Bildirim
Canon S2 için Hangi Hafıza Kartı ve Pil?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sandisk ultra II veya extreme III almalısın . okuma ve yazma hızı yüksek olmalı.düşük hızlılardan performans alamazsın. özellikle yüksek kalitede video kaydı yapcaksan... -
Progresive arkadaşa teşekkür ediyorum. Birde pil hakkında soru sormuştum. Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. -
Aradığın bütün soruların cevabı bu linkte, S2 ile ilgili herşeyi tartıştık
http://forum.donanimhaber.com/m_3592843/tm.htm -
Şarj edilebilir piller arasında GP çok popüler olsa da, en iyi performansı veren pilleri şöyle sırayabilirim;
- Energizer
- Powerex
- Sanyo
Her üçünü de bulmak, GP'leri bulmak kadar kolay değil, ama hem GP hem Sanyo kullanmış birisi olarak, Sanyo'ların GP'den çok daha performanslı olduğunu söyleyebilirim. İşine yarayabilir bir link (ingilizcedir):
http://www.imaging-resource.com/ACCS/BATTS/BATTS.HTM -
ben gp rapid2 2500 şarj cihazı ve pillerini kullanıyorum ve çok memnunum. 1 hafta kullanabiliyorum. fiyatıda makul ben 6 ay önce 45ytl 10 taksit hızlı sistemden almıştım. belki şimdi daha uygundur. hafıza kartım ise kingston 512mb. ondan da memnunum. f/p oranı bence en iyi kartlardan birisi. sabiki ultraII ve diğer hızlı kartlar daha iyidir ama bütçem okadar yok diyorsan tavsiye ederim. unutmaki s2 dslr değil. bence ultraII gereksiz. -
Halbuki ben reklamlara falan baktığımda duracel'i önereceğinizi düşünmüştüm. Çok daha fazla dayandığını söylüyorlar ya. İasonion'a yaptığı önerilerden dolayı teşekkür ederim. Demek ki ya sanyo ya da powerex alacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X