Amerika'dan ikisinden birini almayı düşünüyorum.Nikon $160 , Cannon $180.Hangisini alayım?
Canon tabiki hocam. Yanlız alacaksan sana a80 almanı öneririm...
A80 $400 be hocam.O kadar para vermem walla.
Bence de Canon Nikon un 5100 ünü bile beğenmedim. En azından "fotoğraf kalitesine göre" fiyatı yüksek.
tabi ki canon bende a70 var mükemmel bi alet yani...
A 60 YETER BENCE parası olan içinde G3
kesinlikle A60,cok daha kullanıslı,fotograf kalitesi daha iyi ve daha cok manuel kullanım özelligi var!
fotoğraf makinesinde ne sony ne de amerikan saçmalıkları tavsiye edilebilir. nikon ve canon dışında bir markaya -eğer gerçekten fark görmek istiyorsan- kesinlikle bakma derim.bunlar canon ve nikondur ama diğerleri fotoğraf makinesidir. anlatabildim mi?? vaktiyle japonya ya gittim (1997)canon kamera aldım...çekimleri seyredenler gözlerine inanamıyordu..ben aldım diye demiyorum ama ben bile başka kameraların görüntüleriyle karşılaştırdığım zaman bariz farkedebiliyordum.ben sana canonu öneririm... benim de merak ettiğim bir şey var. yurt dışından kargoyla alışverişin inceliklerini öğrenmek istiyorum..mesela bir malın üzerinde yazan fiyatı sana gelene kadar nasıl değişiyor. çok kötü süprizlerle karşılaşma durumu olmaz mı .bu konularla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirseniz ben de bu yöntemi denemek isterim....bi ufak hatırlatma daha ....anakart araması yapmıştım..yurtdışındawww.dumpinggoods.com diye bir site var ..eline geçen malı korkunç düşük fiyatla anında elden çıkarıyor.denk gelirse ne mutlu ama yakalamak çok ta kolay değil....şimdilik bu kadar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme