Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakin alma o cihazlar artik tarih oldu
    ellerinde kalmis anlasilan , itelemeye calisiyorlar
    insaf ya millet uzaya gidiyor , herifler hala bu aletleri satmaya calisiyorlar
  • sony dcr-hc serisinden bi kamera al yeterli olur fazlasıyla ..süper görüntüleri var...hiç çekinmeden al... SORDUĞUN KAMERAYI SAKIN ALMAAAAAAAA
  • SLM YAVUZ BEY BEN ÇOK YENİYİM BURADA VE SİZİN KAMERALAR KONUSUNDA ÇOK UZMAN OLDUĞUNUZU FARKETTİM:)
    BANA DA YARDIM EDERSENİS ÇOK SEVİNİRİM.
    BENİM DERDİM PANASONİC NVGS-15 KAMERAM
    BU KAMERAMLA ÇEKTİĞİM GÖRÜNTÜLERİ NASIL PC YE VE ORADANDA CD YE AKTARABİLİRİM. BU KONUDAKİ YAZILARINIZIN BAZILARINI OKUDUM AMA ÇOK AMATÖR OLDUĞUM İÇİN PEK BİŞİY ANNAMADIM AÇIKÇASI:))
  • Ulvim,,,,kameradan görüntü aktarımı " bölümünü oku baştan aşağı...her bilgi var orda..senden önce birçok kişi sordu ve cevapları verildi...takıldığın yerde yardımcı oluruz
  • Arkadaşlar JVC Everio GZ-MC200 kamera aldım fakat kullanma klavuzum yok (türkçe) çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

• Kameranız ile fotoğraf (dondurulmuş görüntü) çekip bunları karta bastığınızda baskınızın ne kadar büyük olmasını istiyorsanız o kadar fazla piksele ihtiyacınız vardır.

Baskı ebatları için ideal olan pikseller şunlardır.

20x30 cm : 3 megapiksel
    15x20 cm : 2 megapiksel
    13x18 cm : 1.5 megapiksel
    10x15 cm : 1 megapiksel
    9x13 cm : 800,000 piksel

1 megapiksel kamera ile çektiğiniz fotoğrafı daha yüksek ebatlarda da basabilirsiniz. Ancak, baskı büyüklüğü arttıkça görüntü çözünürlüğü (berraklığı) düşecek ve daha bulanık görüntü elde edeceksiniz.
    Çözünürlük, görüntüyü oluşturan piksellerin miktarını belirtmektedir. Eğer, çektiğiniz fotoğrafları karta basmak gibi bir düşünceniz yoksa, bilgisayara indirip ekranda görmek ve CD’ye aktarmak istiyorsanız; ideal olan, yukarıdaki değerlerin de altında bir çözünürlüktür.

İleride kart üzerine baskı da yapabilirim diyorsanız; 1 yada 1,5 megapiksel çözünürlükler daha fazla ayrıntı elde etmenizi sağlar. A4 formatı ötesinde büyük baskılar da yapabilirim diyorsanız, 4-5 megapiksel dondurulmuş görüntü alan bir kameraya ihtiyacınız olacaktır.

Size uygun olan kamerayı/dijital fotoğraf makinesini bulabilmek için yukarıdaki bilgilerden de faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölçü -- 17 Aralık 2005, 13:41:53 >

