Şimdi Ara

Canon S95 ile Panasonic DMC-LX5 arasında kaldım…Yardım !!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

karar verirsen bana pm atarsın

dün mediamarktta lx5 i inceledim ilk defa, öyle taşınamayacak iri bir makine değil sadece objektif kısmı biraz yüksek kalıyor, onun dışında beğendim makinayı ancak fiyat olarak ondan daha uygun makinelerde bile en az 7x, 10x zoom var. lx5 de ise 3x! aldıktan sonra bu zoom olayı canımı sıkar mı acaba diye düşünüyorum şimdi de?..
  • quote:

dediğiniz gibi iso 800e kadar canon da daha iyi bir görüntü varken, enterasan bir şekilde 1600 ve 3200 de lx5'in daha iyi lduğunu görebiliyoruz.
    bu durum anladığım kadarıyla lens kalitesinden kaynaklanıyor.

iso performansıyla lensin hiçbir alakası yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

quote:

dün mediamarktta lx5 i inceledim ilk defa, öyle taşınamayacak iri bir makine değil sadece objektif kısmı biraz yüksek kalıyor, onun dışında beğendim makinayı ancak fiyat olarak ondan daha uygun makinelerde bile en az 7x, 10x zoom var. lx5 de ise 3x! aldıktan sonra bu zoom olayı canımı sıkar mı acaba diye düşünüyorum şimdi de?..

dusunmeden lx5 alabilirsin zoom olayını kafana takma dijital ve izoom ozellikleriyle lx5 in zoomu 480 mm ye cıkıyor ve resim kalitesini bozmadan gayet net cekim yapabiliyor ben gecen hafta aldım lx5 i ve tek kelimeyle hastasi oldum makinenin nikon d7000 e yedek aldıydım lx5i simdi nikonu fazla almıyorum yanıma cünkü lx5 de gayet basarılı foto cekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ademkont

quote:

quote:

dusunmeden lx5 alabilirsin zoom olayını kafana takma dijital ve izoom ozellikleriyle lx5 in zoomu 480 mm ye cıkıyor ve resim kalitesini bozmadan gayet net cekim yapabiliyor ben gecen hafta aldım lx5 i ve tek kelimeyle hastasi oldum makinenin nikon d7000 e yedek aldıydım lx5i simdi nikonu fazla almıyorum yanıma cünkü lx5 de gayet basarılı foto cekiyor..

hocam lx 5 in hayırlı olsun
    gece çekimlerini hakkında bilgi verebilir misin?
    iso konusunda sizin kullanıcı olarak yorumlarınızı alabilir miyiz?
    birde makinenin hızı hakkında bilgi verebilir misiniz özellikle odaklanma hızı konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_g_o_189 -- 14 Temmuz 2011; 22:07:09 >

• bu lx5 ve s95 in faturasız fiyatları nekadardır bilen varmı
  • lx5 faturalı yokmu tr de faturasız 800 lira civarı sanırımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

lx5 faturalı yokmu tr de faturasız 800 lira civarı sanırımda

faturalı en uygun elektroworld.de gördüm 1000 tl,
    faturasız 800 tl nerede gördünüz acaba, bir de sıfır ürün müdür?
  • quote:

quote:

faturalı lx 5 1000 liramı gerceketen linki filan varmı veya hangi şubesi
  • electraworld de 1000 liraya gördüğüne eminmisin
  • bu aralar canon s90 kullanıyorum önceden leica dlüx3 kullanmıştım leicaları panasonic yapıyor biliyorsunuz iki cihaz hakkında kıyaslama yaparsam şöyle olur...

s90 küçük ;dolayısıyla daha taşınabilir, ama elde tutuş, kontrol halkası falan stabil kullanımı baya düşürüyor...
    s90 gece biraz daha iyi ama gündüz fotograflarında keskinlik olsun renkler olsun dlüx3 kadar iyi değil (leica lens faktörü)...
    s90 ın kasa kalitesi dlüx3 den çok daha kötü basit plastik kullanılmış ve pil kapagı baya bi oynuyor...
    s90 ortalama 2,5mb lık fotograflar çekerken dlüx3 4mb ortalama tutturuyordu..
    s90 ın flaşı yuvasından otomatik olarak çıkıyor ve giriyor ,dlüx3 de kendimiz tuşuyla çıkarıyorduk...

...devam edecek

kısacası panasonic lerden birini almanızı tavsiye ederim ki lx5 çok iyi bir cihaz s95 s90 dan malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi olabilir ama yinede panasonic lere gelemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 19 Temmuz 2011; 10:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

quote:

faturalı lx 5 1000 liramı gerceketen linki filan varmı veya hangi şubesi

ankara ankamall elektroworld.de gördüm geçen hafta!..
  • quote:

electraworld de 1000 liraya gördüğüne eminmisin

evet,
    geçen hafta önce ankara cepanın yanında bir alış veriş merkezindeki mediamarkt.a gittim orada 1300 tl idi;
    sonra ankamall elektroworld.de gördüm 1000 tl.ye baya bi şaşırmıştım ben de görünce!..
  • evet 999 tl imiş fakat hiçbir mağazasında stokta yokmuş ürün malesef nezaman geleceğide belli değil...
  • Arkadaşlar yurt dışından faturalı, sıfır, 1 yıl garantili, orijinal, siyah lx5 var elimde
    Almayı düşünenler pm atabilir!..
  • Bence 2. el forumuna ilan ver, talibi çıkar.
  • lx 3 ün auto mod u nasıldır?
    bas cek bi makine lazımda
  • çok iyi resim kalitesine sahip hattta sony nex-3 kullandım ama lx3 deki çekimler daha canlıydı
  • Lx3 çok keskinleştirme yaptığı için göze hoş gelir hatta düşük ISO'da sonuçlar sizlere daha başarılı gelecektir. En büyük handikapı S95'e göre 1600 ISO değerinde çuvallamasıdır. 800 ISO kafa kafaya denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şubat

çok iyi resim kalitesine sahip hattta sony nex-3 kullandım ama lx3 deki çekimler daha canlıydı

NEX3'te de doygunluk ve kontrastı arttırırsan canlı fotoğraf alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.