Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: coustic

quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu
    Bu kuştan iyi malzeme çıkar.
    Şöyle kabarmış halleriyle çok güzel oluyorlar.

Hiç sorma hocam hayvan streste sürekli tüy döküyor, birde makine korkusu var pek fotojenik değil kendilerini

belli oluyor coustic hayvan baya bi gerilmiş.. dur bende de var ben bir haftadır telkin ediyorum. alıştı baya bizimki bekleyin az kaldı geliyor fotolar.. hem de konuşurken çekecem fotoğrafını :P
    buarada cami fotoğrafı çok güzel, domotesleri daha iştah açıcı çekebilirdin, kuş için sen elinden geleni yapmışın zaten bence dökülen tüyleri topla onları çek sen :0)

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • heyyyyyyyyyyyyyyyy

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım

bugün benimde a530 um oldu. 380 makine+orjinal kılıf ve 45 1gb hafıza kartı toplam 424 liraya peşin aldık

nasıl???????????????????

en kısa zamanda resimlerimle sizlerleyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adembirdir

heyyyyyyyyyyyyyyyy

bugün benimde a530 um oldu. 380 makine+orjinal kılıf ve 45 1gb hafıza kartı toplam 424 liraya peşin aldık

nasıl???????????????????

Hayırlı olsun, resimleri bekliyoruz.
  • Bütün arkadaşlara saygılar,
    Fotoğrafçılıkta daha çok yeniyim. İlk makinam olarak iki hafta önce bir 530 aldım. Yeni yeni öğrenmeye başlıyorum. Başarabildiğim takdirde fotoğraflarımdan örnekler göndermeye çalışacağım.
  • quote:

heyyyyyyyyyyyyyyyy

nasıl???????????????????

adem hayırlı olsun kardeşim.. iyi pazarlık yapmışın anlaşılan helal sana!! hafıza kartın ne marka buarada
    musbey28 hoşgeldin aramıza..
    fotoğraflarınızı bekliyoruz arkadaşlar.. konunun aşalarda kalmasına izin vermeyelim

• kardeşim sağolasın.

hafıza kartının markası... silicon power sd card ultima yazıyor

quote:

Orjinalden alıntı: agnosi

quote:

heyyyyyyyyyyyyyyyy

nasıl???????????????????

adem hayırlı olsun kardeşim.. iyi pazarlık yapmışın anlaşılan helal sana!! hafıza kartın ne marka buarada
    musbey28 hoşgeldin aramıza..
    fotoğraflarınızı bekliyoruz arkadaşlar.. konunun aşalarda kalmasına izin vermeyelim

• a530 cular bakın a510-520 ciler ne yapmış;

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

• böyle resim çekmeyi bilen var mı? ayarları ne acaba?

en kısa zamanda türkiyenin en büyük camisi (sabancı merkez cami/ADANA) ve en güzel manzaralı

üniversitesi (Çukurova üni./ADANA) resimlerini ekleyeceğim.
  • photoshop yada özel renk ayarı ile çekilmiş
    Kullanma kılavuzunu biraz kurcaladım ve 58-59-60-61-62-63. sayfalara bakarak deneme amaçlı şu resimleri çektim, yeşil dışındaki tüm renkler siyah beyaz oldu. Zevkliymiş

Çözdüğüm kadarıyla en basit şekilde anlatmaya çalışıcam.
    İlk önce makinenin kadranından SCN modu seçilir, sonra sağ sol tuşlarıyla "Renk Dönüştürücü" mod seçilir. Sonra DISP. tuşuna basılır. Rengini sabit kalmasını istediğimiz mesela kırmızı renkli objeye ekranda çıkan küçük kare oturtulur ve sol tuşa bir kaç kez basılarak alttaki renkli karede istediğimiz kırmızı tonu yakalanır. Sonra tekrar DISP. tuşuna basılır ve resim çekilir. İsterseniz çekim modundayken "Menu" den Orjinali Kaydet kısmını açık yaparsanız renk farkını görebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 14 Mayıs 2006; 17:45:53 >

• Bizim sinek flash kullanılmadan rahat rahat poz verdi. :)

• Adem hadi be kardeşim nerde fotoğraflar??
    1GB hafıza az mı geldi, yoksa dolsun diye mi bekliyorsun hadi fazla merakta bırakma bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: komikomik

Bizim sinek flash kullanılmadan rahat rahat poz verdi. :)

Ben sinekleri normal zamanda bile yakalayamıyorum siz makro çekiyorsunuz hayret vallah. Uyuşturuyor musunuz hayvanları ?

• Arkadaşlar başka konu açmamak için bu başlığa ekledim bu foto Canon Powershot A520 ile bugün çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icono -- 14 Mayıs 2006; 18:51:41 >
  • Daha objektifle yaklaştığım hiç bir sinek kaçmadı. Ya bizim burdaki sinekler biraz uyuz yada poz vermeyi seviyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: icono

Arkadaşlar başka konu açmamak için bu başlığa ekledim bu foto Canon Powershot A520 ile bugün çektim.

Senin açmana gerek yok arkadaşım zaten 1 yılı aşkın zamandan beri devam eden bir başlık var

http://forum.donanimhaber.com/m_2588475/tm.htm

• a530'da manuel odaklama var mı?
  • kardeş valla henüz gezemedim bide şu en yüksek çözünürlükteki resimleri ekleyemez miyiz?

max 500kb yazıyo?????

makro olayını çözmeye çalışıyorum ama olmadı herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: agnosi

Adem hadi be kardeşim nerde fotoğraflar??
    1GB hafıza az mı geldi, yoksa dolsun diye mi bekliyorsun hadi fazla merakta bırakma bizi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.