• selam arkadaşlar, yeni bir video kamera almaya karar verdim ancak bu konuda çok kararsız kaldım, herkes bi özelliğinden bahsediyor, çok teknik konular konuşuluyor, henüz çok iyi bir kullanıcı olmadığımdan dolayı o seviyedeki yorumlardan pek bişi anlamıyorum açıkçası, benim amacıma hizmet edebilmesi için video kameranın kaliteli bi görüntü yakalayabilmesi, bu görüntüleri pc ye sorunsuz aktarabilmem, vcd olarak yada hafızada her zaman izleyebilmek amacıyla saklayabilmem, birde fiyatının 600-800 YTL civarında olması, benim kendi çabalarımla ve burada sizlerin paylaşımlarınızdan anlayabildiğim kadarı ile bi kamera tesbit ettim kendime, bu kameranın ilk kullanıcı olarak ihtiyaçlarıma hizmet edip etmeyeceği konusunda bir fikir verebilirseniz çok sevirinim, kamera PANASONIC NV-GS21 KOMPAKT, şimdiden teşekkürler, iyi paylaşımlar...
  • selamlar
    panasonic gs 17 21 ve 35 modellerinde uzaktan kumanda varmı ?diye sormak istiyorum ben kullanana arkadaslara simdiden teskler.
  • slmlar kameranızı aldıysanız hayırlı olsun hangisini tercih ettini gs 35 mi 75 mi memnunmusunuz cevap yazarsanız memnun olurum bende bu modelleri düşünüyorum
  • ewet panasonicmi yoksa sony mi derken ilk kameramı aldım.
    panasonic gs 75
    ank da akköprü migros demir ticaretten 1195 e 18 taksitle aldım. hadi bakam hayırlısı daha iyileri sizlerin olsun insallah.
    ama kamerayı daha açmak nasip olmadı yeni pilini sarja taktım. deneyimli arkadaşlar artık bi yardımcı olurlarsa çözecez kamerayı. kullanma kılavuzuna baktım biraz karmaşık geldi. zamanla halletce artık ne edelim.
    herkese sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer28

DSC-P200 sony fotoğraf makinası aldım. Daha doğrusu almanyadan geldi ve türkçesi yok. Makineyi türkçeleştirme şansım varmı varsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim. Yada türkçe kullanma kılavuzu varmı? şimdiden herkese tşk.

Kimse yazmamaış ama sen yeanlış yerde sormuşsun. Sony Türkiye'ye mail atarsanya da telefon açarsan İstanbul Altunizade'de kargo ücreti sana ait olmak üzere ücretsiz gönderiyorlar
  • arkadaşlar hepinize selamlar JVC gr-d290e MARKA BİR KAMERA ALDIM GÖRÜNTÜLERİ BİLGİSAYARA NASIL KAYIT EDEVBİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Arkadaslar, şu model kamera aldım görüntüleri bilgisayara nasıl atarım tarzı sorular sormayın. kameradan görüntü aktarma üst topic var zaten. orayı bir okuyun, okumaya üşeniyorsanız, kullanım klavuzuna bir bakın. Denemekten korkmayın en büyük yardımcınız kendinizdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xscorp

arkadaşlar hepinize selamlar JVC gr-d290e MARKA BİR KAMERA ALDIM GÖRÜNTÜLERİ BİLGİSAYARA NASIL KAYIT EDEVBİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Buraya tıklayarak ulaşabilirsin
  • benim ustalara bi sorum olacak. kameram panasonic gs250
    sd kart üzerine görüntü kaydedilip edilmedigini merak ediyorum cevap için şimdiden teşekkür.
    birde türkçe kullanma kılavuzunu nerden bulabilirim.

• SD kart üzerine 15fps VGA kalitesinde MPEG4 video kaydı yapabilirsiniz. Ama neden ?
  • Merhaba Arkadaşlar
    Bugün nihayet çok istediğim kameramı aldım. Panasonic NV-GS 250 henüz makineyi kullanmış değilim ama Doğubankta ki araşatırmalarım sonucunda en doğru karar olduğunu düşünüyorum.
    2.kat ta bir mağazadan 820$ aldım(1100 ytl) ayrıca dükkan sahibi ithalatçı olduğunu söyledi ve 2 yıl garanti verdi.Garanti belgesini dahi verdi.(tekofax garantisi değil.) Garantiyi kendi servislerinde yaptırıyorlar herhalde çok sağlam bir garanti olduğunu sanmıyorum.Fakat doğubankta ki en iyi fiyat olduğunu düşünüyorum.Alt katlarda 950 ve 860 dolar arası fiyat vermişlerdi.820$ fiyatı görünce kaçırmadım.Bazıları Garanti veriyorum diyor fakat 1000 $ istiyor sakın inanmayın tezgah atıyorlar.GS 400 için 1100$ fiyat verdiler fakat aradaki 280$ vermeyi kendi ihtiyacım doğrultusunda gereksiz buldum.Ayrıca biraz daha büyük ve ağır olması uzun vadede çok büyük bir dezavantaj.
    Ayrıca mağazanın birinde sony ve panasonic modellerinin çekimlerini ve görüntülerini izlediğimde 3 ccd farkı bariz ortadaydı.
    Ayrıca ücretsiz çanta ve 1 adet dv kaset hediye ettiler.
    Daha sonra kullandıkça sizlere daha ayrıntılı bilgi yazarım.
    Herkese mutlu ve sağlıklı anlarını ölümsüzleştirebilecekleri güzel çekimler dilerim.

