Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosada GS140, FX8 fotograf makinesi hediyeli 1700YTL. makine fiyatini dusersek kamera 1000YTL ye geliyor üstelik garantili. Bence çok uygun ve kaçırılmaması gereken bir kampanya. FX8 im olmasa düşünürdüm.
  • Kampanya çok iyi gerçekten, gs140 1700ytl, fx8 700ytl..

Gs140'ı garantili 1100 falan yapsalardı ya keşke!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ownn

selam;
    forumu yaklaşık 1 aydır düzenli takip edyorum. neredeyse tüm sayfaları okudum. ancak kararsızlığım hat safhada...:) sorunum şu:
    dvd limi yoksa yada dv kayıtlı mı karera layım karar veremedim. herkez dv liyi öneriyor. ancak dv li kayıt ettikten sonra bir şeklide dvd olarak arşivlemek durumundayım. dv nin görüntü kalitesi dvd liden daha iyi deniliyor. ben nihai olarak dvd olarak salayacağıma göre dv nin yüksek görüntü kaliesinden dvd ye geçişte taviz vereceğim demekki. o zaman neden dvd li almayım....?

3ccd olması çok iyi lduğununu öğrendim. mali boyutu da işin içine kettoğım zamna panasanic gs-75 ideal geldi. ancak dediğim gibi dvd ye çevirince 3 ccd farkını kaybedermiyim...?
    yoksa hiçç kasma sony 92 e yada 203 e al geç mi derisniz...?

not:
    bilgisayara aldıktan sonra üzerinde oynama yapmak stiyorum. sizler kadar profsefyonel olmasamda....yolda olan ikiz bebeklerim için kullanmak istiyorum....?lütfen yardım

sevgiler

SAYIN YAVUZ.. SİZ NE DERSİNİZ...? FİKİRLERİNİZ FORUMDAKİ BİR ÇOK İNSANDA OLDUĞU GİBİ BENİM İÇİNDE ÖNEMLİ...:)

TEŞEKKÜRLER

• SELAM; ARAMIZDA PANASONIC GS-75 KULLANAN BIRISI VARMI...? YADA DAHA ÖNCEDEN KULLANMIŞ...? YAKIN ZAMANDA ALMAK ÜZEREYİM. EKSIK GÖRDÜĞÜNÜZ BİR YANI VARMI...HEPİNİZİN FİKİRLERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...

NE DE OLSA BİLGİ PLATFORMU DEĞİL Mİ BURASI...

TEŞEKKÜRLER
  • gs75 i gonul rahatlığı ile satın alabilirsiniz. iyi kameradır.

ek olarak şunu belirtmek isterim. Foruma yeni katılan arkadaşlar ilk mesajlardan okumaya başladığından bilmeyebilirler ama Yavuz Bey hatırlamıyorum ama nerdeyse 1 yıldır foruma mesaj atmıyor. Bu yüzden Yavuz Bey diye kendisine soru sorulmak yerine genel olarak mesaj atılması daha doğru olur. Forumu takip eden ve bilgisi olan arkadaşlar mutlaka cevap verir. Kişiye yönelik sorularınızı özel mesaj bölümünden atınız.
  • Yurtdışından tayland tan kendime bir kamera getirtecegim panasonic modellerinin en iyi olduğunu duymuştum forumda okuduklarım bu görüşümü daha da kuvvetlendirdi.Getirtmeyi düşündüğüm kameraları kendime göre bir sıra yaptım bunların hangisini getirtmeliyim?Ayrıca panasonic kameralarda sd kart var degilmi?orjinal kartının kapasitesi nedir?kaç dk kayıt yapıyor yardımcı olursanız sevinirim!!

1-Panasonic GS-150
    2-Pasasonic GS-140
    3-Sony HC 90E
    4-Sony HC 96
  • panasonic gs 17 549 YTL taksitli

panasonic gs 21 775 YTL taksitli

panasonic gs 35 920 YTL taksitli Medmar Bağ.Cad.

