Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aralar biraz işerim var maalesef 2-3 gündür makineyi elime alamadım doğru dürüst.Abici94 fotoğrafları 640*480 koyarsan iyi olur.Fotoğrafları photoshopta küçültebilirsin yada başka bir foto programında.irfanview programını tavsiye ederim oldukça güzel hemde ücretsiz bir program.
  • ilgi azaldi galiba arkadaslar.

suan yurtdisindayim,
    ama gelince fotograf eklemeye devam edecegim.
    burda da bazi denemelerim oldu, onlari aktaririm..

kolay gelsin
  • ilgi azaldığından değilde bu sıralar makineyi elime bile alamadım nese yarından itibaren ptesine kadar işim yok bol bol çekim yaparım artık.
  • arkadaşlar makinem bugün geldi(a640),ancak bir sorun var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. video çekerken güneş ya da ışık yansıyan bi yere denk gelirse mor renkler oluşuyor.ancak aynı kareyi fotoğraf olarak çekince bir sorun olmuyor,bu normal mi ? sizce makineyi iade etmelimiyim ? bi de makinenin kullanım klavuzu japonca geldi,ingilizcesini de canonun sitesinde bulamadım ? bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyu -- 6 Mart 2007; 22:13:16 >
  • mor renkler konusunda fikrim yok zaten hiç video çekmediğim için benim açımdan sorunda yok.İngilizce kullanma kılavuzu için
    http://alpha02u.c-wss.com/inc/ApplServlet?SV=WWUCA900

anlamadım bu link çalışıyordu buraya ekleyince çalışmıyor
    şu sayfaya gidip http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=SupportDetailAct&fcategoryid=221&modelid=14109 Product/software linkine tıklayabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: tyu

arkadaşlar makinem bugün geldi(a640),ancak bir sorun var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. video çekerken güneş ya da ışık yansıyan bi yere denk gelirse mor renkler oluşuyor.ancak aynı kareyi fotoğraf olarak çekince bir sorun olmuyor,bu normal mi ? sizce makineyi iade etmelimiyim ? bi de makinenin kullanım klavuzu japonca geldi,ingilizcesini de canonun sitesinde bulamadım ? bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 7 Mart 2007; 12:42:27 >
  • teşekkürler kullanma klavuzunu buldum. sorunumu diğer konuda anlattım,örnek videolar da var,bakmak isterseniz. o sorun hariç makinede hiçbir sorun yok .
  • Apollotürk muhabbet kuşun çok güzel ve çok güzel pozisyonda yakalamışsın
  • edafb teşekkür ederim

tyu videou indiremedim walla rapid'e giriyorum son 5 günde 25gb dan fazla download yaptın limit falan filan diyo.Diğer sitedede nerden indireceğimi bulamadım.

bu arada bugün iki fotoğraf çekiyim dedim nasıl farketmedim anlamadım ama fotoları +2 pozlama telafisiyle çekmişim sonuç tam bir fiyasko oldu photosopla falan oynuyum dedim ama foto fotoluktan çıktı.
     Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

bitanede auto moddan çekmiştim ama ondada makine cappy kutusuna netlemiş cropladım falan ama oda bi işe yaramaz

• sigara ve çakmakla yaptığım bir iki makro denemesi

• Merhabalar,

Ben de yeni üye oldum ve a640 ı da dün aldım. a520 kullanıyordum bundan önce, o da bildiğiniz gibi kendi sınıfında çok iyiydi. ilk makro denememi yaptım, paylaşmak istedim. acaba a630 mu alsam diyordum, aynı sensörde daha düşük megapixelli diye daha net fotoğraflar çıkarıyor şeklinde okumuştum forumlarda. ama neticede canon yine çok iyi bir seri çıkarmış.

• hayırlı olsun arkadaşım aramıza hoş geldin.A640 oldukça başarılı bir makine ayrıca siyah renk olmasıda büyük bir avantaj.Pişman olacağını sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: kimbusa

Merhabalar,

Ben de yeni üye oldum ve a640 ı da dün aldım. a520 kullanıyordum bundan önce, o da bildiğiniz gibi kendi sınıfında çok iyiydi. ilk makro denememi yaptım, paylaşmak istedim. acaba a630 mu alsam diyordum, aynı sensörde daha düşük megapixelli diye daha net fotoğraflar çıkarıyor şeklinde okumuştum forumlarda. ama neticede canon yine çok iyi bir seri çıkarmış.

•  Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 10 Mart 2007; 16:56:42 >
  • resimler güzel @apolloturk2 sigaradaki mesajda başarılı
  • @kimbusa ve @TYU bu arada iyi günlerde kullannın hayırlı olsun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaxunamun -- 11 Mart 2007; 12:49:06 >
  • @apolloturk2 Fotografların çok güzel..bilhassa renkler harika..eline sağlık..orijinal mi fotoshopla v.s oynama yaptın mı ??
  • arkadaşlar teşekkür ederim fotolarda oynama yok sadece boyutlarını küçültüyorum.Bir tek kuş fotosunda keskinliği artıtmıştım ps da.
  •  Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

arkadaşlar hadi topiği biraz canlandıralım uguretes özellikle senden eski formuna kavuşmanı bekliyoruz.
  • arkadaşlar hadi yaw biraz haraketlenin kklis,tru,uguretes nerdesiniz.
    Bu arada yorumlarıda bekliyoruz buraya yazmak için illa a630 yada a640 sahibi olmak gerekmiyor.Kendimizi geliştirmemiz için yorumlarınızı esirgemeyiniz.
  • arkadaşlar bir de bi şey sormak istiyorum a610 ve a620 için raw kaydetmeye yarayan firmware tarzı bi şey vardı bunun a630 versiyonuda varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

@kimbusa ve @TYU bu arada iyi günlerde kullannın hayırlı olsun arkadaşlar

teşekkürler ama pek hayırlı olmadı makinede hata vardı geri gönderdim yenisini bekliyorum 15 gün oldu makineyi alalı hala doğru düzgün kullanamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.