Eda_fb@, Kardeşim Senin Resimlerine Hasret Kaldık Zaman MI Bulamıyorsun Çekmek İçin,Yeni Fotolarını Bekliyoruz 20 Mart'ta Bende Resimlerimle Karşınıza Gelicem Şimdi Resim KOymadan KOnuşuyorum BU bölümde Ama Kusura bakmayın...
worldwar helalsin inşallah ben de 3. ayımda öyle fotolar çekerim M@cwll pembe çiçekler çok hoş
AlanyaTuning kardeş çektim bugün ama koymam Sen anladın MArt ayı dıttırıtdıttırı
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
worldwar helalsin inşallah ben de 3. ayımda öyle fotolar çekerim M@cwll pembe çiçekler çok hoş
AlanyaTuning kardeş çektim bugün ama koymam Sen anladın MArt ayı dıttırıtdıttırı
ANladım Ben Onu Kardeşim Farketmez Sen Bi Ara Toplu katliam yaparsın
slm en yeni benim
Asig aramıza hoşgeldin Yenisin menisin ama fotoğrafın hiç yeni gibi değil Çok güzel...Bu arada A530-540 cılar konu -dışında üst konu olan mart ayı foto yarışmasını okuyuversin katılım beklerim sizlerden
teşekkür ederim makinamı 3 gün önce aldım halen ögreniyorum ilk fotograf makinam
a 540
Hayırlı olsun Bu topikte fotolarını görmek isteriz
@Worldwar aramıza hoşgeldin. ilk resmin bomba. Nerde çektin o deniz manzaralı resmi? çok süper olmuş. üzerinde photoshop benzeri programlarla oynama varmı?
@ asig hayırlı olsun. Fotograflara devam.
Ee hani yeni fotolar ? Çektiklerinizi bekliyoruz arkadaşlar Yeni canoncularımız hoşgelmişler...
quote:
Orjinalden alıntı: kanuni001
@Worldwar aramıza hoşgeldin. ilk resmin bomba. Nerde çektin o deniz manzaralı resmi? çok süper olmuş. üzerinde photoshop benzeri programlarla oynama varmı?
Teşekkür ederim. erdemli-silifke yolu üzerinde atakent denilen bir yer çay içiyordum fırsat kaçmaz diyip koydum makinayı masanın üstüne ve sonuç işte bu poz. phtoshop fln yok zaten pek kullanamam photoshop
Bunlarda günbatımı fotoğraflarım
@worldwar, HocamBu ne şans ya,Ben Şu yaşıma kadar Böyle Bir hava Değil yakalamak Göremedim Bile Eline sağlık
Arkadaşlar resimleri atıp atmama konusunda çekindim, forumu kirlettikse affola...
Kedicik makro...
Gözlere odak
Çiçeğin adını bilmiyom ama gusel bi makro konusu oldu...
Otobüsten çekim daha gusel açıdan süper çekilirdi de...
Ölüdeniz (renk atama)
Ölüdeniz sahil, boş bi resim ama bu bile yetiyo bazen...
Worldwar & Seboist diyecek birşey bulamıyorum Harikasınız ve o ne tatlı kediş öyle bıcıbıcı
arkadaşlar bu suyu damla damla çekiyosunuzya ben onu hala başaramadım sizin deyiminizle makinayı ıslatamadık :) bunun için gerekli mod,ayarlar vs nelerdir bunları bi yazabilirmisinzi
exif bilgilerine bakabilirsin birde resimlerini daha kucuk boyutta koyarsan cok makbule gecer
quote:
Orjinalden alıntı: Beyaz_sakal
arkadaşlar bu suyu damla damla çekiyosunuzya ben onu hala başaramadım sizin deyiminizle makinayı ıslatamadık :) bunun için gerekli mod,ayarlar vs nelerdir bunları bi yazabilirmisinzi
@kara_eylül, Bunu 1/2000 'demi çektin
Hayir dostum 1/25 de cektim zaten 1/2000 de flas acik iken cekemezsin en fazla 1/500 de cekersin iso 80 yap flas acik olsun entanse 1/25 veya ortamin isigina gore bir deger olsun eger makroyu acip yapin cekersen daha iyi sonuc alirsin.