Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim Senin Resimlerine Hasret Kaldık Zaman MI Bulamıyorsun Çekmek İçin,Yeni Fotolarını Bekliyoruz
    20 Mart'ta Bende Resimlerimle Karşınıza Gelicem Şimdi Resim KOymadan KOnuşuyorum BU bölümde Ama Kusura bakmayın...
  • worldwar helalsin inşallah ben de 3. ayımda öyle fotolar çekerim M@cwll pembe çiçekler çok hoş

AlanyaTuning kardeş çektim bugün ama koymam Sen anladın MArt ayı dıttırıtdıttırı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

worldwar helalsin inşallah ben de 3. ayımda öyle fotolar çekerim M@cwll pembe çiçekler çok hoş

AlanyaTuning kardeş çektim bugün ama koymam Sen anladın MArt ayı dıttırıtdıttırı

ANladım Ben Onu Kardeşim Farketmez Sen Bi Ara Toplu katliam yaparsın

• slm en yeni benim
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • Asig aramıza hoşgeldin Yenisin menisin ama fotoğrafın hiç yeni gibi değil Çok güzel...Bu arada A530-540 cılar konu -dışında üst konu olan mart ayı foto yarışmasını okuyuversin katılım beklerim sizlerden
  • teşekkür ederim makinamı 3 gün önce aldım halen ögreniyorum ilk fotograf makinam

a 540
  • Hayırlı olsun Bu topikte fotolarını görmek isteriz
  • @Worldwar aramıza hoşgeldin. ilk resmin bomba. Nerde çektin o deniz manzaralı resmi? çok süper olmuş. üzerinde photoshop benzeri programlarla oynama varmı?
  • @ asig hayırlı olsun. Fotograflara devam.
  • Ee hani yeni fotolar ? Çektiklerinizi bekliyoruz arkadaşlar Yeni canoncularımız hoşgelmişler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanuni001

@Worldwar aramıza hoşgeldin. ilk resmin bomba. Nerde çektin o deniz manzaralı resmi? çok süper olmuş. üzerinde photoshop benzeri programlarla oynama varmı?

Teşekkür ederim. erdemli-silifke yolu üzerinde atakent denilen bir yer çay içiyordum fırsat kaçmaz diyip koydum makinayı masanın üstüne ve sonuç işte bu poz. phtoshop fln yok zaten pek kullanamam photoshop
  • Bunlarda günbatımı fotoğraflarım

• @worldwar,
    HocamBu ne şans ya,Ben Şu yaşıma kadar Böyle Bir hava Değil yakalamak Göremedim Bile
    Eline sağlık
  • Arkadaşlar resimleri atıp atmama konusunda çekindim, forumu kirlettikse affola...

Kedicik makro...

Gözlere odak

Çiçeğin adını bilmiyom ama gusel bi makro konusu oldu...

Otobüsten çekim daha gusel açıdan süper çekilirdi de...

Ölüdeniz (renk atama)

Ölüdeniz sahil, boş bi resim ama bu bile yetiyo bazen...

• Worldwar & Seboist diyecek birşey bulamıyorum Harikasınız ve o ne tatlı kediş öyle bıcıbıcı
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • arkadaşlar bu suyu damla damla çekiyosunuzya ben onu hala başaramadım sizin deyiminizle makinayı ıslatamadık :) bunun için gerekli mod,ayarlar vs nelerdir bunları bi yazabilirmisinzi
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

exif bilgilerine bakabilirsin
    birde resimlerini daha kucuk boyutta koyarsan cok makbule gecer

quote:

Orjinalden alıntı: Beyaz_sakal

arkadaşlar bu suyu damla damla çekiyosunuzya ben onu hala başaramadım sizin deyiminizle makinayı ıslatamadık :) bunun için gerekli mod,ayarlar vs nelerdir bunları bi yazabilirmisinzi

• @kara_eylül,
    Bunu 1/2000 'demi çektin
  • Hayir dostum 1/25 de cektim zaten 1/2000 de flas acik iken cekemezsin en fazla 1/500 de cekersin
    iso 80 yap flas acik olsun entanse 1/25 veya ortamin isigina gore bir deger olsun eger makroyu acip yapin cekersen daha iyi sonuc alirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

@kara_eylül,
    Bunu 1/2000 'demi çektin
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.