Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World war hocam su damlacıkları süper de bu sadece teknik bi foto yani digitali olan herkes bunu çekebilir.
    Önemli olan bunu doğada yakalamak ve bir estetik içinde sunmak.
    Buna benzer banyo musluk vb. çekilmiş onlarca foto var bu topic de....
    Biraz dışarı çıkın
  • su damlası herkesin fantazisi heralde. içerisi dışarısı farketmez. makinelerimizi ıslatmayalım aman dikkat fotoğraflarını paylaşan herkese teşekkürler...
  • 1/2000 demissin ama benim resmime bak bu sayfanin en basinda 1/25 de cekildi,

Ya neden anlamiyorsunuz su fotolari kuculterek koyalim lutfen

quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

quote:

Orjinalden alıntı: Beyaz_sakal

arkadaşlar bu suyu damla damla çekiyosunuzya ben onu hala başaramadım sizin deyiminizle makinayı ıslatamadık :) bunun için gerekli mod,ayarlar vs nelerdir bunları bi yazabilirmisinzi

Hocam su damlacıklarını yakalamak için çok kısa enstantane aralığı bırakmak lazım. Yani ekranın köşesindeki o 1/**** değer 1/2000 veya daha üstü olmalı yani saniyenin 2000 de birini yakalayabilmeli... Ama bunu yapabilmek için ışığa ihtiyacın olacak ortam ışığı iyi olmalı.

• Tamam Görmemişim saol
    quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

1/2000 demissin ama benim resmime bak bu sayfanin en basinda 1/25 de cekildi,

Ya neden anlamiyorsunuz su fotolari kuculterek koyalim lutfen

quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

quote:

Orjinalden alıntı: Beyaz_sakal

arkadaşlar bu suyu damla damla çekiyosunuzya ben onu hala başaramadım sizin deyiminizle makinayı ıslatamadık :) bunun için gerekli mod,ayarlar vs nelerdir bunları bi yazabilirmisinzi

Hocam su damlacıklarını yakalamak için çok kısa enstantane aralığı bırakmak lazım. Yani ekranın köşesindeki o 1/**** değer 1/2000 veya daha üstü olmalı yani saniyenin 2000 de birini yakalayabilmeli... Ama bunu yapabilmek için ışığa ihtiyacın olacak ortam ışığı iyi olmalı.

• Yeni paylaşımlar gördüm hepsi birbirinden güzel,güvercini ve maytabı çekeni ayrıyetern kutlarım bu arada baktım da sayfa çok bozulmuş.Asıg fotoları 800*600 yapsan da koysan çok büyük oluyo sayfanın açılması zor oluyo ve üç tane ard arda mesaj atmışsın onun yerine 3 fotoyu bi mesaja koyup atsaydın keşke MEsajlarını düzenleyebilirsin ve fotoları bir mesajında toplayıp diğer iki mesajı silebilirsin daha iyi görünür topiğimiz...
  • Topicin böyle hareketli olması beni sevindiriyor.Gerçekten güzel resimler var. Buda benden

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Yeni paylaşımlar gördüm hepsi birbirinden güzel,güvercini ve maytabı çekeni ayrıyetern kutlarım bu arada baktım da sayfa çok bozulmuş.Asıg fotoları 800*600 yapsan da koysan çok büyük oluyo sayfanın açılması zor oluyo ve üç tane ard arda mesaj atmışsın onun yerine 3 fotoyu bi mesaja koyup atsaydın keşke MEsajlarını düzenleyebilirsin ve fotoları bir mesajında toplayıp diğer iki mesajı silebilirsin daha iyi görünür topiğimiz...

Resimleri beğenmenize sevindim ama ben 800*600 deyil 1024*768 yapıyorum çünkü resimlerin görüntüleri bozuluyo çok küçültünce ama eğer oda sorun olursa söleyin 800*600 koyarım sorun deil

Bu arada bir kaç yeni resim daha çektim şimdilik 2 tanesini koyuyorum acelem var devamını getiricem

K.Çekmece sahilden güneşin batmasına yakın bir zamanda

Bu resimde güneş battıktan hemen sonra ama şanssızlık 1 tane bile bulut yoktu gökyüzünde

• Son eklenen üç goto gerçekten mükemmel...Worldwar en sevdiğim karelerden birini yakalmışsın gerçekten şu topikte en beğendiğim foto şu an o.

|Pc-KoPaT| Gerçekten mükemmel özellikle ilki,sandallı olanı

Ayrıyeten MArt ayı fotoğraf yarışması ayın 23 ünde bitiyor.LÜtfen vcanoncular paylaşım bekliyorum konu dışında üst konu yarışma topiği girin bi okuyun
  • Eda_fb bu yarışmayı daha öncedende söledin heralde ama aradım bulamadım zahmet olmazsa link verirmisin
  • Tabiki de

http://forum.donanimhaber.com/m_12805813/tm.htm

Arkadaşlar lütfen canoncular makinalarımızın hakkını verelim
  • az önce yağan yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı

daha büyük resim için link vermeye gerek yokmuş

nası eda_fb böyle iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 20 Mart 2007; 17:29:57 >

• arkadaşlar düzelttim diyer resimlerimi

buda benim köpekin resmi birahat dürmuyo
    sevildini biliyo kerata sırıtıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: semb

az önce yağan yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı

daha büyük resim için link vermeye gerek yokmuş

nası eda_fb böyle iyi mi

Öyle demeyin ben sadece çok büyük oluyor diye öyle demiştim,bu arada iyi yakalamışsın.

• bişey demedik eda_fb, haklısın. bundan sonra resimlerimizi bu formatta koyalım.
  • |Pc-KoPaT| Canon a530-40 mı kullanıyosun
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

umarım beğenirsiniz
    bahar kendini daha da gösterip fırsat buldukça yenilerini eklerim
    bu arada makinam canon a 530
    [edit: resim boyutları küçültüldü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codexhoo -- 23 Mart 2007; 23:44:36 >

• tabut mmudur anıt mezar mıdır neyse çok olmuş. tbrler...
  • Güzel resimler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz83

tabut mmudur anıt mezar mıdır neyse çok olmuş. tbrler...

teşekkürler

iskender lahdi.
    sidon kral nekropolü 3 numaralı mezar odası
    milattan önce 4. yy ın son çeyreği
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

|Pc-KoPaT| Canon a530-40 mı kullanıyosun

A540 kullanıyor
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.