• öncelikle panasonic için verdiğin detaylı bilgiler için çok saol. çok kısa bir zaman içinde (en gec kurban bayramına kadar) kamera almayı düşünüyorum. sanırım markası 3 CCD olayından dolayı panasonic olacak. Ama kafamda hala bir kac soru var eğer yardım ederseniz çok mutlu olacağım.
    1. Bildiğiniz gibi NV GS75 in lensi panasonic lens. Bunun herhangi bir dezavantajı varmı.
    2. Dogubank da hemen her yer panasonic satıyor. panasonic i dogubank dan alınabilir mi. evet garantisiz ama fiyat oldukca dusuyor. hatta garantılı ns 75 fıyatına dogubank dan gs 250 alınabılıyor. tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa alabilirim.
    3.bide gs 75 ile gs 140 arasında bide gs 120 var. bunun için de yorumlarınızı beklıyorum.
    bunların dışında da bu lens olayının üzerinde çok duruyorum o yüzden ufacıkda olsa canon fikri üzerinde duruyorum. model olarak ise mv 880 düşündüm. Zamanım çok az kaldığı için bir an önce cevaplarınız bekliyorum.

• Merhaba
    Kamera cep telefonu, fotoğraf makinası veya bilgisayar gibi çok sık kullandığımız teknolojik aletlerimizden biri değil.Kamerayla çekim yaparken harcadığımız zaman kadarını izlemek için harcamak zorundayız.Kameradan bilgisayara kayıt yapmak ta çok kısa süren bir iş değil tamamen sabır ve merak işi.
    Alacağın kamerayı bazen uzun süre kullanmayacaksın.Bunları düşünürek karar ver ve bence çok fazla para verme eğer sadece çocukları veya özel günleri kameraya alacaksan.
    Bence GS 250 alınabilecek iyi bir makine fakat önceki mesajlarında bazı arkadaşların söylediği gibi GS 140 ta fena makine değil sadece bir iki özelliği kırpmışlar.Arada ki fiyat farkını bilmiyorum ben Gs 400 almaya gittim ve 280$ fark ödemeyi kendi ihtiyaçlarım için gereksiz buldum.
    Doğubanktan alışveriş yapılırmı noktasında şu önemli.
    Gs 250 Tekofax garantili 2300 ytl
    Gs 250 Doğubank 1100 ytl

Hadi alet bozuldu ve tamir ettiremedim aradaki farkla ben ikinci bir Gs 250 alırım doğubanktan ve 100 ytl'de cebimde kalır.
    Ben bugüne kadar doğubanktan onlarca ürün aldım ve ciddi bir sorunla karşılaşmadım.Mağaza tavsiye konusun da ben 2.katta yıldırım ticaretten aldım fakat sen gittiğin zaman her tarafı gez ve fiyat al en uygun fiyat verenden al derim.Sonuçta hepsi ürünleri aynı yerden temin ediyorlardır.
    Panosonic görüntü kalitesinin çok iyi olmasını istiyorsanız tercih sebebi olabilir.
    Canon her zaman iyidir fakat optura 600 modeli türkiye de yok.Amerikan pazarına özl bir ürün veya ben bulamadım.

iyi çekimler dilerim.

• gs 250 almak isteyenler için mavi bilgisayarı önerebilirim
    1005$+kdv
    yani 1600 ytl
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.