göreceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

akvaryum harbiden süpermiş..bayağı emek ister o....

@eda_fb varya zaten bi sürü balık içinde görmedin herhalde..akvaryumun sağ tarafına bakarsan göreceksin.

Tamam şimdi gördüm ne körüm ya Ama cidden akvaryum mükemmel ışığı çok gzüel.
  • yeni a530 dfm aldım.fakat çalışmıyor
    yardımınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan__16

yeni a530 dfm aldım.fakat çalışmıyor
    yardımınızı bekliyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_7047908/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

akvaryum harbiden süpermiş..bayağı emek ister o....

Tamam şimdi gördüm ne körüm ya Ama cidden akvaryum mükemmel ışığı çok gzüel.

Akvaryumda balık var ama fazla yok tabiki...beslediğim balıklar japon balıkları gibi değil....büyük hacimli akvaryum istiyorlar...o yüzden 360 lt lik akvaryumumda sadece 10 tane balık var....ama büyüyecekelr tabi....daha yavrular ;)
    Birde kedim var.....en uygun zamanda kedi ve akvaryumu beraber çekip,koyucam resimlerini....
    Saygılarımla...

• tşklr
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

TAŞUCU
  • evet arkadaşlar ahanda bu gün bu saatte koysepete.com dan a540 ımın siparişini verdim bakalım neolacak. inşallah bu alışverişte bir sorun olmazda bende fotolarımı buraya eklerim. saygılar

ÇANAKKALE
  • GÖZ
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.