Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sony hc 19e mi yoksa panasonic gs 21 mi lmalıyım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum.
  • deneme mesajıdır
  • Selam dostlar canon mv800i kameramın yanında gelen cd yi malesef bizimkiler kaybetmiş.İçindeki driverlar bir yana çok sevdiğim ve kullanımı kolay Ulead studio programıda malesef artık elimde yok.Mv800i serisinin yanında gelen cd yi bi şekilde bana ulaştırabilecek arkadaşlar lütfen yardım edin.E-mail adresim kayhansonmez@hotmail.com .şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar sony 19 E mi yoksa Panasonic GS 21 mi almalıyım işi bilenlerden bir cevap bekliyorum.
  • Aloo! İyi akşamlar arkadaşlar forumda sesime kulak verecek kimse yok mu?
  • Arkadaşlar panasonic kamerada garanti sadece tekofaks' tanmı oluyor. Bugün doğubank civarında bir dükkanda gs35 peşin 650 ytl buldum. 2 yıl garantili ve faturalı dedi. Fakat tefofaks değilde başka bir adını hatırlayamadığım ithalatçı firma garantili dedi. Bu olurmu. Başka firmalarda panasonic için servis veriyor mu
  • Servis olayı ayrı; yetkili servis sadece Tekofaks. Ancak ithalatçı firma da illegal getirtmedi ise tekofaks aracılığıyla satmış ve kendi garantisini vermiş olabilir.
  • slm arkadaşlar.arkadaşta panasonic NV-VS5EN model kamera var.ancak kameranın adaptörü yok.bu kamerayı almayı düşünüyorum.ancak kameranın nasil bir görüntü verdiğini bilmiyorum.özellilkeri iyi mi onuda bilmiyorum.sizce bu kamera kaç para eder?ayrıca çektiğim videoları nasil bilgisayara aktarabilirim.videoları cdye aktarmam için her seferinde fotoğrafçıyamı gitmem lazım.ilgilenirseniz sevinirim...
  • canon digital ixus 40'ın panoromik çekim özelliği var deniliyor. ben makinamı kurcaladım ama panorama ile ilgili bişey göremedim. canon ixus serisinde panaromik resim nasıl çekilebiliyor, bilen varsa lütfen yardım...
  • slm
    panasonic gs3 te karar kıldım
    1049 ytl 12 ay peşin fiatına nedersiniz tek dikkatimiçeken optik ve dij. zoom özelliği kameradn cok fazla anlamıyorum b konuda yardımcı olursanız kullanımda da yardımcı olmanızı isteyeceğim
  • mhmmt ;

ikisi arasında kaldıysan araştırmalarıma göre gs21 i tercih etmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piert34 -- 7 Kasım 2005, 23:15:11 >
  • Merhaba Umut...Bendede mv700 var ve nasıl web cam yapılacagını bılmıyorum..Sen öğrenebıldınmı..Neler almamız lazım ekstradan ve neler yapmamız lazım...şimdiden tsekkur ederim...tolga.hotan@gmail.com

adresıne maıl atabılıorsen sevınırım.iyi günler
  • merhaba ben makina almak istiyorum hem video çekmek hemde fotograf çekmek istiyorum ama bu konularda bir bilgim yok bana marka ve model ve seçilen makinanın avantajları konusunda yardımcı olabilirmisiniz ? türkçe kullanım olmasını titreme olmaması gece çekim yapabilmek çekimlerimi bilgisayara atmak ve cd yükleyebilmekte istiyorum çekimlerin net olmasını gece çekim yapabilmek...v.b.teşekürler. max_06@mynet.com.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarışçı -- 12 Kasım 2005, 13:22:52 >
  • herkese selamlar..

yurt dışından panasonic nv-gs25 satın aldım..

kayıt etme ve ufak tefek içeriğini çözdüm yanlız pc ye görüntüyü aktaramıyorum..

DV die kısım war yanlış hatırlamıyosam..yanlız oranın kablosu yokdu kutuda..bunu aksesuar olarak mı alıyoruz..

bu kamerayı bilen arkadaşlar warsa yardımalrı için şimdiden tşk.ler..

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

herkese selamlar..

yurt dışından panasonic nv-gs25 satın aldım..

kayıt etme ve ufak tefek içeriğini çözdüm yanlız pc ye görüntüyü aktaramıyorum..

DV die kısım war yanlış hatırlamıyosam..yanlız oranın kablosu yokdu kutuda..bunu aksesuar olarak mı alıyoruz..

bu kamerayı bilen arkadaşlar warsa yardımalrı için şimdiden tşk.ler..

http://forum.donanimhaber.com/m_1154428/tm.htm

şimdi gördüm teşekkürler..

• CANON mvx20i camera aldım bu çektiğim görüntüleri birebir olarak cd dvd 'ye çevirmek istiyorum.dazzle dv 2005 editör almayı düşünüyorum 115 ytl hakkında bilgi sahibi olanlardan fikir alıp alternatif olarak önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler bye
  • bilgisayarımın özelikleri asus p5gd1 mainboard 2.8 ht intel işlemçi 512 ddram yamaha cdrewriter 80 gb hdd
  • arkadaşlar panasonic gs140 almayı düşünüyorum ama gs150 çıktığını gördüm veya önceden çıkmış ana bayiden almayı düşünüyorum garantisi ii olsun
    diye gs150liyle gs140arasında ne fark var sölermisniz bide aklımı bugün karıştıran bişi oldu gs400 modeli doğubankata 1750ye veriyolar 3milyarlık kamerayı ama dükkan garantisi gs150 piyasada henüz yok galiba sizce bekliyimmi gs140ımı alıyım?
  • DSC-P200 sony fotoğraf makinası aldım. Daha doğrusu almanyadan geldi ve türkçesi yok. Makineyi türkçeleştirme şansım varmı varsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim. Yada türkçe kullanma kılavuzu varmı? şimdiden herkese tşk.
  • Dün kamera almaya gittik sony drc-hc 42 veya panasonic gs120 almayı planlıyordum ama gönlüm panasonicteydi. Panasoniği yakından incelediğimde kameranın plastik aksamının, kalite olarak sony e göre oyuncak gibi kaldığını gördüm. Bu beni çok üzdü.Neden şu işi daha düzgün yapamıyorlar diye kızdım panasoniğe.Panasonigi tercih sebebim 3ccd olması idi ancak makine bana kesinlikle güven vermedi.Sony daha sağlam duruyor.Kafam iyce karıştı, hangi kamerayı alsam acaba...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.