Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes 530-540 ile ne güzel resimler çekiyor. Bende 530 makinemle güzel resimler yakalayabilirsem foruma göndereceğim. bu kadar çok kişide bu makinelerden olduğuna göre daha ne resimler göreceğiz.
    Saygılar
  • Şimdi gelde alma Şu a530u alıcam alıcam diyorum bi şeyler oluyorbi kısmet olması bu hafta içinde kesinliklee alıcamm
  • @|Pc-KoPaT| Dostum senin resimlerin daha kaliteli gorunecek diye ben neden sayfanin acilmasinda eziyet cekeyim, Daha yeni uye olmussun bundan sonra daha kucuk boyutta koyarim demissin,

sozum sadece sana degil buyuk boyutta foto koyan herkese, son gunlerde nedense herkes buyuk boyutta koymaya basladi eski sayfalara soyle bir bakin bakalim varmi boyle resimler,

ha resim cok begenilir orjinal boyutu istenir o zaman resmi upload edersin linkini verirsin,

Lutfen arkadaslar biraz daha duyarli olalim
  • kara_eylül sadece daha küçük koy resimleri demen yeterli benim yazdığım mesajı tam okumadın heralde orada sordum bu boyutlarda koymam problem olursa söyleyin daha küçük boyutlardada koyarım dedim ama sen olayı benim üyeliğime kadar götürmüşsün yeni üye olmam veya eski üye olmamla resim boyutu arasındaki ilişkiyi anlayamadım yeni üye oldum diye küçük ressimmi koymam gerekio
  • Uzatmayın beyler
  • Bir Çınar Ağacı ;
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • Dostum mesajimi dikkatli okuduysan sozum sana degil buyuk boyutta resim koyan herkese yeni uyesin dememin sebebi belki forumdaki diger resimlerin boyutlari hakkinda bilgin yoktur manasindaydi, yanlis anlama sadece seninle ilgili bir sey degil bu, resimler buyuk olunca sayfa gec aciliyor buda beni biraz sinir ediyor,

kaba konustuysam ozur dilerim

quote:

Orjinalden alıntı: |Pc-KoPaT|

kara_eylül sadece daha küçük koy resimleri demen yeterli benim yazdığım mesajı tam okumadın heralde orada sordum bu boyutlarda koymam problem olursa söyleyin daha küçük boyutlardada koyarım dedim ama sen olayı benim üyeliğime kadar götürmüşsün yeni üye olmam veya eski üye olmamla resim boyutu arasındaki ilişkiyi anlayamadım yeni üye oldum diye küçük ressimmi koymam gerekio

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • @nightcrawler
    iyi yakalamışsın güzel fotoğraf

Bunlar da benden;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 22 Mart 2007; 16:58:46 >

• @DayLight66
    son fotodan sonra kac cızık oldu yuzunde
    ek olarak alıntı yaprken fotoları almayalım yoksa gereginden fazla şişiyor topic yada üşenmeyin ufaltıp alıntı yapın
  • Neyse kara_eylül önemli deil boşver ben sadece tepkine şaşırdım

Bu arada bugün galeriaya gittik heralde çoğu kişi bilir ışıklandırması süper bi yer fakat bilmeyenler için normal resmini koyuyorum

Ve bu resmi koymamın asıl sebebi işte bu resim ben bu resimi çekerken bütün millet bana baktı ama olsun sanat için böle şeylere katlanıcaz artık o daha demin gördüğünüz ışıklardan birini makro çektim

• bENim resimlerim de bunlar .. Galata Kulesii ve bir de İstanbullular degerini bilir 127 ..

• ve galata kulesi..

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

bu resimde galiba bulutlu hava modunda kalmış foto biraz kızıl ama ayrı bir hoş duruyor.
    ortam loş biraz titreme olmuş

bu da bizanslıların akılları sıra Türklerin istanbulun fethini engelleyeceğini düşündükleri zincirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codexhoo -- 22 Mart 2007; 20:28:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nightcrawler

@DayLight66
    son fotodan sonra kac cızık oldu yuzunde
    ek olarak alıntı yaprken fotoları almayalım yoksa gereginden fazla şişiyor topic yada üşenmeyin ufaltıp alıntı yapın

valla balkondan çektim onu biraz kızdı herlade izin almadım diye kendisinden

bende geçenlerde armada 'nın fotoğraflarını çekecektim çektirtmediler yaw yasakmış meğersem uyardışar hemen

• bir foto daha ekliyim.
    biraz kaydırmışım ama makineyi yeni yeni öğrendiğim söylenebilir.
    bu fotoyu da tek çekmişim.
    renklerle biraz oynadım işin gerçeği.her ne kadar bu güne kadar binlerce foto çeksem de makinenin huyunu suyunu yeni yeni öğreniyoruz,alışıyoruz
    makina gayet iyi fakat puslu havalarda güneş ile birlikte çok iyi performansı olduğu söylenemez.
    bu koyduğum fotoda da ışığın pencereden girerken nasıl parladığı görünüyor.
    inşallah yaza bir aksilik çıkmaz ise S3 alacağım.

isteyen olursa orjinal renkleri ile oynanmamışını da koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codexhoo -- 23 Mart 2007; 23:46:02 >

• Fotolar çok güzel Keşke Galata Kulesini Sephia modda da çekseydiniz.Ne çok seviyorum şu Sephiayı yav....Neyse topik canlı neşeli hep böyle devam
  • ajan 216 seninde fotolarını bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Fotolar çok güzel Keşke Galata Kulesini Sephia modda da çekseydiniz.Ne çok seviyorum şu Sephiayı yav....Neyse topik canlı neşeli hep böyle devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightcrawler

ajan 216 seninde fotolarını bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Fotolar çok güzel Keşke Galata Kulesini Sephia modda da çekseydiniz.Ne çok seviyorum şu Sephiayı yav....Neyse topik canlı neşeli hep böyle devam

Hobaaa nerden aklına geldi unutmuşum ben ya kurucunun sen olduğunu Selamlar....Keşke biz de İStanbul gibi yerde olsak da biz de çeksek öyle fotolar Allah'ın bozkırı soğan makrosu çekecem yakında

• mckare, özellikle otobüs fotoğrafında netlik problemi var. auto modda mı çekiyosun?
    |Pc-KoPaT|, ampül fotoğrafına bayıldım...
    Diğer arkadaşlara da paylaşımlar için teşekkürler.

Hataları nasıl giderebileceğimizi bulursak bence kendimizi çok daha kısa zamanda geliştiririz. Ben bu aralar gece çekimleri üzerinde çalışıyorum, henüz paylaşacak kadar iyi kareler yakalayamadım ama olayın ana fikrini kaptım galiba. Çok yorgun olmasam dışarı çıkıp biraz deneme yapmak istiyodum, yarına kaldı artık. Herkese iyi akşamlar...

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.