panasonic gs 140 1599 YTL ES10 dvd recorder hediyeli YTL taksitli

Medmar

Bağ.cad. tel 0 216 450 52 74
  • Kampanyaların yoğunlaşmaya başlaması, yakında gs140 fiyatının düşme ihtimalinin ne olduğu sorusunu getirdi aklıma birden..
  • öncelikler burdaki herkezi kutluyorum son derece mükkemmel bir site.Yeni bir kamera aldım ve daha önce hiç kamera kullanmadım.Benim sorum şu anda PANASONİC GS250E video kamerasını aldım fakat bazı özellikleri çok basit olmuş kamerayı alalı 2 gün oldu ve çekimi geri sararken çektiğiniz görüntünün nerede olduğu farkedilmemesi tamamen çekimi kareleştirerek getiriyor ve bu anlaşılmıyor ayrıca resimleri 640x480 olarak çekiyor benmi biryerde yanlış yapıyorum anlamadım.Burda okuduğum bilgilere göre SONY HC90E daha iyi diyorlar ama kafam karıştı bir türlü anlamadım.Sony HC90E gece görüşünde daha iyi olduğu söyleniyor ve tabi kullananlara sormak gerek şimdi ben ne yapayım bu ürünü verip SONY HC90E mi alayım arkadaşlar biri bana lütfen yardım etsin zamanım çok kısıtlı

SONY HC90E

PANASONİC GS250E kullanan arkadaşlar biri bana ya e-mail asiladam21@hotmail.com atsın yada lütfen bir cevap yazın sizce değiştireyimmi bu modeli????????????????? Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ediyorum...

• öncelikler burdaki herkezi kutluyorum son derece mükkemmel bir site.Yeni bir kamera aldım ve daha önce hiç kamera kullanmadım.Benim sorum şu anda PANASONİC GS250E video kamerasını aldım fakat bazı özellikleri çok basit olmuş kamerayı alalı 2 gün oldu ve çekimi geri sararken çektiğiniz görüntünün nerede olduğu farkedilmemesi tamamen çekimi kareleştirerek getiriyor ve bu anlaşılmıyor ayrıca resimleri 640x480 olarak çekiyor benmi biryerde yanlış yapıyorum anlamadım.Burda okuduğum bilgilere göre SONY HC90E daha iyi diyorlar ama kafam karıştı bir türlü anlamadım.Sony HC90E gece görüşünde daha iyi olduğu söyleniyor ve tabi kullananlara sormak gerek şimdi ben ne yapayım bu ürünü verip SONY HC90E mi alayım arkadaşlar biri bana lütfen yardım etsin zamanım çok kısıtlı

SONY HC90E

PANASONİC GS250E kullanan arkadaşlar biri bana ya e-mail asiladam21@hotmail.com atsın yada lütfen bir cevap yazın sizce değiştireyimmi bu modeli????????????????? Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ediyorum...

SONY HC90E

• sayı Yavuz Üstad ve diger ustalar, sony39 veya - 42 E, mi,yoksa Panasonic GS 75 veya 140 mi önerirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 20 Şubat 2006 17:33:09 >
  • merhaba;
    Bu forumdaki araştırmalardan sonra herkesin tavsiyesi ile Doğubank tan panasonic NVGS250 aldım.
    makina 1200 ytl (garantisiz)
    6 saatlik pil (3 saat gitmiyor),tripod,6 kaset,256mb sd kart,(1 adet kaset ve çanta hediye) 180 ytl.
    bana toplam maliyeti 1380 ytl oldu.deneme video çekimleri yaptım,gayet başarılı.resimlerde iyi başarı elde edemedim.

daha acemi olduğum için ayarları tam yapamadım.birde görüntüyü notebook a aktarmak için beraberinde verilen motion studio 5.3 denen programı kurmaya çalıştığım zaman hata mesajı veriyor.çözemedim.
  • benim merak ettiğim orta fiyatlı bir samsung veya canon(minidv) çekim çözünürlüğü nedir?
  • arkadaşlar nerdeyse 20 gündür araştırıyorum ve edindiğim bilgileri buraya yazacağım yeni kamera almayı düşünen arkaşalara yardımıcı olabiliyim.

