Pardon bişeye açıklık getirelim ilk baktığımda fiyatlar çok düşük geldide, caner arkadaşımızın dediği KDV hariç fiyatları.
quote:
Orjinalden alıntı: burgata
Pardon bişeye açıklık getirelim ilk baktığımda fiyatlar çok düşük geldide, caner arkadaşımızın dediği KDV hariç fiyatları.
semb haklısın kardeş yeni fotolar görmek te istiyoruz değilmi
yaşlı köpeğimiz lady o kadar masum bakıyordu ki çekmemek elde değil
yeğenimin mutlu hali, ve de mutlu kazlar
dewamı geliyor
arka balkondaki kiracımız
kuluçka yeri de bizden
quote:
Orjinalden alıntı: rondo1194 semb haklısın kardeş yeni fotolar görmek te istiyoruz değilmi
kusura bakma dostum kpss falan derken anca nete girme imkanı buldum.A540 ile çektim orjinal boyutunu nerelere koydum bulsam:)Beğenmen hoşuma gitti daha iyilerinde görüşürmek üzere
quote:
Orjinalden alıntı: yakamoz40
quote:
Orjinalden alıntı: onurselcuk
fotoğraf çok hoş... hangi modelle çektiniz? birde gerçek boyutunun linlkini verirseniz daha yakından inceleme imkanı bulurum.
arabayı durdurdum we samsunun güzel bir manzarasını çektim
quote:
Orjinalden alıntı: edepli
koysepete.com adresinde böyle bir kampanya bulamadım sadece makinayı 349 ytl' ye veriyorlar..... + verdikleri şeyler yok , acaba nerede?
Arkadaşım çok özür dilerim ben yanlış bilgi vermişim. Ben kdv dahil olmayan fiyatını sana söylemişim. Detaylı bilgi aşağıdaki linkte.
10_ur köpek resmi çok güzel duvarkağıdı yaptım onu
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
10_ur köpek resmi çok güzel duvarkağıdı yaptım onu
bizim bahçedeki dut ağacından...
A530'daşım paylaşım için saol.
Güzel fotograflar Dut Sevmeme ragmen.
canon'cu arkadaslar slr bir makina almak istiyorum Canon EOS 400D + EF-S 18-55 kit var bu kiti almayi yada sony alfa a100w dusunuyorum nedersiniz veya incelememi tavsiye edebileceginiz baska model varmi ?
quote:
Orjinalden alıntı: gvnzglr
canon'cu arkadaslar slr bir makina almak istiyorum Canon EOS 400D + EF-S 18-55 kit var bu kiti almayi yada sony alfa a100w dusunuyorum nedersiniz veya incelememi tavsiye edebileceginiz baska model varmi ?
eso 400D nin güzelliklerini anlatmaya bile gerek yok her yerde en güzel puanları ve yorumları alıyor ama sony hakkında herhangi birşey diyemicem;herhangi bilgim ya da duyumum yok
775€ kampanya yapmislar Turkiyedede fiyati bu seviyede gidip tekrar inceliycem tesekkurler Nikon D80 ilede ilgileniyorum ama magazalarda goremedim sanirim canon iii tercih
bi küçük makro çalışma yapayım dedim amacım havadaki zerrecikleri yakalamak ama, sıka sıka sprey kalmadı yaf
Selamlar A540 ın özelliklerine bir düzeltme yapmak istiyorum. Bir arkadaşım bilgisayara bağlandığında kendi programı olmadan fotoğrafları alamadığından bahsetmiş. Xp ve vista kurulu bilgisayarlarda resimleri görmek için makişneyi bilgisayara bapladıktan sonra play modunda açmanız gerekir. Bundan sonra windows otomatik olarak makineyi algılıyor ve flash bellek gibi görüyor. O aşamadan sonra ister tüm klasörün içine girersiniz ister sürücü üzerine sağ tıklayıp resim ları al dersiniz. Seçim sizin Kolay gelsin
ya hep çiçek, börtü böcek değilde biraz değişik bişeyler çekelim ne dersiniz. kendi hayal gücümüzle oluşturacağımız fotoğraflar zaten bu topikte amacımız 530-540 fotolarını sergilemek değilmi bakarsınız hakikaten enteresan fotolar oluşur benim oğlan benim spreyi sıkıyordu. dur len dedim şunun fotosunu çekeyim. ama baya bi sıkıp durduk sonuçta bunu ekledim.