Bildirim
Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (68. sayfa)
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İnş Bende Memnun Kalırım
Pazarteside Bir türlü gelmiyor Normalde olsa Hemen hafta sonu biterdi camera gelicek diye bitemedi hafta sonu
Eline Sağlık @Semp -
Semb hayırlı olsun Fotolar da çok gzüel. -
-
teşekkür ediyorum arkadaşlar. bahar geldi ne küsel, insan çekecek bi sürü şey buluyor. eline sağlık eda_fb yalnız exif bilgileri yok, galiba başka bi program kullandın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 24 Mart 2007; 16:10:39 > -
quote:
Orjinalden alıntı: AlanyaTuning
Bir sorum olacak ?
Şİmdi makinem daha elime geçmedi pazeatesi günü geliyor ama Şu oto. modla manuel mod'da çekilen resimler arasındaki farkı anlıyamadım hala
Yani biz herzaman yani aniden çekmemiz gereken resimlerde Herzaman manuel modda ayar yapıpımı çekmem zorundayız resmin güzel olması için resimler oto modda Hİç mi güzel olmuyor buna Kendi kanımca Bİr açıklık getirip size sunucam İyi çalışmalar
ani çekim yapmak gerektiğinde manuel kullanmak o anın kaçmasına neden olabilir.
mesela gece sabitlenmiş manuel bir çekim yapıp makineyi o şekilde kapattıysanız o ayarda kalır ki bu ayarda gündüz foto çekmek mümkün olmaz.
auto modda da gayet iyi içindeki işlemci gayet başarılı .hatta makineye alışıncaya kadar bu ve bunun gibi hazır çekim modlarını kullanmak daha iyi olacaktır.
zamanla makineyi kullandıkça diğer çekim modlarının da ne dereece başarılı olduğunu göreceksiniz.
makine gayet başarılı.bu paraya daha iyisi alınamazdı heralde.
şimdiden hayırlı olsun diyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: semb
teşekkür ediyorum arkadaşlar. bahar geldi ne küsel, insan çekecek bi sürü şey buluyor. eline sağlık eda_fb yalnız exif bilgileri yok, galiba başka bi program kullandın.
Ehhe ben garip yapıyorum.Sağ tıklayıp birlikte açla photo editöör'de açıyorum.Sayfanın SS sini alıyorum.Painte yapıştırıp fotonun olduğu yeri kesiyorum,sonra başka bi paintte açıp kaydediyorum Bunu neden yapıyorum ben de bilmiyorum ama eğer isteyen olursa exifli halini atarım
-
quote:
Mustang'i çektiğinde Saat kaçtı?
Otobüsten çektiğin resimde Netlik Yeterli deyil gibi
Mustang'i gece 12 civarı çektim. Öbüründe de netlik sorunu olması doğal zaten otobüs camı da kirli idi. ve de hareket halinde idik.
@eda_fb
fotolar cok güzel
irfanview programını kullanabilirsin 1mb. boyutunda bir program resimi yeniden boyutlandırmak falan cok kolay. -
quote:
Orjinalden alıntı: DayLight66
quote:
Mustang'i çektiğinde Saat kaçtı?
Otobüsten çektiğin resimde Netlik Yeterli deyil gibi
Mustang'i gece 12 civarı çektim. Öbüründe de netlik sorunu olması doğal zaten otobüs camı da kirli idi. ve de hareket halinde idik.
@eda_fb
fotolar cok güzel
irfanview programını kullanabilirsin 1mb. boyutunda bir program resimi yeniden boyutlandırmak falan cok kolay.
Yorumun için ve programın için teşekkürler Hemen ndiriyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: codexhoo
@daylight lensinde leke falan mı var ?
mustang fotosunda küçük lekecikler var
Mustang fotosu başka bir arabadan cam kapalıyken çekildiyse; o lekeler lensden değil camdaki lekelerdende kaynaklanıyor olabilir. -
bugün çanakkale şehitliklerini ziyarete gittim..bir kaç güzel foto yakalayabildim..
aksilik olmazsa onalrı yarın ekleyeceğim..
öğrendiğim 2 şey...
1. asla mart nisan ve mayısta gitme çok kalabalık..(her anıtı çekerken birden sağdan soldan kafa fırlıyor)
2. asla beleş turlara katılma . -
Şahindere şehitliği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightcrawler -- 25 Mart 2007; 16:31:48 > -
Sargı yeri Şehitliğinin çaprazında kaln tepedeki metmetçik Heykeli
-
mecidiye tabyasından çanakkale
-
ARKADAŞLAR BENDE RESİM EKLEMEYE ÇALIŞIYORUM.RESMİ 800 DEN KÜÇÜĞE ÇEKTİM.480 BOYUTUNDA HAZIRLADIM.300 KB CİVARINDA YER TUTUYOR.FAKAT BURAYA UPLOAD EDERKEN DOSYA ÇOK BÜYÜK UYARISI VERİYOR VE YÜKLEMİYOR.NE YAPMAM LAZIM.YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM... -
www.imageshack.us buraya upload edebilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: sezginarslan
ARKADAŞLAR BENDE RESİM EKLEMEYE ÇALIŞIYORUM.RESMİ 800 DEN KÜÇÜĞE ÇEKTİM.480 BOYUTUNDA HAZIRLADIM.300 KB CİVARINDA YER TUTUYOR.FAKAT BURAYA UPLOAD EDERKEN DOSYA ÇOK BÜYÜK UYARISI VERİYOR VE YÜKLEMİYOR.NE YAPMAM LAZIM.YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
-
arkadaşlarım canon a530 ve casio ex-z60 arasında kaldım(Biri kaliteli birinn sekli güzel:)
ben profesyonel bir kullanıcı değilim bu yüzden canon beni zorlarmı?otomatik çekim yapıyor değilmi ayar olmadan
birde batarya olayı sizce pilli mi olması iyidir yoksa diğer telefon bataryası gibim olanlarmı?
canon a 530 un pili ne kadar idare eder ortalama olarak??
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.. -
quote:
Orjinalden alıntı: st_cershen
arkadaşlarım canon a530 ve casio ex-z60 arasında kaldım(Biri kaliteli birinn sekli güzel:)
ben profesyonel bir kullanıcı değilim bu yüzden canon beni zorlarmı?otomatik çekim yapıyor değilmi ayar olmadan
birde batarya olayı sizce pilli mi olması iyidir yoksa diğer telefon bataryası gibim olanlarmı?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..
Keşke bunu A530-A540 sorularımız'a koysaydın.YEri orası burası paylaşım.
Canon A530 un auto modunda çok rahat çekim yapabilirsin.Pİl daha iyi derim yedek taşınabiliyor. -
öncelikle bu mesajı bu başlığa değilde 530/540 sorularınız kısmına yazsaydın daha hoş olurdu.gelelim sorunun cevabına..
pil muhabbeti için : casioların batarya performansı iyi fakat bataryasına zarar geldiği vakit yada dağın başında bittiği vakit foto çekme hevesin kursağında kalır..
çekim modu : 530 da otomatik çekim modları var,buna ek olarak kendi istediğin ayarlarıda kullanman mümkün, casioda ise otomatik çekim modu sayısı fazla ama isteğe bağlı ayar nitelikleri kısıtlı.
kendim gp 2700 kullanıyorum dün 180 foto cektım birde 10 dakikaya yakın video çektim hiç bir uyarı almadım.tabi burda flash kullnım durumu önemli
inşallalh yardımcı olmuşumdur.
quote:
Orjinalden alıntı: st_cershen
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightcrawler -- 25 Mart 2007; 21:14:48 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X