sony,canon,panosonic üzerine yoğunlaştım ben bi ev kullanıcısının kullnabileceği çok porfesyonel olmayan fiyatı uygun bişeyler arıyodum verdiğim karar şudur kesinlikle panosonic sony den ve canon dan çok daha iyidir onun hangi modeli derseniz bence bi ev için en iyisi gs-75 hem 3 ccd dene bi özellik var çok kaliteli goruntu hemde 1.7 mp bu özeliiklerin oldugu diiğer kameralar çok pahalı panosonic ise peşin 950 e var mesela.eğer istenirse ben sadce tatil videlarını çekicem goruntu çok onelideğil diyorsanız yine panosoniğin 580 ytl ye bi modeli var oda iyidir ama almşkne uzun yıllarda kullanırım diosanız fiyatıda uygun olsun diosanız bence panosonic gs-75 canon un 850 sinde fln çok daha iyi en iyi yonude 3 ccd ve 1.7 mp olması bence kamera alcaklar nisanı mayısı bekleisnler ama yeni modeller çıkacağı iin fiyatlar baya düşücek deniliyo belki o zmn gs-140 çok daha iyi bi makina çünkü daica lens var üzerinde onu bile uygun fiyatlardan alabilriiz şimdilik bilgilerim bu kadar saygılarımla

olgaç uçar

• Selamlar
    Bu hafta sonu amerikadan bi arkadaşıma 250$'a Kodak Z7590 Aldırıdım.
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=602&productid=bd90277
    Burdaki fiatı 800 YTL civarında , oldukça uygun bi fiata aldım. Üründe ciddi bi indirim yapılmış.
    Sıkıntım şu, cihaz bildiğim kadarı ile pil ile değilde batarya ile çalışıyor. Amerikadaki elektirk şebekesi 110W , burda ise 220W. Şimdi ben cihazla gelen 110W'luk adaptörü 220w'a çevirerek kullanabilirmiyim. Xbox360'da da aynı durum sözkonusu fakat bi aparat ile 220W'a çevriliyor diye biliyorum. İkincisi makinayı kullanan veya tanıyan var ise kısaca değerlendirmesini yapabilirmi.
    Saygılar

• samsun vpd 107i kullanıyorum.
    kaydettiğim görüntüleri vcd ye kaydettiğimde kalite kaybı oluşuyor.
    dvd ye ise kaydedemedim.
    nero ve ulead programlarını kullanıyorum. nerede hata yapıyorum.
    mutlaka ksetlerimi bir videocuya mı götürmeliyim.
    fs v2045 kullanıyorum.
  • hunter26 slm,

Aldigin cihazin 110 volt olmasi icin endiselenme. Buyuk olasilikla cihazin adaptoru 220 voltu da destekliyordur. Amerikadaki cogu tasinabilir elektronik cihazin adaptoru 110-220 cift voltaj destegi sagliyor. Sebebi ise cok mantikli. Kendi tuketicilerinin, cihazlarini sadece amerikada degil tatilde yada is seheyatlerinde baska ulkelerde de (ozellikle avrupa) kullanabilmeleri icin bu sekilde yapiyorlar. Bizde nerde o dusunce. Bende daha once amerikadan hem dijital fotograf makinesi hem de ipod mini getirtmistim. Her ikisinde de 220 volt destegi vardi. Tek sorun cihazin guc kablosunun ucundaki fiste. Amerikadakiler bizden farkli oldugu icin fisin ucunu bizimkilere ceviren bir cevirici alman gerekebilir. O da cok birsey degil. 1YTLye falan alirsin. Cok basit bir sey.
  • fotoğraf makineleri ile ilgili başka bir başlık var. sorularınızı oraya yazın.

quote:

samsun vpd 107i kullanıyorum.
    kaydettiğim görüntüleri vcd ye kaydettiğimde kalite kaybı oluşuyor.
    dvd ye ise kaydedemedim.
    nero ve ulead programlarını kullanıyorum. nerede hata yapıyorum.
    mutlaka ksetlerimi bir videocuya mı götürmeliyim.

kasetlerini videocuya götürmene gerek yok. vcd kaydı tabi ki kalite düşük olur. i-link ten at pc ye dvd ye yaz bakalım oluyor mu?
  • merhaba ben düğün çekimleri için kamera almak istiyorum.panasonic gs 250 veya 400 uygun özelliklere sahip ama görünümleri küçük.birde panasonic nv md 9000 ve10000 var piyasada.bunlar omuzda çekim yapılan kameralar.nv md 90000 i kullanan birkaç kişi memnun değil.sitelerden araştırdığıma göre md 10000 3ccd imiş.fiatıda 1800-1900 ytl cıvarı.teknik bilgi verenden veya kullanıcı bilgi verenden Allah razı olsun teşekkürler.acele bekliyorum............
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.