Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, forumda yayınlanan fotoğrafların exif bilgilerini göremiyorum. bilgisayara kaydedip sağa tıklıyorum, bilgi normal windows bilgileri. kutu içeriğindeki cd'deki program mı sağlıyor bunu görmeyi
  • Hayır semb ben invceliyorum burdaki exifleri.Özelliklerden gelişmişten direk görünüyor sende de görünmesi lazım Vista değil demi ? Vİsta'da farklıymış diye duydum çünkü
  • kurucusu değilde bir üyesi..
    her yerin bir güzelliği vardır inan o bozkırın bile..
    unutmadan soğan kırmızı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: nightcrawler

ajan 216 seninde fotolarını bekliyoruz
    quote:

Fotolar çok güzel Keşke Galata Kulesini Sephia modda da çekseydiniz.Ne çok seviyorum şu Sephiayı yav....Neyse topik canlı neşeli hep böyle devam

Hobaaa nerden aklına geldi unutmuşum ben ya kurucunun sen olduğunu Selamlar....Keşke biz de İStanbul gibi yerde olsak da biz de çeksek öyle fotolar Allah'ın bozkırı soğan makrosu çekecem yakında

• quote:

Hayır semb ben invceliyorum burdaki exifleri.Özelliklerden gelişmişten direk görünüyor sende de görünmesi lazım Vista değil demi ? Vİsta'da farklıymış diye duydum çünkü

vista kim, biz kim. 256 rem var bande. özelliklerde özet'in altında gelişmişten açılıyomuş öğrenmiş oldum. sağol...

• quote:

Orjinalden alıntı: semb

quote:

Hayır semb ben invceliyorum burdaki exifleri.Özelliklerden gelişmişten direk görünüyor sende de görünmesi lazım Vista değil demi ? Vİsta'da farklıymış diye duydum çünkü

vista kim, biz kim. 256 rem var bande. özelliklerde özet'in altında gelişmişten açılıyomuş öğrenmiş oldum. sağol...

Dert etme ben Xp de yapamıyosun sanmıştım o da halloldu

• nerde soğan macroları
    quote:

quote:

quote:

Dert etme ben Xp de yapamıyosun sanmıştım o da halloldu

• arkadaşlar, dış gece çekimi çalışıyorum. ay ışığını yakaladığım güzel fotoğraflar çektim. bu sefer pozlama süresini uzatarak arabaların stop lambaları üzerinde denemeler yapıcam. pozlama süresini nasıl uzatabilirim; kılavuzda bulamadım.
  • quote:

arkadaşlar, dış gece çekimi çalışıyorum. ay ışığını yakaladığım güzel fotoğraflar çektim. bu sefer pozlama süresini uzatarak arabaların stop lambaları üzerinde denemeler yapıcam. pozlama süresini nasıl uzatabilirim; kılavuzda bulamadım.

makinayı manuel (M) ye getir sağ sol yaparak bu süreyi uzatıp kısaltırsın
    +/- olan tuşa basarak F ile perde hızı arasında seçim yapabilirsin.
  • küçük çaplı halojen lamba teli çekme çabalarım.
    biraz uğraştırdı ama yine pek beğenmedim.çok parlak ışık veren ampül olduğu için manuel netleme yaptım göz kararı

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codexhoo -- 23 Mart 2007; 23:15:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: codexhoo

quote:

arkadaşlar, dış gece çekimi çalışıyorum. ay ışığını yakaladığım güzel fotoğraflar çektim. bu sefer pozlama süresini uzatarak arabaların stop lambaları üzerinde denemeler yapıcam. pozlama süresini nasıl uzatabilirim; kılavuzda bulamadım.

sağol codexhoo, buldum. gece çekimi çok zevkli yav, benim gibi acemilere şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

sağol codexhoo, buldum. gece çekimi çok zevkli yav, benim gibi acemilere şiddetle tavsiye ederim.

bencede.
    özellikle tripod üzerinde ise hareketli nesnelerin ışıklarının düz çizgi olarak akması,
    ortamın bambaşka bi dünyadaymış gibi olması gerçekten çok zevkli.
    çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

ya bu gökyüzü yıldızlar falan çok güzel çıkıyo da kumlanma oluyo biraz sanırım iso değerini düşürmem gerekiyo

• isoyu exif bilgilerinde asa unknow olarak görüyorum
    asayı kaç kullandın?
    bende ay fotosu çekmeye çalışmıştım ama tripod olmasına rağmen iyi netici elde edemedim.
    ayrıca netlik de biraz problem varmış gibi duruyor ama resim çok büyük değil tam anlaşılamıyor da olabilir
  • Bunu belediye otobüsünün camından çektim;

Bu da muhteşem bi makine Mustang

• @daylight lensinde leke falan mı var ?
    mustang fotosunda küçük lekecikler var
  • diğer fotolarımda gözüme çarpmadı oyle bir şey. olmaması lazım.
    o fotoda neden oyle cıkmıs anlayamadım
  • quote:

@daylight lensinde leke falan mı var ?
    mustang fotosunda küçük lekecikler var

Belediye otobüsünden çektiği foto çok güzel.

O lekeler de gece çekiminden kaynaklanıyor manuel ayarlarla enstantane çok açıldığı için makine lensdeki en küçük tozu bile görebiliyor kanımca...
  • quote:

isoyu exif bilgilerinde asa unknow olarak görüyorum
    asayı kaç kullandın?
    bende ay fotosu çekmeye çalışmıştım ama tripod olmasına rağmen iyi netici elde edemedim.
    ayrıca netlik de biraz problem varmış gibi duruyor ama resim çok büyük değil tam anlaşılamıyor da olabilir

asa 800'de çektim. lcd ekranda çok güzel görünüyodu ama bilgisayara atınca kumlanma olduğunu gördüm. asa 400'e indirince düzelir diye düşünüyorum. dün gece hava kapanmasaydı bi tane daha çekicektim. bu gece yine bi deneme yaparım
  • Mustang'i çektiğinde Saat kaçtı?
    Otobüsten çektiğin resimde Netlik Yeterli deyil gibi
  • Bir sorum olacak ?
    Şİmdi makinem daha elime geçmedi pazeatesi günü geliyor ama Şu oto. modla manuel mod'da çekilen resimler arasındaki farkı anlıyamadım hala
    Yani biz herzaman yani aniden çekmemiz gereken resimlerde Herzaman manuel modda ayar yapıpımı çekmem zorundayız resmin güzel olması için resimler oto modda Hİç mi güzel olmuyor buna Kendi kanımca Bİr açıklık getirip size sunucam İyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.