Şimdi Ara

CANON S1 fotoğraf makinesi görüntü gitti, simsiyah...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kolay gelsin. Kusura bakmayın, sorumu "FOTOĞRAF" bölümüne de yazdım, ancak yine de sizin de yorumlarınızı almak isterim.

CANON POWERSHOT S1 İS makine kullanıyoruz. JAPON malı, 3 yıl önce almıştık.

Problemimiz şu ki, makine açılıyor, ancak ne vizöre nede LCD ekrana hiç görüntü gelmiyor...

Makine fotoğraf çekiyor ancak simsiyah... Ayrıca makinenin diğer tüm fonksiyonları normal çalışıyor.

Pillerde de bir problem yok. Yeni pil taktık (Sony rechargable 2500 mAH).

Yorumlarınız nelerdir? Servise versek, tamiri mümkün mü? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

• Fotoğraf çekip bilgisayara atmayı dene bakalım atıyorsa ekranda bir problem oluşmuştur muhtemelen
  • Benim de buna benzer bir problemim vardı ve makinam amerikadan gelmeydi Erkayalara gönderdim. CCD sensörü bozulmuş Ellerinde olmadığı için tamir fiyatına S3 verdiler. Bence şansını dene. Erkayalara bir gönder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuftv

Benim de buna benzer bir problemim vardı ve makinam amerikadan gelmeydi Erkayalara gönderdim. CCD sensörü bozulmuş Ellerinde olmadığı için tamir fiyatına S3 verdiler. Bence şansını dene. Erkayalara bir gönder.

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım... Sizin makinede garanti var mıydı?

Dediğiniz doğru olabilir, çünkü daha önce çekilen ve hafıza kartının içindeki resimleri makine gösteriyor. Sadece yeni çekim yapmıyor.

Arkadaşlar , başka fikri olanlar yada bu konuda tecrübesi olanlar varsa lütfen cevap yazabilirler mi? Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.