Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Canon Prima BF-80 Analog Makine arıyorum Satın Al 30 Mart 2021 15:11 1 1 Canon Prima BF-80 Analog Makine arıyorum Merhabalar,başlıktaki model olan Canon Prima BF-80 Analog makine arıyorum. Satacak kişinin makineyi bana yollamadan önce test etmesini, test ederken sanırım toplu fotoğraf çekip yıkatmak gerekiyor ve çıkan fotoğrafları görmek gerekiyor, bu şekilde test etmesini istiyorum.Aynı şekilde test ettiğinde edeceği maliyeti de satacağı fiyatın üzerine koyabilir, hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Cihaz geldiğinde çalışmıyor olmasını istemiyorum, bu şeylerde çok güvenilmiyor alacağımız yerlerden.Güvenilir, sorun yaratmayacak, kargolayabilecek ve satabilecek forumdan bir arkadaşımız var mıdır? Bu makineyi bulmayı istiyorum, çocukluk hayalimdi gerçekleştireyim dedim.Teşekkürler...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kastamonu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün IPhone 8 Plus 64GB Uzay Grisi Pasaport üzerime kayıtlı Tertemiz Canon Prima BF-80 Analog Makine arıyorum 144HZ RTX 2060 RYZEN 7 3750H 16GB NVME + SATA SSD ASUS TUF GAMING LAPTOP MSI GL62 I7-6700HQ GTX950M 16GB DDR4 250GB M2 SSD + 1TB HDD 15.6"