Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 19 Şubat 2007; 12:41:40 >
  • kuşun kanatları açıkken ki foro çok güzel iyi yakalamışsın
  • valla tamamen tesadüf oldu yerde dururken fotoğrafını çekecektim birden uçunca böle bi kare ortaya çıktı.
  • Ben şimdilik hareketsiz cisimlerle çalışıyorum. Bu da benim makine (kendi kendini çekti).

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkilis -- 19 Şubat 2007; 1:59:43 >
  • Merhabalar.
    A640 deneme çekimleri. Resize nedeniyle kalite düşüyor tabii.

Bunda ışık ayarı sarı ışıkta kalmış o yüzden renkler biraz garip.

Balıkları beklerken
  • kedi resmi gerçekten bi garip olmuş ama olumlu türden bi garip olmuş direk dikkati üstüne çekiyor.

Bu arada sadece üç kişimi a630-a640 kullanıyor kimse neden ilgi göstermiyor anlamadım diğer marka/modellerin topiclerine msj/resim yağıyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 19 Şubat 2007; 14:08:59 >
  • 1 aya kalmaz ben de katılırım aranıza. amerikadan a640 getirtiyorum.
  • iyi iyi yavaştan kalabalıklaşım.Kargoyla Falanmı getittireceksin yoksa tanıdık falanmı?
  • tanıdıkla getirticem,fedexte gümrükte sorun çıkmıyo diyolar ama güvenemedim
  • en temizi zaten tanıdıkla getirmek
    hem kargo parasındanda yırtarsın

• resimler çok güzel, kuş da fotomodel sanki pozlara bak
  • kuş'u süper yakalamış apollo dostum ayarların nedir kuşu çekerken hangi modda cektin bu arada senin makina 6390 mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

kuş'u süper yakalamış apollo dostum ayarların nedir kuşu çekerken hangi modda cektin bu arada senin makina 6390 mu

makinesi canon a630 . bu arada bu konuda verildi mi bilmiyorum ama fotoğrafçılık için süper bir kaynak :

national geographic fotoğraf okulu dersleri
  • ayaraları hatırlamıyorum ama muhtemelen enstantane öncelikli modda çekmişimdir.Biri 1/60 diğeride 1/500 dü sanırım.fotoların exif bilgileri duruyor olması lazım oradanda bakabilirsin.Bu arada evet makine a630

kuş artık alıştı şişt pişt diyince kanatlarını çırpıyor(ama uçmuyor) bende fotoğrafını çekiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

kuş'u süper yakalamış apollo dostum ayarların nedir kuşu çekerken hangi modda cektin bu arada senin makina 6390 mu

Bu arada linlker için sağol tyu ama kotayı zaten geçtim okula gidiyimde ordan indiririm artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 20 Şubat 2007; 19:24:23 >

Millet nere kayboldunuz kklis,augustt,b1kerboy hadi çoşturalım bu tropic'i. tyu senide en kısa zamanda aramıza bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 21 Şubat 2007; 14:10:16 >
  • Bir kaç gündür pek fırsatım olmadı, ama güzel fotoğraflar için denemelerim devam edecek.

Bu arada, topic'e katılan kulanıcıları ilk mesaja yazmaya başladım, bilgilerinize..

kolay gelsin

• merhaba arkadaşlar,
    ben de yaklaşık 2 aydır A 630 sahibiyim,gerçekten harika bir makine

yılbaşından önce Bimeks'ten 780 YTL'ye 15 taksitle Makine + GP Rapid 2700 şarjlı pil + 1 gb Kingston bellek kartı ile birlikte almıştım. (Biraz pahalı olduğunu biliyorum ama bulunduğum şehirdeki Erkayalar yetkili satıcısı sadece Makineye 800 YTL fiyat çekmişti)

yakında ben de fotoğraflarımla aranıza katılmayı düşünüyorum ama foruma daha önce hiç fotoğraf eklemediğim için işin acemisiyim.

çekilen fotoğrafların boyutu ,eklemede fark ediyor mu? Benimkilerin çoğunluğu 3-4 mb büyüklüğünde de.(Bir fotoğraf tab edicisi ,fotoğrafları daima en yüksek çözünürlükte ve en iyi kalitede çekmemi tavsiye etmişti.)

Ha birde unutmadan, topic ikinci sayfaya düşmüş...
  • Ha birde unutmadan, topic ikinci sayfaya düşmüş...

yav yanlış görmüşüm,
    ''dijital fotoğraf/baskı'' yerine ''Fotoğraf makineleri ve video kameralar'' ı tıklamışım
  • iyi günler herkese,

<abici94>, bildiğim kadarıyla foruma fotoğraf ekleyebilmek için, çözünürlüğün en fazla 800x600 olması lazım. Çekerken buna dikkat edebilirsin, veyahut herhangi bir fotoğraf düzenleyici programla çekmiş olduğun fotoğrafların çözünürlüğünü düşürdükten sonra (orjinal çekimden ayrı kaydedersen de tab için orjinalini kullanabilirsin) buraya ekleyebilirsin..

Aslında ben de acemiyim, vakit ayırabildiğim ölçüde denemeler yapıyorum, makinenin özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum..

bu arada, nickini ilk mesaja ekledim, paylaşımlarını bekleriz..

kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.