Şimdi Ara

Canon S2 için Hangi Hafıza Kartı ve Pil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar! Yakın zamanda bir S2 alacağım. Acaba S2'nin performansına en uygun hafıza kartı hangisidir. Ve hangi pil daha kullanışlı olur. Alacağım pillerin şarj makinesinin de aynı marka olması şart mıdır? Uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum. Zaten S2 kararımda bu forumun etkisi çok oldu.

• sandisk ultra II veya extreme III almalısın . okuma ve yazma hızı yüksek olmalı.düşük hızlılardan performans alamazsın. özellikle yüksek kalitede video kaydı yapcaksan...
  • Progresive arkadaşa teşekkür ediyorum. Birde pil hakkında soru sormuştum. Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Aradığın bütün soruların cevabı bu linkte, S2 ile ilgili herşeyi tartıştık

http://forum.donanimhaber.com/m_3592843/tm.htm
  • Şarj edilebilir piller arasında GP çok popüler olsa da, en iyi performansı veren pilleri şöyle sırayabilirim;

- Energizer
    - Powerex
    - Sanyo

Her üçünü de bulmak, GP'leri bulmak kadar kolay değil, ama hem GP hem Sanyo kullanmış birisi olarak, Sanyo'ların GP'den çok daha performanslı olduğunu söyleyebilirim. İşine yarayabilir bir link (ingilizcedir):
    http://www.imaging-resource.com/ACCS/BATTS/BATTS.HTM
  • ben gp rapid2 2500 şarj cihazı ve pillerini kullanıyorum ve çok memnunum. 1 hafta kullanabiliyorum. fiyatıda makul ben 6 ay önce 45ytl 10 taksit hızlı sistemden almıştım. belki şimdi daha uygundur. hafıza kartım ise kingston 512mb. ondan da memnunum. f/p oranı bence en iyi kartlardan birisi. sabiki ultraII ve diğer hızlı kartlar daha iyidir ama bütçem okadar yok diyorsan tavsiye ederim. unutmaki s2 dslr değil. bence ultraII gereksiz.
  • Halbuki ben reklamlara falan baktığımda duracel'i önereceğinizi düşünmüştüm. Çok daha fazla dayandığını söylüyorlar ya. İasonion'a yaptığı önerilerden dolayı teşekkür ederim. Demek ki ya sanyo ya da powerex alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.