Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rider30, toni'yi çekerken kayışını çıkarsaymışsınız daha iyi bi poz olurmuş. en azından kamufle etseydin de olurdu. bi de toni'yi hangi ayarda çektin, sanki az bişey netlik problemi var. menekşeler ve istanbul fotoları da güsel
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

@Rider tebrik ederim güzel kareler yakalmışsın,ve nihayet sizlere Canon A540 makinemden bir kare...

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Tam çözünürlük:http://img178.imageshack.us/img178/6150/img0156br7.jpg

çok güzel hocam, masaüstü'de olur poster'de valla...

• quote:

@Rider tebrik ederim güzel kareler yakalmışsın,ve nihayet sizlere Canon A540 makinemden bir kare...

Çok güzel bi kare yakalamışsın ama daha güzel çekilebilirdi dğeişik modlar ile

• Yer İstanbul ve boğazı olanca Fotograf bir başka oluyor...
  • uzun pozlama ve birkaç makro denemesi.

Canonun içinde ne var diye merak ettim ve içini açtım. bunlar varmış.

• quote:

selamlar
    bu fotoyu kaç iso'da çektiniz?

• Muhtemelen 80 dir.
  • Bu da benden ilk çalışmalarım haftasonu dalacam
    İnşallah daha iyileriyle gelirim
  • hayırlı olsun alanya... foto iyi güzel de çekecek başka bişey bulamadın mı yav
  • @theunforguven Resmi Manzara Modunda çektim oradaki ayarlı İso değeri kaç bir bilgim yok

@semb Teşekkür ederim arkadaşım

@Eda_fb sanırım senin bahsettiğin Sepia modunda çekim filan sende de böyle bir hastalık var sanırım.Bİraz aceleye gelmeseydi ben de düşünüyordum farklı modlarda almayı ama işte dediğim gibi biraz aceleye geldi.Zaten o gün sahilde Canon makinalar şov yapıyordu,birisi de Eos 300D ile çeki yapıyordu.

Yeni güzel çekimlerim olduğunda burada paylaşıcam
  • @Semp, Kusura bakma abi o heycanla ne biliyim Dükkandaki Çay marka'sını çektim.
    daha iyilerini çekerim İNşalah hala kullanım kulavuzunu okuyorum
  • Arkadaşlar A540 ın ekranın görüntü kalitesi çok iyi değil diyolar bu doğrumu
  • arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce ben de aldım A 530, yeni öğreniyorum burdan okumaya çalışıyorum fakat daha yedinci sayfadayım yetişeceğim inşallah, baya şey öğrendim ama, şimdi dün okurken M, P, SCN modlarında iki kere makro ya bastıktan sonra uzaklık ayarını yapabiliyoduk 0 ile 2 mt sanırım ama şimdi benimki sadece 20 ile 50 arasında kalıyor neden acaba bi yanlışlık mı yaptım yoksa her zamanki gibi aldığım bişey bozul du mu?
  • 0cm-50cm arası bendede ama yükseltebiliyorsun bir kaç metre oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: celik1989

Arkadaşlar A540 ın ekranın görüntü kalitesi çok iyi değil diyolar bu doğrumu

Bu kişinin beklentisine göre değişir. Aynı makineyi ben kullanıyorum LCD ekran görüntüsü çok iyi değil ama; bana göre kompakt bir makine için yeterli çözünürlükte... bu sana göre kötü, bi başkasına göre çok iyi olabilir. Buna sen kararvereceksin. Canon A 540 satan bir mağzaya git ve makineyi kendin incele. LCD Ekran görüntüsü ne kadar iyi; ne kadar kötü buna kendin karar ver...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanuni001 -- 28 Mart 2007; 16:33:55 >
  • Yav paylaşım topiği yine sorular topiğine dönmüş
    Evet bu arada sephia'yı çok seviyorum Tam gaz devam...
  • biraz da teknolocik takılalım arkadaşlar. aslında helikopter inişinin video görüntüsünü çekmiştim ama R a p i d s h a r e'den upload edemedim. Nası yapıldığını hatırlayan varsa yazsın, göndereyim, üzerinde konuşuruz...

(süleyman demirel'in helikopteri yahu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 28 Mart 2007; 19:28:06 >

• Exift bilgileri nedir? sephia modu türkçesi ne oluyor.Ben baya amator daha ..Eda_fb de yorumlar için teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: mckare

Exift bilgileri nedir? sephia modu türkçesi ne oluyor.Ben baya amator daha ..Eda_fb de yorumlar için teşekkürler..

Exif bilgileri fotonun özelliklerini gösteren bilgilerdir.Çektiğin fotoğraglarının birine sağtıkla ve özelliklere tıkla,orda "gelişmiş" seçeneği var ona tıkla.Fotonun hangi makineyle ne zmana çekildiğini pixel ayarlarını falan hepsini göreceksin Fotoşop veya herhangi programla fotonun üzerinde oynama yaparsan exif bilgileri kaybolur.

Semb çok mütevazi bi foto olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 29 Mart 2007; 20:22:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Semb çok mütevazi bi foto olmuş

amaç videoyu yayınlamaktı ama beceremedim, üzerine konuşulacak konular orada. fotoğrafın bi özelliği olmadığını ben de biliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.