Bildirim
ACİL ! || Canon 28-90mm f:3,5-4 Lens EOS 400D makineme uyumlu mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uyumlu da o aralığı 1.6 çarpanla napıcaksınız ki -
Bencede çok kullanışsız olur bu aralık özellikle iç mekan çekimlerinde çok sıkıntı olur. -
Biraz daha açık anlatabilir misiniz ? -
Makinenizin gövdesi 1.6 çarpanlı. Yani lens halkanızı 28mm'ye getirdiğinizde makine 28 x 1.6 açıya gelir. Diyafram özellikli bir lens olmamasından dolayı, bu aralık size kullanışsız olur demek istemiş arkadaşlar. -
sizce 80 liraya alıp denemeli miyim ? -
Eski bir standart zoom lens. İhtiyacınız varsa alın, ucuz diye alıyorsanız tavsiye etmiyorum. -
xolo dan mı alıcaksın
ben de 28-105 var. 28 mm nin pek bir işe yaramadığını söyleyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
xolo dan mı alıcaksın
ben de 28-105 var. 28 mm nin pek bir işe yaramadığını söyleyebilirim.
Hayır başka birisinden almayı düşünüyorumPM atacağım
@Güven teşekkür ederim
-
18-55 al rahat bir aralığa sahip ol. 28-90'la portre çalışırsın anca. Bir de bilgim dahilinde eski analogların kit lensiydi bu, optik ve fiziksel yapıda kalite beklememek gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
18-55 al rahat bir aralığa sahip ol. 28-90'la portre çalışırsın anca. Bir de bilgim dahilinde eski analogların kit lensiydi bu, optik ve fiziksel yapıda kalite beklememek gerek.
Zaten hali hazırda 18-55 lensim var. Bu lensin ölçüleri 1.6 çarpanla 50-140 gibi bisey yapıyor. Dediğiniz gibi portre denemelerde kullanabilirim. Uzak nesneleri çekerken de faydalı olur (18-55mm'ye nazaran). Ayrıca beyaz renk :) fiyatı da cazip geldi ama yorumlar biraz olumsuz
Konunun aciliyeti gitti bu arada :) -
Eski FD lenslerdenmi Sonsuza odaklanamıyordu diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: rocket11
Eski FD lenslerdenmi Sonsuza odaklanamıyordu diye biliyorum
http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ca/canon-eos-300-v+28-90-usm.jpg
Bu resimdeki lensten bahsediyorum, FD lens olup olmadığı konusunda bir bilgim yok maalesef :) -
28-90 FD değil EF lens. Ben 5D için alacağım. 400D ye olur mu bilemiyorum. -
[Deleted by Admins] -
quote:
Orijinalden alıntı: yuceeren
Merhabalar elimde 550D makine var 18-55 IS II kit lensim de var bir yerden elime Canon EF 28-90mm F/4-5.6 III SLR Lens geçti şimdi biz bunu 550D de 1.6 ile çarpılmış şekilde 44,8-144 mm aralığında mı kullanmış oluyoruz ? bunun haricinde bu lensi elimde tutmanın bir anlamı var mı ? yoksa zaten elimde 18-55 olduğundan 50-250mm bir tele objektif mı almalıyım ?
Tele objektife ihtiyacınız varsa 55-250 IS tam bir fiyat/performans lensidir. Sizi tatmin edeceğine eminim. 28-90 ı boşverin bence... -
[Deleted by Admins]quote:
Orijinalden alıntı: BLoWeRquote:
Orijinalden alıntı: yuceeren
Merhabalar elimde 550D makine var 18-55 IS II kit lensim de var bir yerden elime Canon EF 28-90mm F/4-5.6 III SLR Lens geçti şimdi biz bunu 550D de 1.6 ile çarpılmış şekilde 44,8-144 mm aralığında mı kullanmış oluyoruz ? bunun haricinde bu lensi elimde tutmanın bir anlamı var mı ? yoksa zaten elimde 18-55 olduğundan 50-250mm bir tele objektif mı almalıyım ?
Tele objektife ihtiyacınız varsa 55-250 IS tam bir fiyat/performans lensidir. Sizi tatmin edeceğine eminim. 28-90 ı boşverin bence...
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X